Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - 10th Anniversary Limited Edition

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Taka nowa, że wyszła 2 lata przed Slay the Princess ;) Ale to Early Access więc wiadomo

Teraz zauważyłem, że można nawet pierwszy epizod zagrać za darmo, więc można sprawdzić czy podejdzie https://store.steampowered.com/app/1406040/Scarlet_Hollow__Episode_1/

Edytowane przez tomzacz
  • Lubię! 1
Opublikowano

Taki numer mi @Matriks_1111 z @Grabek zrobili...

20241223_151854.webp.669d0cd40e4376feff609dff5a36af46.webp

20241223_152919.webp.662abf415f7e6785e21bbbeefd4820a2.webp

20241223_153009.webp.48993d8773965e24f4e3ab95f6abbdee.webp

Ale sie obsrałem, najpierw powiadomienie ze cos do paczkomatu idzie, potem wyjalem to pudeleczko, potem wierszyk a na koncu TAKA BOMBA :obama: To było kilka godzin temu wiec sie uspokoiłem i jestem w stanie pisać, ale efekt WOW był ogromny, żona dzwoniła już po ambulans jak mnie znalazła nieprzytomnego na podłodze po otworzeniu paczki.

JESTESCIE ZDROWE WARIATY. DZIEKUJE

• Lubię! 7
Opublikowano

@Velius @Grabek was to absurdalnie POJEBAŁO

CO TU SIE STALO TO JA NAWET NIE WIEM CZLOWIEK SOBIE W SPOKOJU HUNCI W MONHUNIE I NAGLE MU SIE STEAMDECK ZACINA I DOSTAJE POWIADOMIENIE ZE WLECIAL GIFT OD VELSA

giphy.gif

PATRZE A TU NIE JEDEN A DWA GIFTY

giphy.gif

A W TYCH GIFTACH KOLEJNE GIFTY

giphy.gif

I MI JESZCZE TYP NA PRIVA WYSLAL JESZCZE JEDEN KOD BO SAM SIE POGUBIL W TYM WSZYSTKIM

giphy.gif

jezu przenajswietszy, tak sie nie robi czlowiekowi przed snem, nie godzi sie tak... przeciez ja teraz nie zasne 

image.png

image.pngimage.png

image.pngimage.png

image.pngimage.png

image.png

NAWET GIFTOW Z EMOCJI NIE MOGE DOBRZE WRZUCIC 

OK UDALO SIE

• Lubię! 7
Opublikowano

Co tu się... 😲

image.png.5dcd5e847796727f676b04d772482ba6.png

Nie mam słów na to co @Velius odjebał, dziękuję z całego serca. Teraz tylko jeszcze Metaphora dokończyć by znaleźć na to czas ;) 

• Lubię! 3