Skocz do zawartości

PSX EXTREME 327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby znowu dojechał następnego dnia. Może przyjdzie czas, że dojdzie jeszcze tego samego, ale Perez musiałby chyba jeździć osobiście albo wysyłać drona.

Czy PDF dla prenumeratorów będzie w czwartek?

Opublikowano
1 godzinę temu, Grześ napisał(a):

Oby znowu dojechał następnego dnia. Może przyjdzie czas, że dojdzie jeszcze tego samego, ale Perez musiałby chyba jeździć osobiście albo wysyłać drona.

Czy PDF dla prenumeratorów będzie w czwartek?

Nawet jutro planuję z rana. Tym razem żadnego embarga nie ma, więc na luzie do wrzucenia. 

Opublikowano
4 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Chyba trzeba w końcu od przyszłego numeru wziąć tą prenumeratę inpostem, skoro przychodzi wcześniej.

Mi się patronite skończył, zaraz skończy się prenumerata i też biorę ten próg. 

• Dzięki 1
Opublikowano
15 godzin temu, Perez napisał(a):

Nawet jutro planuję z rana. Tym razem żadnego embarga nie ma, więc na luzie do wrzucenia. 

Jeszcze jakby o pdf dla patronów Prezes pamiętał!

• Lubię! 1
Opublikowano
3 godziny temu, LeifErikson napisał(a):

No, no, mam wrażenie, że coraz więcej reklam, a to dobrze wróży :)

Może nie reklama ale widać że znają się na rzeczy grając na niepodłączonej konsoli xd

image.jpeg.af7576b9f30d9a673876a2512a34701d.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, sph! napisał(a):

Jak widzę ten numer to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera.

Macie, dokształcie się.

https://www.ortograf.pl/zasady-pisowni/zasady-dzielenia-wyrazow

A to w kontekscie czego? Wyrazy dzieli program, nikt tego recznie nie robi, wiec moze tu cos nie halo bylo i do zweryfikowania. 

1 godzinę temu, oFi napisał(a):

Listopada? :mevek:

IMG_20241204_094156.png

Ach, w poscie od razu poprawilem jak sie gapnalem, ale mailowo poszlo z babolem. Oczywiscie 5 grudnia. Urok kopiowania poprzednich postow. 

• Plusik 1
Opublikowano
13 minut temu, Perez napisał(a):

A to w kontekscie czego? Wyrazy dzieli program, nikt tego recznie nie robi, wiec moze tu cos nie halo bylo i do zweryfikowania. 

wstepniak.png.02536f40fce80223b771d713c368d6aa.png

patch.png.cc1f2bceb17469cf3c70badc093de81b.png

Chyba sobie nie radzi. Pewnie więcej tego jest, ale aż tak nawiedzony nie jestem, żeby tego szukać.

Opublikowano

Ja już odebrałem. Gruby się wydaje, okładka trochę matowa niż zwykle (ostatnio też to zauważyłem), a tak tylko wstępniak przeczytałem. Kurde, zajebiście z tym paczkomatem. Wcześniej ludzie komentowali numer a ja dalej czekałem :)

Opublikowano

Dostałem dzisiaj prenumeratę standardową, miesiąc temu też była tak szybko. To teraz to ja nie wiem czy chce ten paczkomat jak mi się prenumerata skończy xd 

Mega szybko, ciekawe z czego ta zmiana wynika. 

No i kolejny Steam Deckowiec na pokładzie szmatławca :wub:

Opublikowano

Dostałem wczoraj, na dzień przed premierą w kioskach! Niesamowite, chylę czoła, @Perez!

Numer napakowany konkretną treścią, liczba felietonów robi wrażenie. Też mi się wydaje, jakby numer był trochę grubszy. No i żona nareszcie może też bezpiecznie kartkować Szmatławca i nie mówi mi, żebym wywietrzył pokój po czytaniu 😅

Opublikowano

Jak zwykle ciekawie napisany felieton Rogera. Tym razem na temat prasowej karuzeli.

Mnie bardzo dziwi ilość i chyba dość niski koszt reklam w prasie drukowanej. Przecież w telefonie/komputerze świadomi Użytkownicy mają włączone najczęściej blokady reklam.

Już kilka lat temu przy okazji niepewnej sytuacji CDA (pismo miało zniknąć nawet w ciągu kilku miesięcy), przy okazji CD-Action 07/2020 popełniłem taki o to komentarz na ich stronie:

"Albo ja jestem dziwny albo działy PR oddziałów różnych firm (rodzimych i zagranicznych) przespały okazję... W najnowszym, potencjalnie (na szczęście jak wiemy, raczej już nie) ostatnim (!) nr CDA oprócz reklam B. [ówczesny Wydawca CDA]  jest malutka, zwyczajna reklama jednego z producentów GPU oraz płyt głównych. Przecież aż się prosi, aby umieścić w CDA reklamy typu: "Dzięki za te wszystkie lata, gramy razem, gramy dalej, trzymamy kciuki" itp itd. Pokazać, że jest się z Czytelnikami i Redakcją na dobre i na złe...

A sorry, jest jeszcze jedna reklama firmy od sprzętu grającego - na okładce. Okładce, której kiedyś zdobiły reklamy producenta monitorów... Ja rozumiem pandemię Covid, ale przecież rynek gier i producentów sprzętu, aż tak nie dotknęła albo wręcz jeszcze bardziej napełniła worki $$$ - wystarczy spojrzeć na słupki sprzedaży gier, laptopów, słuchawek, kamerek internetowych, dysków SSD itp."

Opublikowano
2 minuty temu, SlimShady napisał(a):

Myszaq wyparował na stałe, czy tym razem przedobrzył z terminem?

Poleciał do Meksyku i zamiast tekstu wysłał mi przeprosiny z tym zdjęciem:  

50d7e244-3f8c-4b93-a32b-dffbe6cc25d3.jpeg

• Dzięki 2
  • Haha 6
Opublikowano

Wstaje rano zaglądam do skrzynki a tut jakaś przesyłka w środku ;)

To nawet dobrze bo na kacu nie był bym w stanie iść do kiosku ....

.... więc biorę painkiller'a i zabieram się do czytania.

IMG_20241205_133128.jpg