Frantik 2 584 Opublikowano wtorek o 18:05 Opublikowano wtorek o 18:05 @tomzacz@Moldar i @Ukukuki zapewnili mi dziś wspaniałe prezenty pod wirtualną choinką. Dzięki 2 Cytuj
Velius 5 786 Opublikowano wtorek o 18:22 Autor Opublikowano wtorek o 18:22 @Frantik dzisiaj przywalił mi mega prezentem, który bardzo mnie wzruszył i poprawił humor podczas wigilii. SERDECZNIE DZIĘKUJE, bardzo dużo to dla mnie znaczy i nie moge sie pozbierać z radości. Przy okazji jako że jestem po wigilii (u rodziny żony), myślałem ze znowu sie pochwale jakims turbo prezentem jak mini kibel, albo para skarpetek ale w tym roku jednak nie dostałem NIC, absolutne zero. Wszyscy zebrali sie przy choince, wyczytywali swoje imiona, brali torby, moje jednak nie padło. Normalnie byłoby mi pewnie przykro (w sumie to troche coś tam jest), ale wtedy właśnie sobie przypomnialem PO CO i DLACZEGO stworzyłem ten event, żeby właśnie w takich sytuacjach miec wyjebane. Możę gdzieś tam ktoś ma właśnie taki gorszy dzien w święta i może, może chociaż troche taki gift sprawi że będzie mu lżej albo lepiej. Dlatego Velsu Mikołaj tak szaleje co roku, to nie jest choroba psychiczna obiecuje xD Dzięki wam nawet mnie to jakos nie ruszyło, bo są tutaj ze mną wspaniali ludzie, którzy tworzą tutaj prawdziwa świąteczną atmosfere (nawet jak wiekszosc to wariaci i poyebancy XD). Ciesze sie, że tu jesteśmy i kontynuujemy tą tradycje. 2 6 Cytuj
Kosmos 2 763 Opublikowano wtorek o 18:49 Opublikowano wtorek o 18:49 @Assassins_78 nie zwalnia. Dziękuję, zapowiada się bardzo ciekawy tytuł 2 Cytuj
Ukukuki 7 123 Opublikowano wtorek o 20:01 Opublikowano wtorek o 20:01 @Kymel dzięki byku, zdrowia będzie grane na Decku 2 Cytuj
Velius 5 786 Opublikowano wtorek o 20:03 Autor Opublikowano wtorek o 20:03 @creatinfreak wjechał mi na pełnej aż rozwalił choinke Bardzo dziekuje, chciałem przetestować tę gre bo dużo dobrego słyszałem, zaraz zapuszczam instalowanie. Jeszcze raz serdeczne dziękuje 2 Cytuj
Labtec 3 671 Opublikowano wczoraj o 01:25 Opublikowano wczoraj o 01:25 Pod choinką nie zabrakło prezentu od @Ukukuki wielkie dzięki! 3 Cytuj
Ins 5 836 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Kolejny mikołaj mnie odwiedził: @ASX Dziękuję ślicznie 1 Cytuj
Moldar 2 278 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Dzięki wielki @Frantik akurat jeszcze wczoraj rozmawiałem o tej grze 1 2 Cytuj
Ukukuki 7 123 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu @ireniqs dziękuje, dobry arcade zawsze w moim sercu Cytuj
Velius 5 786 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu O żesz ale piękny świąteczny poranek, człowiek wstaje, otwiera oczy i widzi powiadomienie że Mikołaj dzisiaj też pracuje Najpierw @Figuś przywalił dwoma prezentami, kosmiczna bohaterka i uciekanie przez las, ależ będzie przygoda, dziękuje serdecznie A potem @ireniqs wpadl i dobił ucinajać mi głowe nożyczkami. Bardzo chciałem zagrać w tego klasyczka horrowego wiec piękny strzał, BARDZO DZIEKUJE ❤️ Ale z was wariaty. 2 Cytuj
Figuś 21 261 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 27 minut temu, Velius napisał(a): Najpierw @Figuś przywalił dwoma prezentami, kosmiczna bohaterka i uciekanie przez las, ależ będzie przygoda, dziękuje serdecznie steam coś odwalił bo były też życzenia napisane Cytuj
tomzacz 217 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu @ireniqs dziękuję, pora pograć w karty 1 Cytuj
selene 3 371 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Wracam nocą z Wigilii a tu czekała taka miła niespodzianka od @Ukukuki: Dziękuję za pamięć Wesołych Świąt forumku 2 Cytuj
Frantik 2 584 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Jeszcze raz dzięki, @ireniqs 2 Cytuj
Daffy 10 651 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @Frantik sprawił, że rolada stanęła w gardle, ależ prezent, premiera stycznia zdecydowanie bo beta była świetna, bardzo dziękuję 4 Cytuj
Velius 5 786 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu 4 godziny temu, Figuś napisał(a): steam coś odwalił bo były też życzenia napisane A to oszusty jedne, oszczedzaja i wycieli. Spoko, walić steam, bardzo dziękuje za piekne prezenty ❤️ Cytuj
XM. 11 053 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu O kurva, ale prezent dziękuję mordeczko ;**** 1 Cytuj
Velius 5 786 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu @Grabek jak mi wjechał po obiedzie o qrwa mać czy ktos to nagrywa Co za wariat niedawno przecież mi coś podesłał a tutaj jeszcze dobitka, CO SIE DZIEJE I dosłownie kilka sekund pózniej @Rayos aka Papa Miś robi podjazd i sprzedaje ostatniego pancza na dobitke ALE BĘDZIE OTWIERANY SKLEP Z KARTAMI POKEMON O ZESZ KURDE DZIEKUJE CHŁOPAKI ❤️ Grania na cały rok albo wiecej teraz. 2 Cytuj
Ukukuki 7 123 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu @Grabek dziękuje bardzo idealny tytuł na deczka 4 Cytuj
Widget 311 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Jeszcze więcej pikselów od chłopaków @tomzacz i @Ukukuki dzięki 4 Cytuj
Frantik 2 584 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dziękuję bardzo @Matriks_1111 za okazję do ponownego walenia Rzymian po hełmach 2 Cytuj
Kosmos 2 763 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu @Matriks_1111 Dziękuję, bardzo przyjemny gatunek Ale wishlistę mógłbyś pokazać 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi