Frantik 2 580 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu @tomzacz@Moldar i @Ukukuki zapewnili mi dziś wspaniałe prezenty pod wirtualną choinką. Dzięki 2 Cytuj
Velius 5 779 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu @Frantik dzisiaj przywalił mi mega prezentem, który bardzo mnie wzruszył i poprawił humor podczas wigilii. SERDECZNIE DZIĘKUJE, bardzo dużo to dla mnie znaczy i nie moge sie pozbierać z radości. Przy okazji jako że jestem po wigilii (u rodziny żony), myślałem ze znowu sie pochwale jakims turbo prezentem jak mini kibel, albo para skarpetek ale w tym roku jednak nie dostałem NIC, absolutne zero. Wszyscy zebrali sie przy choince, wyczytywali swoje imiona, brali torby, moje jednak nie padło. Normalnie byłoby mi pewnie przykro (w sumie to troche coś tam jest), ale wtedy właśnie sobie przypomnialem PO CO i DLACZEGO stworzyłem ten event, żeby właśnie w takich sytuacjach miec wyjebane. Możę gdzieś tam ktoś ma właśnie taki gorszy dzien w święta i może, może chociaż troche taki gift sprawi że będzie mu lżej albo lepiej. Dlatego Velsu Mikołaj tak szaleje co roku, to nie jest choroba psychiczna obiecuje xD Dzięki wam nawet mnie to jakos nie ruszyło, bo są tutaj ze mną wspaniali ludzie, którzy tworzą tutaj prawdziwa świąteczną atmosfere (nawet jak wiekszosc to wariaci i poyebancy XD). Ciesze sie, że tu jesteśmy i kontynuujemy tą tradycje. 2 6 Cytuj
Kosmos 2 762 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu @Assassins_78 nie zwalnia. Dziękuję, zapowiada się bardzo ciekawy tytuł 2 Cytuj
Ukukuki 7 118 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @Kymel dzięki byku, zdrowia będzie grane na Decku 2 Cytuj
Velius 5 779 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu @creatinfreak wjechał mi na pełnej aż rozwalił choinke Bardzo dziekuje, chciałem przetestować tę gre bo dużo dobrego słyszałem, zaraz zapuszczam instalowanie. Jeszcze raz serdeczne dziękuje 1 Cytuj
Labtec 3 670 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Pod choinką nie zabrakło prezentu od @Ukukuki wielkie dzięki! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi