Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - 10th Anniversary Limited Edition

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ukukuki dowalił mega sztosem, dużo czytałem fantastycznych opinii o tej strategii roguelike, a nawet że to jedna z najlepszych gier w historii polskiego gamedevu

Screenshot_2024-12-24-11-59-25-06_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

• Plusik 1
  • Lubię! 3
Opublikowano

@Ukukuki przyatakował :wub: dziękuję serdecznie! DQ11 na mojej kupce wstydu od dawna, na SD OLED wleci jak zloto, a boltguna gralem jakis czas temu podstawke i wiadomix, ze dobrych boomer shooterow nigdy dosc :D

image.png

• Lubię! 3
Opublikowano

Ledwie się ogarnąłem po ostatnim gifcie, a @Ukukuki zaatakował z zaskoczenia

image.png.5ed53079e22b07006da935ef1dc7c767.png

Podobno jedna z najlepszych Yakuz (chociaż technicznie nie będąca Yakuzą ;)), dziękuję bardzo za gierkę ❤️

• Lubię! 2
Opublikowano

Assasin wielkie dzięki za doomiki boże ale ODRZUCAM prezent :boomer: bo już mam więc podaruj jakiemuś innemu forumowiczowi. Jeszcze raz wielkie dzięki

Opublikowano

CO TU SIE STAŁO

image.png.287695f375adf9c77bed9d694f53ea8f.png

d66527ed86d64d788c493c09e1d02897_w200.gi

fknLjV.gif

Zbieram sie powoli na wigilie a tu pyk dzwięk ze steama powiadomienie, otrzymano prezent :obama: Sprawdzam ciekawy co to i ROZYEBANY LEŻE POD STOŁEM. @Ukukuki wariat świąteczny mikołaj, dziękuje królu dobrodzieju, nawet nie wiem jak tu dziękować ❤️ DZIĘKUJE

• Lubię! 3