Frantik 2 578 Opublikowano wczoraj o 12:35 Opublikowano wczoraj o 12:35 @Kosmos wjechał i niespodziankę sprawił. Dzięki! 2 Cytuj
Kosmos 2 760 Opublikowano wczoraj o 13:34 Opublikowano wczoraj o 13:34 @Frantik z jakim smakołykiem wleciał Dziękuję bardzo! 4 Cytuj
MichAelis 5 628 Opublikowano wczoraj o 16:50 Opublikowano wczoraj o 16:50 Bardzo dziekuje sir 3 Cytuj
Ins 5 835 Opublikowano wczoraj o 17:07 Opublikowano wczoraj o 17:07 @Velius również dowalił zdrowo Dzięki wielkie. Teraz jako prezent poproszę o czas by to wszystko ograć 1 3 Cytuj
tomzacz 216 Opublikowano wczoraj o 17:43 Opublikowano wczoraj o 17:43 @Rayossię odpłacił za wczoraj... Gierka podobno nawet lepsza od Slay the Princess (chociaż wciąż w early accessie), trzeba będzie sprawdzić czy to prawda 2 Cytuj
Velius 5 773 Opublikowano wczoraj o 17:54 Autor Opublikowano wczoraj o 17:54 O nie wiedzialem ze jest jakas nowa gierka od nich, dzięki forumowym mikolajom człowiek odkrywa nowe gry. 1 Cytuj
tomzacz 216 Opublikowano wczoraj o 17:56 Opublikowano wczoraj o 17:56 (edytowane) Taka nowa, że wyszła 2 lata przed Slay the Princess Ale to Early Access więc wiadomo Teraz zauważyłem, że można nawet pierwszy epizod zagrać za darmo, więc można sprawdzić czy podejdzie https://store.steampowered.com/app/1406040/Scarlet_Hollow__Episode_1/ Edytowane wczoraj o 17:57 przez tomzacz 1 Cytuj
Grabek 2 783 Opublikowano wczoraj o 18:07 Opublikowano wczoraj o 18:07 W koncu warto na forum wejsc poczytac jak co roku o swiatecznych wariatach Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano wczoraj o 18:27 Opublikowano wczoraj o 18:27 @Moldar dowalil hajpowanym indyczkiem 2024, dziekuje!! Cytuj
Ins 5 835 Opublikowano wczoraj o 18:44 Opublikowano wczoraj o 18:44 Kolejna petarda od @Rayos Dziekuję szalony Papa Misiu 1 Cytuj
pawelgr5 1 513 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Pan Velius znowu dowozi. W kodzie było Tales oF Arise. Pięknie dziękuję za prezenty. 3 Cytuj
Kymel 793 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Co tu się odstawiło? Kolegę fantazja poniosła i rozdał aż 3 gifty. Cały kolejny rok grania zapewniony 2 Cytuj
Velius 5 773 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu Taki numer mi @Matriks_1111 z @Grabek zrobili... Ale sie obsrałem, najpierw powiadomienie ze cos do paczkomatu idzie, potem wyjalem to pudeleczko, potem wierszyk a na koncu TAKA BOMBA To było kilka godzin temu wiec sie uspokoiłem i jestem w stanie pisać, ale efekt WOW był ogromny, żona dzwoniła już po ambulans jak mnie znalazła nieprzytomnego na podłodze po otworzeniu paczki. JESTESCIE ZDROWE WARIATY. DZIEKUJE 7 Cytuj
devilbot 3 724 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Dobrze że nowe zafoliowane te stellar blade a nie używane przez grabka 1 Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu @Kymelten co się odwdzięczył dziękuję! Żegnajcie, bo już nie będę mial czasu na nic 1 Cytuj
Kosmos 2 760 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ale bomba wieczorem Dzięki @Grabek za to cudeńko. 3 Cytuj
Pupcio 18 655 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Grabson uruchamiam wszystkie RDZENIE laktosa do tych zombiaczków, dziękuje 1 Cytuj
Grabek 2 783 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Prezencik od @Rayos, pięknie dziękuję! 1 Cytuj
Kymel 793 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Jak tak można tak dobrymi grami strzelać? 1 Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @Velius @Grabek was to absurdalnie POJEBAŁO CO TU SIE STALO TO JA NAWET NIE WIEM CZLOWIEK SOBIE W SPOKOJU HUNCI W MONHUNIE I NAGLE MU SIE STEAMDECK ZACINA I DOSTAJE POWIADOMIENIE ZE WLECIAL GIFT OD VELSA PATRZE A TU NIE JEDEN A DWA GIFTY A W TYCH GIFTACH KOLEJNE GIFTY I MI JESZCZE TYP NA PRIVA WYSLAL JESZCZE JEDEN KOD BO SAM SIE POGUBIL W TYM WSZYSTKIM jezu przenajswietszy, tak sie nie robi czlowiekowi przed snem, nie godzi sie tak... przeciez ja teraz nie zasne NAWET GIFTOW Z EMOCJI NIE MOGE DOBRZE WRZUCIC OK UDALO SIE 7 Cytuj
Assassins_78 1 164 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu @Ukukuki ❤️ @Velius ❤️ 1 Cytuj
tomzacz 216 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Co tu się... 😲 Nie mam słów na to co @Velius odjebał, dziękuję z całego serca. Teraz tylko jeszcze Metaphora dokończyć by znaleźć na to czas 3 Cytuj
Ukukuki 7 116 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Pięknie dziękuje @Velius, gierkę mam już na radarze od kupna PS5 ale zawsze coś mnie odciąga. Stalkera pasuje jednak przegryźć czymś lżejszym 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi