Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - 10th Anniversary Limited Edition

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety już przyjąłem prezent więc nie mam jak zrobić ładnego screena, ale od kolegi Ficusia @Daffy dostałem SOME w którą od lat planowałem zagrać, a jakoś nie miałem okazji. Dziękuje bardzo i życzę Wesołych Świąt :) 

• Lubię! 1
Opublikowano

I gadaj z takim. "Yyyy ale poczekajcie do świont, tak wcześniej nie wolno, yyy", i co widzę?

image.png.a24e3bb5642683a2da98883137394045.png

TEN GOŚĆ JEST NIENORMALNY, tyle Wam powiem. Na więcej nie mam siły, bo jak to zobaczyłem to najpierw spadłem z krzesła (pani od BHP już zarejestrowała wypadek przy pracy ez), a potem wcisnąłem alt-f4 i uciekłem na portiernię bo spanikowałem. Chory wariat, CHORY! Kłaniam się nisko panie @Velius, ale ja będę grzeczny w tym roku i poczekam do świąt jak pan przykazał.

• Lubię! 4
Opublikowano

Nadal nie biorę udziału, gift od ojca założyciela zaakceptowany tylko dlatego że wiem, że dostanie gonga zwrotnego w święta. Poza tym nic się nie zmieniło i uprasza się o rzucanie prezentami w kogoś innego - to nie jest żart, odwrotna psychologia ani "hihi tak pozgrywam niedostępnego", więc proszę nie zdziwić się gdy każdy nie stosujący się do mojej prośby prezent zostanie z zimną krwią odrzucony. Szkoda by było być w takiej pozycji, bo to nie jest fajne ani dla mnie ani dla potencjalnego Mikołaja.

Opublikowano
7 minut temu, Velius napisał(a):

Czyżby Dorf Romantik nowym Shower with Your Dad Simulator? Już któryś raz widze.

Patrząc na moją listę znajomych i ograniczony wybór gier aktualnie na wyprzedaży, to sporo ludzi w wishlistach w miarę niskim pułapie cenowym miało obecnie tego dorfromantic więc pewnie dlatego tak często tu się przewija

Opublikowano
3 minuty temu, Velius napisał(a):

Wiem, jajcuje sobie i nostalgicznie wspominam czasy jak rzucali ludzie starego pod prysznicem albo pod kocem.

https://store.steampowered.com/app/469820/Genital_Jousting/

Nieśmiertelny klasyk eventu, każdy uczestnik powinien mieć w swojej bibliotece.