Meanthord 388 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia (edytowane) Wymieniłem HDD w Claw na 2tb (po wymianie i skopiowaniu danych i tak zostało mi już tylko ledwie 200gb ) . Żeby wymienić dysk w konsoli nie wystarczy zdjąć obudowę, trzeba odłączyć baterię, rozmontować cały układ chłodzenia i na nowo wymienić pastę na procku Takie coś mógł wymyślić tylko idiota, ale chuj, ogarnęło się. Polecany przez @Assassins_78 program do klonowania dysku dał radę, tylko po tej operacji i tak trzeba inną aplikacją rozszerzyć główną partycję do 2tb (klonowanie to klonowanie, obojętnie jaki dysk wsadzimy, to po klonowaniu mamy pojemność taką, jak oryginalny dysk). Mam jakąś perwersyjną przyjemność w zajmowaniu się tym niby najgorszym handheldem :). Mi tam pasuje, wszystko działa jak należy, a wczoraj wpadły nowe sterowniki od grafiki i jest git. Podkreślam raz jeszcze: wydajnościowo to już dawno odstawiło decka, a tylko niewiele ustępuje Rog Ally (a kto wie - jeszcze trochę i może ta różnica stanie się jeszcze mniejsza, intel robi cuda z każdą kolejną aktualizacją). Edytowane 17 stycznia przez Meanthord Cytuj
drozdu7 3 037 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Emudeck windowsowy skonfigurowany, ależ to jest genialne narzędzie. Tylko Citra standalone z wiadomych względów Jest jakaś możliwość żeby zliczalo czas gry w emulatorach na Steam albo w samym Emulation Station? Wiem że właśnie w tym Playnite jest taka możliwość, ale zainstalowałem i jakoś przekonany nie jestem. Cytuj
Meanthord 388 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Wyszła nowa wersja MSI Center. Z ważniejszych rzeczy przemodelowano wygląd, zintegrowano forum i proponowane ustawienia gier tak, żeby podgląd był w samej aplikacji, a nie na zewnętrznej stronie, wywalono całkowicie tryb overboost (hmm...) + poprawki błędów. Jest dobrze :). @drozdu7 Steam zlicza tylko to, co odpalasz na Steam. Nie polecam podłączania emulatorów pod Steam (np. PCSX2) oprócz Retroarcha, bo ten jest normalnie do ściągnięcia ze Steam. Cytuj
Assassins_78 1 221 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Dzisiaj dostałem info o przedłużeniu umowy w ORANGE i za 1zł konsola xD wersja z 7 ultra, aż wstyd nie brać BTW. widzę że MSI poprawiło soft i bios, teraz jest o 20% wydajniej. Idzie to w dobrym kierunku, ale szkoda że im to tak długo zajmuje czasu. Cytuj
Meanthord 388 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego A to nie jest tak, że będziesz teraz spłacał tę konsolkę w ukrytych ratach? xD Co do wydajności, to już dawno poziom Z1E osiągnięty i to jest już maks. Ale ten maks jest całkiem wystarczający :). Cytuj
xenomorph 0 Opublikowano środa o 20:17 Opublikowano środa o 20:17 Proponuje zmienić tytuł tematu , jakby nie patrzeć wile się zmieniło od premiery a zmieniło się na duży plus , oby to spowodowało ,aby lista użytkowników się rozrosła .... Za rogiem czycha dwójeczka Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano środa o 20:38 Opublikowano środa o 20:38 20 minut temu, xenomorph napisał(a): Proponuje zmienić tytuł tematu na "kuuuuurwa, dlaczego nie widziałem jak był po tysiaka" wciąż mnie piecze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi