Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - 10th Anniversary Limited Edition

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowiek już sprząta bo sale konczy sie za pare godzin, raczej nie ma już sie czego spodziewać a tutaj na zamknięcie @Rayos i @Grabek wjechali na pełnej, aż z wyrka wstałem tu napisać (bo niestety sie rozchorowałem).

image.png.2cb0a389b42c3414ea70ab268222ea42.png

giphy.gif?cid=6c09b952jhrvzfmo1lukd6sg9v

Qrwa nie wiem nawet co napisać, wzruszenie i radość na maksa, DZIĘKUJE MORDECZKI KOCHANE, jestem całkowicie rozyebany.

• Lubię! 2
Opublikowano

Sorki, że tak last minute, ale praktycznie mnie nie było w domu przez święta i okres noworoczny. Plus w tym roku symbolicznie, bo i tak poce się w strzelankach online z ekipą 99% czasu, a backlog jeszcze z poprzedniej edycji i szkoda wydawać na mnie hajs xd

IMG_6089.jpeg

IMG_6088.jpeg

Dzięki mordeczki @Kosmos @Daffy <3

• Lubię! 3
Opublikowano

image.png.4f6f5756901347519609a10964e62a38.png

shocked-surprised.gif

Co XD @Kymel pomylił chyba daty bo mi tu strzela giftem przed spaniem a już dawno po wyprzedaży. Factorio czyli gra która nigdy nie jest w promocji, wiec SPRYTNIE zrobione :obama:

Nie no kto by sie tego spodziewał, bo na pewno nie ja. Ładnie Kamel zamyka i tegoroczną edycje i widzimy sie za rok, trzeba do tego czasu wszystkie prezenty ograć, no i gramy też całym forumem w NUCLEAR bo każdy dostał XD

Dziękuje wariacie.

• Lubię! 2
Opublikowano

Miałem nie brać udziału, wyszło bez zaskoczeń :rayos:
Jak zawsze przemiły, choć w tym (już ubiegłym) roku raczej trochę bardziej kameralny był to event. No i też fajnie - już ogrywam część giftów, nic nie będzie pominięte. Historyczna, X edycja ciepło będzie wspominana. Z tego miejsca pozdrawiam serdecznie ojca założyciela @Velius oraz wszystkich uczestników:wub:

@Widget Pobudka, sprawdź ekwipunek :nosacz3: