Pupcio 18 645 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Chyba nie ma tutaj żadnych zasad bo @Rayos właśnie dostarczył B O M B E przed spaniem wielkie dzięki 2 Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu O tak, jedynka była zayebista i bardzo klimatyczna. Czaiłem się długo na ten tytuł. Dziękuję bardzo @Rayos 1 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu 56 minut temu, creatinfreak napisał(a): Siema. Nigdy nie brałem udziału bo nie miałem kompa przez te 10 edycji. Jakieś zasady? Dajcie linka, może bym dołączył. Nie ma zasad, jak masz ochote poczuć sie mikołajem w święta patrzysz na liste przyjaciół, patrzysz na ich liste życzeń, wybierasz gierke, pakujesz w piękne steamowe słówka tam gdzie miejsce na notatke i wysyłasz prezent. 1 Cytuj
creatinfreak 3 854 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Woooooow....wystarczył post z pytaniem o zasady a tu bomba w ryj..... @Rayos papa misiu dziękuję bardzo. Ale będzie grane. Chyba zrewiduje moje plany growe po skończeniu Banishers. 2 Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu @creatinfreakale w tej zabawie nie chodzi o to by sie odwdzieczac niemniej jednak serdeczne dzieki! zawsze chcialem w to zagrac naprawde nie trzeba bylo! 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu Kruci na forumowych mikołajkach jak w ameryczce człowiek otwiera prezenty w pidżamie DZIĘKI @Velius Ehh i tak co roku człowiek nie wie w co włożyć ręce najpierw bo chce grać we wszystko naraz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi