Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - 10th Anniversary Limited Edition

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Steam mi nie działa, listy mi nie działają, sklep nie działa i na dodatek takie coś od @Daffy

image.png.2822a23fabec3b91098a87a5bbf3636b.png

Jak mi wjechał na dzień dobry :pepegasm:,DZIEKUJE, ale bedzie grane :obama: Poczekajcie niech mi sie tylko załaduje Steam, bede sobie dawkował zeby do świąt dotrwać :shotgun:

• Lubię! 2
Opublikowano

ja totalnie w takim szoku bylem, ze az zapomnialem to wrzucic, a to prezent sprzed DWÓCH TYGODNI :O

@Pupcio zdrowo popierdzielilo, dziekuje raz jeszcze byczq! 

image.png

a przypomnialo mi sie, ze nie wrzucilem ww. giftu, bo wlasnie dostalem kolejny prezent, tym razem od wspanialego @Daffy ... dziekuje, bardzo serdecznie! Mysle, ze to tez wlasciwy moment na powiedzenie, ze ja w tym roku slabo z budzetem, nawet zapomnialem, ze to juz czas na sale :( przepraszam

image.png

• Lubię! 3
Opublikowano

image.thumb.png.4c8927393105026449675369bdb396b1.png

Qrwa...co tu sie odwaliło. Najpierw @Bzdurasdojebał z grubej rury, myslalem ze Steam sie zbugowal bo wyswietla dwa gifty (odgrażał sie ze mi przywali), ale sie okazało ze to nie bug, PRZYPYERDOLIL ze hej, leże pod biurkiem, ledwo sie zebrałem żeby dziękować a potem @Kymel sobie przyszedł i totalnie dobił.

image.png.619a80c1e05debb756c04ef3d9b94ca4.png

CO TU SIE STAŁO W TAK KRÓTKIM CZASIE

Nie wiem co powiedzieć, przesadziliście Panowie, 4 gifty na dzień dobry prosto w morde, mogło za to być kilka luksusowych kostek masła, no brak słów, wzruszony jestem fest. Wiem, że za kilka dni wigilia u rodziny mojej żony, jestem tam outsiderem, patrze jak wymieniają się wypas prezentami, mi tam dadzą skarpety albo mini kibelek (pamiętacie?), dlatego też jest tutaj ta inicjatywa, która ewoluowała w coś pięknego, bo dzięki wam atmosfera świąt jest ZAWSZE magiczna i nie da sie jej porównać z niczym innym.

Jeszcze raz dziękuje, żadne słowa nie wyraża tego co czuje.

• Plusik 1
  • Lubię! 6
Opublikowano

ledwo czlowiek sie nacieszyl giftami, a tu juz kolejnym wala po ryju, widze, ze z roku na rok to nic a nic sie nie zmienia... a jeszcze nawet wigilii nie bylo :blink: dziekuje serdecznie @Kosmos!

image.png 

• Plusik 1
  • Lubię! 2
Opublikowano

I jeszcze @tomzacz wpadł na dobitke z kolejnym POTĘŻNYM giftem i zabił człowieka.

image.png.1accb70074769d3ed0dacd25b4d9bc01.png

Juz nie wiem nawet jak dziękować, ależ grania na święta :obama: Dziękuje!

A teraz koniec, zostawcie coś na wigilie czy coś takiego może co.

Opublikowano

Się człowiek ledwo budzi z rana, a tu jakieś powiadomienie. Już nie będzie wymówek, że nigdy nie grałem

image.thumb.jpeg.d4b0cb7c8727714e6aa675add69f5d86.jpeg

Z kluczem zabawniej, bo po aktywacji na telefonie nie mam pojęcia co tak naprawdę aktywowałem, więc musiałem odpalić decka, a tu jeszcze trójka do kolekcji :) Pięknie dziękuję.

image.thumb.jpeg.95baa3da8323bd33e622416b52cf1253.jpeg

• Plusik 1
  • Lubię! 3
Opublikowano

Ja musze dawkować żeby do świąt wystarczyło, na szczęście osób bez prezentu nie brakuje wiec kilka dziennie będzie akurat :rayos:

A tymczasem @Matriks_1111 podarował mi rozyebany rower

image.png.b92cbce75a9001cb47785abfe770caf7.png

Ale to była tylko zasłona dymna bo pod rowerem był...

image.png.2125584a026668ae2951313326bdc75b.png

shocked-football.gif

CO SIE stało :gachigasm:Ja pierdziele, nienormalny. DZIĘKUJE, mikrozawału prawie dostałem.

• Lubię! 3
Opublikowano

wielkie dzięki @Velius dostałem chociaż i tak ukryłem wishliste

1000002754-01.thumb.jpeg.3e2247e2f8aea91beaa342efd7b8669f.jpeg

Gierka to rpg w którym walki to tetris. Grałem w demo kiedyś i fajnie to działa.

Ale proszę mi nie wysyłać prezentów nie bawię się nie mam pieniędzy a nie będę brał na święta vivusa czy innego bociana żeby się zrewanżować bogatym informatyczkom. 

• Lubię! 3
Opublikowano

Witajcie, ja w tym roku także nie biorę udziału tak jak w zeszłym (xD) Wpadłem zobaczyć i widzę 10 edycję, Panowie, mimo iż jestem "człowiekiem jednego wątku" dziękuję za lata. w których udział brałem - jesteście wszyscy wspaniali!

• Lubię! 1
Opublikowano

image.png.9f2361ab0f9f03f0794adff6bdd91b14.png

ŁOOOOOOO Jak mi @suteqwjechał to aż nie zdązyłem odpowiedniego screena zrobić bo sie obesrałem w gacie i musiałem lecić zmienić. W końcu będe mógł ograć jak PAN na steam decku :banderas: DZIĘKUJE serdecznie dobrodzieju.

• Lubię! 2
Opublikowano

Dzięki temu można poznać że Sutek to człowiek a nie maszyna :sonkassie: (Gdyby miał ktoś wątpliwości po jego liście skończonych gier co roku:obama:)