Velius 5 709 Opublikowano niedziela o 19:32 Opublikowano niedziela o 19:32 To już 10 lat?! A wiedzieliście ze to już 10 lat odkąd wpadliśmy na taki pomysł tutaj? Mamy 10 okrągłą rocznice. I takim oto obrazkiem zaczynamy w tym roku, żeby pokazać jakich degeneratów stworzył ten forumkowy event. Typ jedzie w listopadzie tramwajem i rzuca gifta tylko dlatego, że tematu jeszcze nie ma, to niech zostanie upamiętniony w taki oto sposób. Jak zawsze licze na "w tym roku nie biore udziału" po czym kilka bombek tu i tam. Sam jestem w nienajlepszej sytuacji, ale to jest 10 rocznica, coś komuś trzeba rzucić, nie ma to tamto. Start oczywiście razem ze startem Winter Steam Sale, z niecierpliwością czekam bo to są wspaniałe chwile, pamiętajcie, jesteśmy tutaj głównie po to żeby wywołać banana na twarzy drugiej osoby w ten szczególny okres, nawet jak nie bierzecie udziału FAQ: 1) Chce kupić prezent ale nie mam tej osoby na friendliscie co robić? Pisz do kolegów którzy mają tą osobe albo do mnie, ogarniemy. 2) Chce kupić gierke na konsole ale tam nie ma wishlisty/nie mam do niej dostępu co robić? Pisz do kolegów albo do mnie, ogarniemy. 3) Chce kupić nową gierke ale cena jest zaporowa co robić? Zbierz ekipe chętnych mikołajów i róbcie zrzutke na jeden konkretny prezent a obdarowanemu niech gacie spadają. I oczywiście dziękuje @Matriks_1111 za atak z zaskoczenia, normalne to to nie jest xD 2 6 1 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano niedziela o 19:40 Opublikowano niedziela o 19:40 Jak coś to ja w tym roku nie biorę udziału Cytuj
Bzduras 12 486 Opublikowano niedziela o 19:40 Opublikowano niedziela o 19:40 Ja w tym roku się nie bawię, ale tak naprawdę. Jeden gift dla ojca założyciela akcji i tyle. Proszę nie wysyłać mi prezentów bo śpię na gierkach i mam ich od groma, a nie mam kiedy w nie grać - szkoda żeby się marnowały. Cytuj
Dante 433 Opublikowano niedziela o 21:30 Opublikowano niedziela o 21:30 Czyli rozumiem, że Mariah Carey już zaatakowała i mimo, że listopad to już świąteczne klimaty na forum:) Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano poniedziałek o 11:39 Opublikowano poniedziałek o 11:39 Tylko proszę w tym roku bez oferowania mi gier o charakterze matrymonialnym ze scianami tekstu W prawdziwym życiu mam o jakies 90% mniej dialogow by dochodzilo do sytuacji "porządanej". 2 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano poniedziałek o 12:44 Opublikowano poniedziałek o 12:44 Trochę wcześnie w tym roku xd udział oczywiście biorę Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano poniedziałek o 12:50 Opublikowano poniedziałek o 12:50 Zaraz przy wszystkich świętych będą gierki dawać Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano poniedziałek o 13:09 Opublikowano poniedziałek o 13:09 Jakie jest goty w tym roku na PC only? Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano poniedziałek o 16:21 Opublikowano poniedziałek o 16:21 3 godziny temu, Moldar napisał(a): Zaraz przy wszystkich świętych będą gierki dawać https://store.steampowered.com/app/599140/Graveyard_Keeper/ 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano poniedziałek o 17:05 Opublikowano poniedziałek o 17:05 21 godzin temu, Bzduras napisał(a): Ja w tym roku się nie bawię, ale tak naprawdę. Jeden gift dla ojca założyciela akcji i tyle. Proszę nie wysyłać mi prezentów bo śpię na gierkach i mam ich od groma, a nie mam kiedy w nie grać - szkoda żeby się marnowały. +1. Planuję rzucić symbolicznego gifta, ale sam tyle mam gierek na kupce z obu platform, że nawet nie wiem co odpalać, nie mówiąc już o ich kończeniu. Także proszę o niegiftowanie mi 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano wtorek o 07:27 Autor Opublikowano wtorek o 07:27 Na 100% sie posłucham. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi