Chewie 165 Opublikowano sobota o 16:37 Opublikowano sobota o 16:37 Nic nie działa na tym waszym win11, jak skończą wspierać 10 to chyba zmieniam na linuxa bożego albo custom. Chociaż niedziałające gry ubisoftu to akurat plus. Cytuj
Bzduras 12 667 Opublikowano sobota o 17:57 Opublikowano sobota o 17:57 Win10 i Win11 to jest niemal 1:1 to samo. Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano sobota o 19:41 Autor Opublikowano sobota o 19:41 Ja od razu jak była możliwość przesiadki na W11 to skorzystałem i zero problemów z czymkolwiek. Na pewno HDR lepiej działa i nie ma z nim żadnych problemów w przeciwieństwie na W10. Cytuj
krzysiek923 1 680 Opublikowano sobota o 21:02 Opublikowano sobota o 21:02 (edytowane) No ale co ma Windows 11 do tego, że nie działa na nim Gothic z Windows 98? Myślałem, że właśnie tym się zajmuje GOG, że oferuje stare gry dostosowane pod nowy system i sprzęt. Nie w tym przypadku jak widać. Akurat 11 to bardzo dobry system, od święta się coś zdarzy, ale to dosłownie bardzo rzadko i jakaś pierdoła. GOG-a szanuję mocno i jest to w sumie pierwsza taka sytuacja, że gra się nie uruchamia, no ale jest trochę niesmak, bo to pieprzony Gothic, a sklep jest polski. Z innych problemów, pamiętam, że jeszcze pierwsze FEAR wymaga dodatkowego pliku, żeby nie mieć problemu z klatkażem. Edytowane sobota o 21:06 przez krzysiek923 Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano poniedziałek o 20:06 Autor Opublikowano poniedziałek o 20:06 Spoko gierki w Prime na gog.com Od dzisiaj STAR WARS™: Bounty Hunter™ [GOG] Tomb Raider: Underworld [GOG] Overcooked! 2 [GOG] Call of Juarez Gunsliger [GOG] Dredge [GOG] Od 5 grudnia Quake II [GOG] Od 12 grudnia Planet of Lana [GOG] Hero’s Hour [GOG] The Coma: Recut [GOG] Od 26 grudnia The Town of Light [GOG] 3 Cytuj
Bzduras 12 667 Opublikowano poniedziałek o 20:59 Opublikowano poniedziałek o 20:59 Dredge i Planet of Lana? Świetna indyczyna jak za darmoszkę. Cytuj
DarkStar 118 Opublikowano poniedziałek o 21:04 Opublikowano poniedziałek o 21:04 Ło matko, Dredge za darmo?! Grałem w demo przed premierą. Pamiętam, że byłem gotów kupić TERAZ, ale sytuacja wyglądała jak z demem Metaphora (demo pojawiło się jakoś dwa tygodnie przed pełną wersją), a ja wyjeżdżałem na wakacje, więc premiera przeleciała i do dzisiaj nie kupiłem. Tak się czaję na tę grę od ponad półtora roku, ale jakoś nigdy nie jest odpowiedni czas. I w ten sposób wyczekałem za darmoszkę, lol. Dzięki za info @Ukukuki 1 Cytuj
Chewie 165 Opublikowano poniedziałek o 22:24 Opublikowano poniedziałek o 22:24 (edytowane) Coś nie tak z gogiem? Dodaje te gierki i wywala błąd, potem że kod użyty. Albo coś zjebali albo mnie zhackowali Edit: ok gierki się dodały mimo błędów, pewnie przeciążone serwery Edytowane poniedziałek o 22:26 przez Chewie Cytuj
Luqat 970 Opublikowano poniedziałek o 23:21 Opublikowano poniedziałek o 23:21 (edytowane) Może kogoś zainteresuje, ale WC1 i 2 wylatują z goga. Ja właśnie zakupiłem. https://www.eurogamer.pl/blizzard-usuwa-klasyczne-odslony-warcrafta-ze-sklepu-gog-platforma-i-tak-chce-utrzymac-je-przy-zyciu Spoiler Edit: w artykule jest kod obniżający cenę o 8 zł, ale ja dopiero to zobaczyłem po kupieniu Edytowane poniedziałek o 23:22 przez Luqat 1 Cytuj
Czoperrr 5 189 Opublikowano poniedziałek o 23:42 Opublikowano poniedziałek o 23:42 3 hours ago, Ukukuki said: Spoko gierki w Prime na gog.com Od dzisiaj STAR WARS™: Bounty Hunter™ [GOG] Tomb Raider: Underworld [GOG] Overcooked! 2 [GOG] Call of Juarez Gunsliger [GOG] Dredge [GOG] Od 5 grudnia Quake II [GOG] Od 12 grudnia Planet of Lana [GOG] Hero’s Hour [GOG] The Coma: Recut [GOG] Od 26 grudnia The Town of Light [GOG] Elegancka wrzuta tym razem i wszystko na GOG Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 20 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Elegancka wrzuta tym razem i wszystko na GOG Dodałem tylko gierki z goga, jest ich więcej 21 godzin temu, Luqat napisał(a): Może kogoś zainteresuje, ale WC1 i 2 wylatują z goga. Ja właśnie zakupiłem. https://www.eurogamer.pl/blizzard-usuwa-klasyczne-odslony-warcrafta-ze-sklepu-gog-platforma-i-tak-chce-utrzymac-je-przy-zyciu Pokaż ukrytą zawartość Edit: w artykule jest kod obniżający cenę o 8 zł, ale ja dopiero to zobaczyłem po kupieniu Widziałem newsa na łowcach. Lipa kurcze ale też kupiłem tyle ,że z kodem. Beznadziejna polityka Blizzarda, mogli tego klasyka zostawić w cyfrowej dystrybucji. Cytuj
Czoperrr 5 189 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 12 minutes ago, Ukukuki said: Dodałem tylko gierki z goga, jest ich więcej Widziałem newsa na łowcach. Lipa kurcze ale też kupiłem tyle ,że z kodem. Beznadziejna polityka Blizzarda, mogli tego klasyka zostawić w cyfrowej dystrybucji. Ale dobra inicjatywa GOG z zapewnieniem im dalszego wsparcia. Mogliby jeszcze jak najbardziej obniżyć cenę tych gier, sprzedając po kosztach na przekór Blizzardowi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi