Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - 10th Anniversary Limited Edition

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Frantik dzisiaj przywalił mi mega prezentem, który bardzo mnie wzruszył i poprawił humor podczas wigilii.

obraz.webp.32300b3e2a0300031f5093679286fb2c.webp

SERDECZNIE DZIĘKUJE, bardzo dużo to dla mnie znaczy i nie moge sie pozbierać z radości.

Przy okazji jako że jestem po wigilii (u rodziny żony), myślałem ze znowu sie pochwale jakims turbo prezentem jak mini kibel, albo para skarpetek ale w tym roku jednak nie dostałem NIC, absolutne zero. Wszyscy zebrali sie przy choince, wyczytywali swoje imiona, brali torby, moje jednak nie padło. Normalnie byłoby mi pewnie przykro (w sumie to troche coś tam jest), ale wtedy właśnie sobie przypomnialem PO CO i DLACZEGO stworzyłem ten event, żeby właśnie w takich sytuacjach miec wyjebane. Możę gdzieś tam ktoś ma właśnie taki gorszy dzien w święta i może, może chociaż troche taki gift sprawi że będzie mu lżej albo lepiej. Dlatego Velsu Mikołaj tak szaleje co roku, to nie jest choroba psychiczna obiecuje xD

Dzięki wam nawet mnie to jakos nie ruszyło, bo są tutaj ze mną wspaniali ludzie, którzy tworzą tutaj prawdziwa świąteczną atmosfere (nawet jak wiekszosc to wariaci i poyebancy XD).

Ciesze sie, że tu jesteśmy i kontynuujemy tą tradycje.

• Plusik 2
  • Lubię! 6
Opublikowano

O żesz ale piękny świąteczny poranek, człowiek wstaje, otwiera oczy i widzi powiadomienie że Mikołaj dzisiaj też pracuje :obama:

Najpierw @Figuś przywalił dwoma prezentami, kosmiczna bohaterka i uciekanie przez las, ależ będzie przygoda, dziękuje serdecznie :banderas:

image.thumb.png.d99c39c5aa4cfe3460ff7897de9be636.png

A potem @ireniqs wpadl i dobił ucinajać mi głowe nożyczkami. Bardzo chciałem zagrać w tego klasyczka horrowego wiec piękny strzał, BARDZO DZIEKUJE ❤️

image.png.ec220153cc6d93b46cfb9504adccd456.png

Ale z was wariaty.

• Lubię! 2
Opublikowano
4 godziny temu, Figuś napisał(a):

steam coś odwalił bo były też życzenia napisane :(

A to oszusty jedne, oszczedzaja i wycieli. Spoko, walić steam, bardzo dziękuje za piekne prezenty ❤️

Opublikowano

@Grabek jak mi wjechał po obiedzie o qrwa mać czy ktos to nagrywa :obama:

obraz.webp.01ee7357b8e7d92e3b08742d28826f3e.webp

dead.gif

Co za wariat niedawno przecież mi coś podesłał a tutaj jeszcze dobitka, CO SIE DZIEJE

I dosłownie kilka sekund pózniej @Rayos aka Papa Miś robi podjazd i sprzedaje ostatniego pancza na dobitke

image.png.d5ad10e2875bb4b1b662037863e55301.png

ALE BĘDZIE OTWIERANY SKLEP Z KARTAMI POKEMON O ZESZ KURDE :banderas:DZIEKUJE CHŁOPAKI ❤️

Grania na cały rok albo wiecej teraz.

• Lubię! 2