Labtec 3 672 Opublikowano środa o 12:45 Opublikowano środa o 12:45 Dziękuję @Kymel widzę ze forumek będzie miał pełną ekipę do online co-opa Cytuj
pawelgr5 1 528 Opublikowano środa o 13:25 Opublikowano środa o 13:25 Jeszcze raz pięknei dziękuję @Velius za jeszcze bardziej niespodziewany gift. Cytuj
Velius 5 798 Opublikowano czwartek o 15:27 Autor Opublikowano czwartek o 15:27 Człowiek już sprząta bo sale konczy sie za pare godzin, raczej nie ma już sie czego spodziewać a tutaj na zamknięcie @Rayos i @Grabek wjechali na pełnej, aż z wyrka wstałem tu napisać (bo niestety sie rozchorowałem). Qrwa nie wiem nawet co napisać, wzruszenie i radość na maksa, DZIĘKUJE MORDECZKI KOCHANE, jestem całkowicie rozyebany. 2 Cytuj
sprite 1 803 Opublikowano czwartek o 16:05 Opublikowano czwartek o 16:05 Sorki, że tak last minute, ale praktycznie mnie nie było w domu przez święta i okres noworoczny. Plus w tym roku symbolicznie, bo i tak poce się w strzelankach online z ekipą 99% czasu, a backlog jeszcze z poprzedniej edycji i szkoda wydawać na mnie hajs xd Dzięki mordeczki @Kosmos @Daffy <3 3 Cytuj
Daffy 10 674 Opublikowano czwartek o 16:18 Opublikowano czwartek o 16:18 @sprite pięknie dziękuję za gifta kolego, będzie pykane bo ponoć to fantastyczny tytuł 1 Cytuj
Velius 5 798 Opublikowano czwartek o 16:19 Autor Opublikowano czwartek o 16:19 @sprite wraca w ostatniej chwili i rzuca last minute giftem Ale niespodzianka, dziękuje bardzo. 1 Cytuj
Kosmos 2 765 Opublikowano czwartek o 16:22 Opublikowano czwartek o 16:22 @sprite jak wjechał. Dzięki wielkie! Tym samym wsparcie dla polskiego twórcy, bo w sequel zagrywałem się długo. Ta wersja jest zdecydowanie bardziej rozbudowana i przypomina już Europę Universalis. Będzie grane! 1 Cytuj
sprite 1 803 Opublikowano czwartek o 16:39 Opublikowano czwartek o 16:39 I jeszcze gifcik od założyciela @Velius na odchillowanie. Dzięki <3 Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano czwartek o 18:51 Opublikowano czwartek o 18:51 Bardzo dziękuję @Kymel miła niespodzianka na nowy rok Cytuj
Kymel 795 Opublikowano czwartek o 20:28 Opublikowano czwartek o 20:28 Koledze to się chyba nudzi Dziękuję serdecznie. Cytuj
Velius 5 798 Opublikowano czwartek o 21:55 Autor Opublikowano czwartek o 21:55 Co XD @Kymel pomylił chyba daty bo mi tu strzela giftem przed spaniem a już dawno po wyprzedaży. Factorio czyli gra która nigdy nie jest w promocji, wiec SPRYTNIE zrobione Nie no kto by sie tego spodziewał, bo na pewno nie ja. Ładnie Kamel zamyka i tegoroczną edycje i widzimy sie za rok, trzeba do tego czasu wszystkie prezenty ograć, no i gramy też całym forumem w NUCLEAR bo każdy dostał XD Dziękuje wariacie. 2 Cytuj
Frantik 2 591 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Miałem nie brać udziału, wyszło bez zaskoczeń Jak zawsze przemiły, choć w tym (już ubiegłym) roku raczej trochę bardziej kameralny był to event. No i też fajnie - już ogrywam część giftów, nic nie będzie pominięte. Historyczna, X edycja ciepło będzie wspominana. Z tego miejsca pozdrawiam serdecznie ojca założyciela @Velius oraz wszystkich uczestników @Widget Pobudka, sprawdź ekwipunek Cytuj
Kosmos 2 765 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Wspaniały był to event. Dziękuję wszystkim i życzę szczęśliwego Nowego Roku. Obyśmy w grudniu spotkali się tu w tym samym albo większym składze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi