Opublikowano 23 grudnia 202423 gru @Velius również dowalił zdrowo Dzięki wielkie. Teraz jako prezent poproszę o czas by to wszystko ograć
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru @Rayossię odpłacił za wczoraj... Gierka podobno nawet lepsza od Slay the Princess (chociaż wciąż w early accessie), trzeba będzie sprawdzić czy to prawda
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Autor O nie wiedzialem ze jest jakas nowa gierka od nich, dzięki forumowym mikolajom człowiek odkrywa nowe gry.
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Taka nowa, że wyszła 2 lata przed Slay the Princess Ale to Early Access więc wiadomo Teraz zauważyłem, że można nawet pierwszy epizod zagrać za darmo, więc można sprawdzić czy podejdzie https://store.steampowered.com/app/1406040/Scarlet_Hollow__Episode_1/ Edytowane 23 grudnia 202423 gru przez tomzacz
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru W koncu warto na forum wejsc poczytac jak co roku o swiatecznych wariatach
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Pan Velius znowu dowozi. W kodzie było Tales oF Arise. Pięknie dziękuję za prezenty.
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Co tu się odstawiło? Kolegę fantazja poniosła i rozdał aż 3 gifty. Cały kolejny rok grania zapewniony
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Autor Taki numer mi @Matriks_1111 z @Grabek zrobili... Ale sie obsrałem, najpierw powiadomienie ze cos do paczkomatu idzie, potem wyjalem to pudeleczko, potem wierszyk a na koncu TAKA BOMBA To było kilka godzin temu wiec sie uspokoiłem i jestem w stanie pisać, ale efekt WOW był ogromny, żona dzwoniła już po ambulans jak mnie znalazła nieprzytomnego na podłodze po otworzeniu paczki. JESTESCIE ZDROWE WARIATY. DZIEKUJE
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Dobrze że nowe zafoliowane te stellar blade a nie używane przez grabka
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru @Kymelten co się odwdzięczył dziękuję! Żegnajcie, bo już nie będę mial czasu na nic
Opublikowano 23 grudnia 202423 gru Grabson uruchamiam wszystkie RDZENIE laktosa do tych zombiaczków, dziękuje
Opublikowano 24 grudnia 202424 gru @Velius @Grabek was to absurdalnie POJEBAŁO CO TU SIE STALO TO JA NAWET NIE WIEM CZLOWIEK SOBIE W SPOKOJU HUNCI W MONHUNIE I NAGLE MU SIE STEAMDECK ZACINA I DOSTAJE POWIADOMIENIE ZE WLECIAL GIFT OD VELSA PATRZE A TU NIE JEDEN A DWA GIFTY A W TYCH GIFTACH KOLEJNE GIFTY I MI JESZCZE TYP NA PRIVA WYSLAL JESZCZE JEDEN KOD BO SAM SIE POGUBIL W TYM WSZYSTKIM jezu przenajswietszy, tak sie nie robi czlowiekowi przed snem, nie godzi sie tak... przeciez ja teraz nie zasne NAWET GIFTOW Z EMOCJI NIE MOGE DOBRZE WRZUCIC OK UDALO SIE
Opublikowano 24 grudnia 202424 gru Co tu się... 😲 Nie mam słów na to co @Velius odjebał, dziękuję z całego serca. Teraz tylko jeszcze Metaphora dokończyć by znaleźć na to czas
Opublikowano 24 grudnia 202424 gru Pięknie dziękuje @Velius, gierkę mam już na radarze od kupna PS5 ale zawsze coś mnie odciąga. Stalkera pasuje jednak przegryźć czymś lżejszym