K.Adamus 685 Opublikowano czwartek o 17:53 Opublikowano czwartek o 17:53 26 minut temu, Konsolite napisał(a): "Wiesz, czasami zadziwiam sam siebie." czy "Po moim trupie"? Hehe. Żona ma wygrawerowane: I LOVE YOU Ja mam : I KNOW Myślę, że wiesz, która scena Cytuj
Square 8 623 Opublikowano czwartek o 19:24 Opublikowano czwartek o 19:24 10 godzin temu, Perez napisał(a): Stellar Blade x NieR: Automata Liczę na minimum stronę. Okładka bardzo fajna. Cytuj
Nomen dubium 14 Opublikowano czwartek o 19:31 Opublikowano czwartek o 19:31 (edytowane) Valkyrie Profile... Pamiętam, jak kiedyś nabyłem dwójkę (o podtytule Silmeria) na PS2 specjalnie w japońskim wydaniu (wybór padł właśnie na te ze względu na ekstremalnie rzadko na Czarnuli spotykany tryb 1080i, w przypadku VP2:S dostępny wyłącznie w japońskiej edycji) za samo to, że urzekło mnie intro (przecierałem oczy ze zdumienia, że to gra na Czarnulkę a nie wczesny tytuł na PS3/X360; pozycja ta odpalona w 1080i z pewnością łapie się do top 10 najładniejszych na drugiego Soniaka) lecz niestety czar prysł wraz z końcem intra i początkiem właściwej rozgrywki, gdyż ten gatunek to zupełnie nie moja bajka i płytka szybko powędrowała na półkę... A na middle gen'owe Code Veronica moim zdaniem troszkę szkoda miejsca, to jedna ze słabszych gierek Capcom'u dostępnych na PS2 (litości z tą średnią ocen 85 na MC, trzeźwo patrząc to powinno być koło 70; to znaczy, w przypadku Dreamcast'a te 8.5 byłoby jak najbardziej adekwatne z uwagi na mniejsze możliwości jak i ubogą bibliotekę tejże platformy, ale na drugim Soniaku RE:CV reprezentuje bez wątpienia drugi garnitur, jest dobrze lecz bez podjazdu do pierwszej ligi) już lepiej by było machnąć jakiś artykuł o niedocenionej dylogii RE: Outbreak, zdecydowanie bardziej next genowej niż ta konwersja z DC'a, której jedynymi dużymi atutami są długość rozgrywki i powalający ("The Ending of the Beginning" jednym z topowych utworów muzycznych w historii gamingu wg mnie, "Berceuse" w każdej ze swoich dość licznych wariacji w sumie również) momentami soundtrack, aktorstwo głosowe zaś dla odmiany to jakaś porażka, zarówno Claire jak i Steve brzmią jak gimnazjaliści. Edytowane wczoraj o 10:18 przez Nomen dubium Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano czwartek o 19:34 Opublikowano czwartek o 19:34 Okładka PE dużo lepsza niż konkurencja, którą inspiruje się grafik. ^^^ Środek pewnie będziemy z kolegą Bogushem krytykować, ale nie uprzedzajmy faktów. Poruszane tematy zapowiadają się soczyście. Cytuj
Kagain 3 Opublikowano czwartek o 19:54 Opublikowano czwartek o 19:54 Okładki mają swoje wzloty i upadki ale ostatnimi czasy coraz lepsze. Oby tak dalej. 1 Cytuj
KubaPL 3 Opublikowano czwartek o 20:23 Opublikowano czwartek o 20:23 Historia serii Mafia - nie mogę się doczekać, pewnie zacznę od niej czytać nowy numer. Pamiętny wyścig w części pierwszej na PC przeszedłem dość łatwo, ale u kolegów faktycznie było bardzo ciężko - może to był efekt zabezpieczenia antypirackiego? W każdym razie na Xbox Series X przeszedłem go za pierwszym razem. PS Okładka zacna - w końcu nie będę musiał chować szmarlawca przed dziećmi (jak przedostatni numer z Silent Hill). Cytuj
Ukukuki 7 037 Opublikowano czwartek o 20:30 Opublikowano czwartek o 20:30 Szkoda ,że w retro nie wylądował Young Indiana Jones Chronicles, cudowna gierka Cytuj
SlimShady 3 397 Opublikowano czwartek o 21:36 Opublikowano czwartek o 21:36 Godzinę temu, KubaPL napisał(a): faktycznie było bardzo ciężko Była wersja bez patcha, z przejebanym poziomem trudności, i taka normalna, gdzie dało się grać. To nie żaden DRM. Cytuj
Konsolite 556 Opublikowano wczoraj o 00:23 Opublikowano wczoraj o 00:23 6 godzin temu, K.Adamus napisał(a): Hehe. Żona ma wygrawerowane: I LOVE YOU Ja mam : I KNOW Myślę, że wiesz, która scena Tak zakładałem, ale było zbyt oczywiste 4 godziny temu, Square napisał(a): Liczę na minimum stronę. Okładka bardzo fajna. Przeliczysz się Coś na umilenie oczekiwania 1 Cytuj
Pix 917 Opublikowano wczoraj o 05:13 Opublikowano wczoraj o 05:13 4 godziny temu, Konsolite napisał(a): Tak zakładałem, ale było zbyt oczywiste Przeliczysz się Coś na umilenie oczekiwania Dariolite, drugi raz tego hitu z wyświetleniami nie powtórzysz. Czas wrócić do uczciwej ciężkiej pracy. 1 1 Cytuj
Square 8 623 Opublikowano wczoraj o 05:14 Opublikowano wczoraj o 05:14 4 godziny temu, Konsolite napisał(a): Przeliczysz się No jak dla mnie to w ogóle nie powinno mieć recenzji, bo to tylko stroje. 1 Cytuj
number_nine 1 330 Opublikowano wczoraj o 06:49 Opublikowano wczoraj o 06:49 ja nawet jeszcze nie doczytałem wszystkich interesujących mnie rzeczy z poprzedniego numeru, a tu zara nowy mnie jak zwykle najbardziej interesują recenzje, a o historii mafii i indianie to mam wrażenie, że na przestrzeni kilku lat widziałem już z 10 publikacji w różnych pismach. Ogólnie te "historie serii" zawsze mnie niemiłosiernie nudzą, nieważne czy w psxe, cda czy kiedyś w pixelu Cytuj
Mari4n 437 Opublikowano wczoraj o 06:50 Opublikowano wczoraj o 06:50 Kaczogród? Biere w ciemno. Valkyrie Profile zresztą też. Cytuj
Konsolite 556 Opublikowano wczoraj o 10:28 Opublikowano wczoraj o 10:28 5 godzin temu, Pix napisał(a): Dariolite, drugi raz tego hitu z wyświetleniami nie powtórzysz. Czas wrócić do uczciwej ciężkiej pracy. Gdybym puścił to video nie w dniu premiery, to kto wie? Dajmy szanse temu filmikowi, poczekamy, kliki będą choć fakt że pierwotne video to bym idealny przykład jak działa internet, udostępniali, kradli, promowali na kanałach, tylko logo linku klasycznie nie podawali skąd zajumali.... 5 godzin temu, Square napisał(a): No jak dla mnie to w ogóle nie powinno mieć recenzji, bo to tylko stroje. Jest jeszcze "quest" i dwa utwory, porozmawiamy jak przeczytasz Cytuj
Megameex11 3 Opublikowano wczoraj o 10:33 Opublikowano wczoraj o 10:33 Ale okładka to wymiata! No to czekam na 5 grudnia, będzie czytane! 1 Cytuj
Square 8 623 Opublikowano wczoraj o 10:41 Opublikowano wczoraj o 10:41 12 minut temu, Konsolite napisał(a): Jest jeszcze "quest" i dwa utwory, porozmawiamy jak przeczytasz No przeczytam, ale całościowo jest to gorsza zawartość niż ta dodana za free. Szczerze nie wiem jak takie coś oceniać w normalnej skali. 1 Cytuj
Konsolite 556 Opublikowano wczoraj o 10:54 Opublikowano wczoraj o 10:54 5 minut temu, Square napisał(a): No przeczytam, ale całościowo jest to gorsza zawartość niż ta dodana za free. Szczerze nie wiem jak takie coś oceniać w normalnej skali. Kwestia tego co uważa się za adekwatną zawartość do ceny... Biorąc pod uwagę ile dali za free, to sporo sobie krzyczą, szczególnie po tylu miesiącach, ale licencja / "pimpowanie" 2B kosztuje. Ostatnie zdanie w recenzji jest moim zdaniem, trafnym podsumowaniem, podobnie jak ocena Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi