Meanthord 360 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Wymieniłem HDD w Claw na 2tb (po wymianie i skopiowaniu danych i tak zostało mi już tylko ledwie 200gb ) . Żeby wymienić dysk w konsoli nie wystarczy zdjąć obudowę, trzeba odłączyć baterię, rozmontować cały układ chłodzenia i na nowo wymienić pastę na procku Takie coś mógł wymyślić tylko idiota, ale chuj, ogarnęło się. Polecany przez @Assassins_78 program do klonowania dysku dał radę, tylko po tej operacji i tak trzeba inną aplikacją rozszerzyć główną partycję do 2tb (klonowanie to klonowanie, obojętnie jaki dysk wsadzimy, to po klonowaniu mamy pojemność taką, jak oryginalny dysk). Mam jakąś perwersyjną przyjemność w zajmowaniu się tym niby najgorszym handheldem :). Mi tam pasuje, wszystko działa jak należy, a wczoraj wpadły nowe sterowniki od grafiki i jest git. Podkreślam raz jeszcze: wydajnościowo to już dawno odstawiło decka, a tylko niewiele ustępuje Rog Ally (a kto wie - jeszcze trochę i może ta różnica stanie się jeszcze mniejsza, intel robi cuda z każdą kolejną aktualizacją). Edytowane 15 godzin temu przez Meanthord Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi