Daffy 10 645 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu @Ukukuki dowalił mega sztosem, dużo czytałem fantastycznych opinii o tej strategii roguelike, a nawet że to jedna z najlepszych gier w historii polskiego gamedevu 1 3 Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu @Ukukuki przyatakował dziękuję serdecznie! DQ11 na mojej kupce wstydu od dawna, na SD OLED wleci jak zloto, a boltguna gralem jakis czas temu podstawke i wiadomix, ze dobrych boomer shooterow nigdy dosc 3 Cytuj
tomzacz 216 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ledwie się ogarnąłem po ostatnim gifcie, a @Ukukuki zaatakował z zaskoczenia Podobno jedna z najlepszych Yakuz (chociaż technicznie nie będąca Yakuzą ), dziękuję bardzo za gierkę ❤️ 2 Cytuj
Kosmos 2 762 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu @Ukukuki Nie wiem, co powiedzieć, no wspaniały prezent. Dziękuję bardzo! 3 Cytuj
Ukukuki 7 118 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu ja na razie przerwa bo mi steam płatności zablokował, od lat te same cyrki Jeszcze raz Wesołych dla wszystkich 1 Cytuj
tomzacz 216 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Dlatego się kupuje gifty w jednym koszyku Cytuj
Velius 5 779 Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu @Assassins_78 jak mi wjechał znienacka pod choinke Zawsze chciałem sprawdzic Wallpaper Engline a VS Ode to Castlevania to chyba nie trzeba opisywać. Bardzo, BARDZO DZIĘKUJE ❤️ 1 Cytuj
Assassins_78 1 164 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Brakuje mi już reakcji, żeby wam wszystkim dawać macie jeden duży 2 Cytuj
Daffy 10 645 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Dziś srogi nalot, @tomzacz serwuje bombkę w postaci wario land killera, pięknie dziękuję 2 Cytuj
Daffy 10 645 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @Assassins_78 chyba ma awarie klawisza i seryjnie rzuca giftami, jeszcze z racji wieku z pamięcią problem bo już parę dni temu gifta od niego dostałem xdd 2 Cytuj
Pupcio 18 655 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Assasin wielkie dzięki za doomiki boże ale ODRZUCAM prezent bo już mam więc podaruj jakiemuś innemu forumowiczowi. Jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj
Assassins_78 1 164 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @Pupcio ja cię jeszcze załatwię @Daffy ❤️ 2 Cytuj
Pupcio 18 655 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Nie no co za chłop xD Kruci dziękuje, brak słów na was wszystkich w tym roku 1 Cytuj
Widget 307 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Dzięki @Velius i @Grabek piksel art rządzi! W kodziku Balatro, ale to dobre 1 Cytuj
Ukukuki 7 118 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @Assassins_78 dziękuje pięknie Cytuj
Figuś 21 260 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @Velius tylko się zalogowałem na steam po robocie przyatakował 1 Cytuj
Velius 5 779 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu CO TU SIE STAŁO Zbieram sie powoli na wigilie a tu pyk dzwięk ze steama powiadomienie, otrzymano prezent Sprawdzam ciekawy co to i ROZYEBANY LEŻE POD STOŁEM. @Ukukuki wariat świąteczny mikołaj, dziękuje królu dobrodzieju, nawet nie wiem jak tu dziękować ❤️ DZIĘKUJE 3 Cytuj
creatinfreak 3 860 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @Ins dziękuję bardzo 😍 1 Cytuj
ASX 14 717 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Dziękuję bardzo @Ins za prezent, w postaci najlepszej Zeldy, która nie jest Zeldą tj. Okami 1 Cytuj
Daffy 10 645 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @Figuśco bliźniak to bliźniak, dziękuje pięknie, jest nas dwóch Widzew i Ruch !!!! Xddd 1 Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @Frantik dziekuje bardzo <3 1 Cytuj
tomzacz 216 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Też oberwałem od @Frantik Dziękuję bardzo za gierkę ❤️ 1 Cytuj
Kymel 793 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Dziękuję Więcej gier już mi nie potrzeba. Cały przyszły rok mam już zawalony nowymi grami. 1 Cytuj
Ukukuki 7 118 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu @tomzacz Dziękuje pięknie będzie grane w przyszłym roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi