Opublikowano 17 stycznia17 sty Wymieniłem HDD w Claw na 2tb (po wymianie i skopiowaniu danych i tak zostało mi już tylko ledwie 200gb ) . Żeby wymienić dysk w konsoli nie wystarczy zdjąć obudowę, trzeba odłączyć baterię, rozmontować cały układ chłodzenia i na nowo wymienić pastę na procku Takie coś mógł wymyślić tylko idiota, ale chuj, ogarnęło się. Polecany przez @Assassins_78 program do klonowania dysku dał radę, tylko po tej operacji i tak trzeba inną aplikacją rozszerzyć główną partycję do 2tb (klonowanie to klonowanie, obojętnie jaki dysk wsadzimy, to po klonowaniu mamy pojemność taką, jak oryginalny dysk). Mam jakąś perwersyjną przyjemność w zajmowaniu się tym niby najgorszym handheldem :). Mi tam pasuje, wszystko działa jak należy, a wczoraj wpadły nowe sterowniki od grafiki i jest git. Podkreślam raz jeszcze: wydajnościowo to już dawno odstawiło decka, a tylko niewiele ustępuje Rog Ally (a kto wie - jeszcze trochę i może ta różnica stanie się jeszcze mniejsza, intel robi cuda z każdą kolejną aktualizacją). Edytowane 17 stycznia17 sty przez Meanthord
Opublikowano 18 stycznia18 sty Emudeck windowsowy skonfigurowany, ależ to jest genialne narzędzie. Tylko Citra standalone z wiadomych względów Jest jakaś możliwość żeby zliczalo czas gry w emulatorach na Steam albo w samym Emulation Station? Wiem że właśnie w tym Playnite jest taka możliwość, ale zainstalowałem i jakoś przekonany nie jestem.
Opublikowano 22 stycznia22 sty Wyszła nowa wersja MSI Center. Z ważniejszych rzeczy przemodelowano wygląd, zintegrowano forum i proponowane ustawienia gier tak, żeby podgląd był w samej aplikacji, a nie na zewnętrznej stronie, wywalono całkowicie tryb overboost (hmm...) + poprawki błędów. Jest dobrze :). @drozdu7 Steam zlicza tylko to, co odpalasz na Steam. Nie polecam podłączania emulatorów pod Steam (np. PCSX2) oprócz Retroarcha, bo ten jest normalnie do ściągnięcia ze Steam.
Opublikowano 12 lutego12 lut Dzisiaj dostałem info o przedłużeniu umowy w ORANGE i za 1zł konsola xD wersja z 7 ultra, aż wstyd nie brać BTW. widzę że MSI poprawiło soft i bios, teraz jest o 20% wydajniej. Idzie to w dobrym kierunku, ale szkoda że im to tak długo zajmuje czasu.
Opublikowano 12 lutego12 lut A to nie jest tak, że będziesz teraz spłacał tę konsolkę w ukrytych ratach? xD Co do wydajności, to już dawno poziom Z1E osiągnięty i to jest już maks. Ale ten maks jest całkiem wystarczający :).
Opublikowano 19 lutego19 lut Proponuje zmienić tytuł tematu , jakby nie patrzeć wile się zmieniło od premiery a zmieniło się na duży plus , oby to spowodowało ,aby lista użytkowników się rozrosła .... Za rogiem czycha dwójeczka
Opublikowano 19 lutego19 lut 20 minut temu, xenomorph napisał(a): Proponuje zmienić tytuł tematu na "kuuuuurwa, dlaczego nie widziałem jak był po tysiaka" wciąż mnie piecze