Skocz do zawartości

GOG.COM - Preservation Program

Ukukuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie działa na tym waszym win11, jak skończą wspierać 10 to chyba zmieniam na linuxa bożego albo custom. Chociaż niedziałające gry ubisoftu to akurat plus.

Opublikowano (edytowane)

No ale co ma Windows 11 do tego, że nie działa na nim Gothic z Windows 98? Myślałem, że właśnie tym się zajmuje GOG, że oferuje stare gry dostosowane pod nowy system i sprzęt. Nie w tym przypadku jak widać. Akurat 11 to bardzo dobry system, od święta się coś zdarzy, ale to dosłownie bardzo rzadko i jakaś pierdoła.

GOG-a szanuję mocno i jest to w sumie pierwsza taka sytuacja, że gra się nie uruchamia, no ale jest trochę niesmak, bo to pieprzony Gothic, a sklep jest polski.

Z innych problemów, pamiętam, że jeszcze pierwsze FEAR wymaga dodatkowego pliku, żeby nie mieć problemu z klatkażem.

Edytowane przez krzysiek923
Opublikowano

Spoko gierki w Prime na gog.com

Od dzisiaj

STAR WARS™: Bounty Hunter™ [GOG]

Tomb Raider: Underworld [GOG]

Overcooked! 2 [GOG]

Call of Juarez Gunsliger [GOG]

Dredge [GOG]

Od 5 grudnia

Quake II [GOG]

Od 12 grudnia

Planet of Lana [GOG]

Hero’s Hour [GOG]

The Coma: Recut [GOG]

Od 26 grudnia

The Town of Light [GOG]

• Plusik 3
Opublikowano

Ło matko, Dredge za darmo?! Grałem w demo przed premierą. Pamiętam, że byłem gotów kupić TERAZ, ale sytuacja wyglądała jak z demem Metaphora (demo pojawiło się jakoś dwa tygodnie przed pełną wersją), a ja wyjeżdżałem na wakacje, więc premiera przeleciała i do dzisiaj nie kupiłem. Tak się czaję na tę grę od ponad półtora roku, ale jakoś nigdy nie jest odpowiedni czas. I w ten sposób wyczekałem za darmoszkę, lol. Dzięki za info @Ukukuki

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Coś nie tak z gogiem? Dodaje te gierki i wywala błąd, potem że kod użyty. Albo coś zjebali albo mnie zhackowali

Edit: ok gierki się dodały mimo błędów, pewnie przeciążone serwery :obama:

Edytowane przez Chewie
Opublikowano (edytowane)

Może kogoś zainteresuje, ale WC1 i 2 wylatują z goga. Ja właśnie zakupiłem.

https://www.eurogamer.pl/blizzard-usuwa-klasyczne-odslony-warcrafta-ze-sklepu-gog-platforma-i-tak-chce-utrzymac-je-przy-zyciu

Spoiler

IMG-20241202-WA0004.thumb.jpg.caf130ea0eee9b0d26adaea04027ee3e.jpg

Edit: w artykule jest kod obniżający cenę o 8 zł, ale ja dopiero to zobaczyłem po kupieniu :dunno:

Edytowane przez Luqat
  • Plusik 1
Opublikowano
3 hours ago, Ukukuki said:

Spoko gierki w Prime na gog.com

Od dzisiaj

STAR WARS™: Bounty Hunter™ [GOG]

Tomb Raider: Underworld [GOG]

Overcooked! 2 [GOG]

Call of Juarez Gunsliger [GOG]

Dredge [GOG]

Od 5 grudnia

Quake II [GOG]

Od 12 grudnia

Planet of Lana [GOG]

Hero’s Hour [GOG]

The Coma: Recut [GOG]

Od 26 grudnia

The Town of Light [GOG]

Elegancka wrzuta tym razem i wszystko na GOG :)

Opublikowano
20 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Elegancka wrzuta tym razem i wszystko na GOG :)

Dodałem tylko gierki z goga, jest ich więcej :) 

21 godzin temu, Luqat napisał(a):

Może kogoś zainteresuje, ale WC1 i 2 wylatują z goga. Ja właśnie zakupiłem.

https://www.eurogamer.pl/blizzard-usuwa-klasyczne-odslony-warcrafta-ze-sklepu-gog-platforma-i-tak-chce-utrzymac-je-przy-zyciu

Pokaż ukrytą zawartość

IMG-20241202-WA0004.thumb.jpg.caf130ea0eee9b0d26adaea04027ee3e.jpg

Edit: w artykule jest kod obniżający cenę o 8 zł, ale ja dopiero to zobaczyłem po kupieniu :dunno:

Widziałem newsa na łowcach. Lipa kurcze ale też kupiłem tyle ,że z kodem. Beznadziejna polityka Blizzarda, mogli tego klasyka zostawić w cyfrowej dystrybucji. 

Opublikowano
12 minutes ago, Ukukuki said:

Dodałem tylko gierki z goga, jest ich więcej :) 

Widziałem newsa na łowcach. Lipa kurcze ale też kupiłem tyle ,że z kodem. Beznadziejna polityka Blizzarda, mogli tego klasyka zostawić w cyfrowej dystrybucji. 

Ale dobra inicjatywa GOG z zapewnieniem im dalszego wsparcia. Mogliby jeszcze jak najbardziej obniżyć cenę tych gier, sprzedając po kosztach na przekór Blizzardowi.