Lesiu_adi 1 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia (edytowane) 54 minuty temu, Mari4n napisał(a): Reklama na dwie strony? Dawno nie widziałem takiej. Albo mam sklerozę. Ja na początku [strona 4-5] myślałem że to jest jakiś plakat, jak to bywało w numerach pisma sprzed 20 laty .... .... chwytam za kartki próbuje wyrwać a tut nic. Pomyślałem , hmmm może to jakiś test typu stali czytelnicy wejdą na foruma i będą się pytać jak to wyciągnąć z pisma , po czym przecieram moje pijackie oczy a tutaj "już dostępne w usłudze game pass" .... myślę aha 'Willkommen 2024 jare' Edytowane 5 grudnia przez Lesiu_adi 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Ta okładeczka prezentuje się jeszcze lepiej na żywo. Cieszy ilość reklam, cieszy, że wszystko dostarczone w terminie i na wysokim poziomie. Tak się traktuje klientów, drodzy państwo. Dopiero po powrocie Pereza człowiek uświadomił sobie, jak wielką amatorkę uprawiał Łapusz. 2 1 Cytuj
Nomen dubium 18 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Czytelnicy cieszący się z dużej ilości reklam w czasopiśmie... No no no, całkiem interesujący przypadek syndromu sztokholmskiego, muszę przyznać. 1 Cytuj
Patapon 43 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Po raz pierwszy otrzymałem Extrima w dniu premiery kioskowej w swojej skrzynce. Oczywiście nie przyzwyczajam się. Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 2 minuty temu, Nomen dubium napisał(a): Czytelnicy cieszący się z dużej ilości reklam w czasopiśmie... No no no, całkiem interesujący przypadek syndromu sztokholmskiego, muszę przyznać. Nie wiem co w tym takiego dziwnego. Są reklamy, to jest kasa, a więc pismo zarabia, i dłużej się utrzyma. Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 9 minut temu, Nomen dubium napisał(a): Czytelnicy cieszący się z dużej ilości reklam w czasopiśmie... No no no, całkiem interesujący przypadek syndromu sztokholmskiego, muszę przyznać. Dziwne znalazłeś określenie na świadomość ekonomiczną i wiedzę na temat stanu rynku prasy w Polsce. Cytuj
MYSZa7 8 956 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Ten zapach papieru w nowym PE... to jest życie. 2 Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a): Ten zapach papieru w nowym PE... to jest życie. Ciekawy dobór ostatnich słów 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 7 godzin temu, Roger napisał(a): Poleciał do Meksyku i zamiast tekstu wysłał mi przeprosiny z tym zdjęciem: Poprawiłem na prawdziwy Meksyk. 2 Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Brak Myszaqa to wielka strata dla obecnego wydania. I tak poczytam dopiero jutro, bo w Empiku w Posnanii premiera się nie odbyła. Nie było na półce poprzedniego numeru, już nie wspominając o nowym numerze. Tylko numery konkurencji, które już się dawno zdezaktualizowały. Co ciekawe, nowy numer jest obecny w znajdującym się w tym samym budynku Carefour, ale tam takie kolejki, że po jedną gazetkę nie będę stać 20 minut do kasy. Jutro ogarnę w osiedlowym saloniku prasowym. Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Numer wyciągnięty ze skrzynki i przekartkowany. Ile tu jest dla mnie ciekawych treści, szok! Nie pamiętam, żebym był tak podjarany od samego początku żadnym poprzednim. FS24 wow! Cytuj
Pix 965 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Najważniejsze, że jest ona - oficjalna maskotka magazynu Psx Extreme 5 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia PIerwszy konsolometr też robi robotę. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia mam nadzieję, że "niedyspozycja" Myszaqa w tym miesiącu to tylko jednorazowy występ ;( "jego kącik" to jedna z lepszych "rzeczy" w Extremie 2 Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano 7 grudnia Autor Opublikowano 7 grudnia 12 minut temu, Słupek napisał(a): mam nadzieję, że "niedyspozycja" Myszaqa w tym miesiącu to tylko jednorazowy występ ;( "jego kącik" to jedna z lepszych "rzeczy" w Extremie Roger wspominal strone wczesniej - Myszaq sie wczasowal, w kolejnym numerze juz powinien byc planowo Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Papier mi się podoba i nawet pachnie. Nie tak intensywnie co kiedyś, ale spoko. Ale jakość, gramatura mi pasuje. Artykuł o LR spoko, nigdy się interesowałem ich działaniem, wiem tylko że jak coś chce to sold out. Już wiem że jak zbierają zamówienia to wtedy trzeba klepnąć. Czytam dalej. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia 21 godzin temu, Pix napisał(a): Najważniejsze, że jest ona - oficjalna maskotka magazynu Psx Extreme Ja myślę, że ona pożarła ten zamek razem z księżniczką w środku Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Bardzo ciekawy felieton Rogera, bo chyba jeszcze nigdy nikt sie tak bezposrednio nie odnosil do finansowych kwestii przejęcia pisma. Nie zdawałem sobie sprawy nawet że na etapie Grupa 69 -> Advertigo wchodziły w grę tak wysokie sumy. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia #327 dotarł. Obiecuję, że niedługo nadrobię zaległości i wszystko przeczytam. 1 Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Recenzja Stalkera od HIVa idealnie pasuje do moich wrażeń z tej gry. Dobrze, że gość ma swoje zdalnie i nie ulega presji, żeby "przymykać oko" na wiele rzeczy, co ostatnio jest normą w tej branży. Btw, zasugerowałem się okładką i myślałem, że w tym numerze będzie już recenzja Indy'ego, a tu pupa Cytuj
KubaPL 4 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Fajny artykuł o serii Mafia, akurat na Steam jest mega promocja na cały pakiet. Mafia Trilogy ZESTAW za 62,27zł (3x Definitive Edition) 1 Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia (edytowane) Świetny numer, mimo braku recki Indiego, ale przynajmniej doceniliście mojego ulubionego Lego Jonesa. Felieton Rogera faktycznie mocny. Jak to się wszystko potrafi zmienić w ciągu niecałej dekady... Nad szmatławcem czuwa jakaś dobra siła, dobra energia tysięcy konsolomaniaków Mój ulubiony gierkowy okres to lata 2005 - 2013 i czasem sobie przeglądam numery z tamtych lat. Pamiętam lekki szok przy zmianie wydawcy, koniec zszywek, nowe logo, reklamę TV, Pereza który każdemu szybko odpisywał i skargi kilku czytelników na niemiłe teksty Butchera I jeszcze rozumiem przestać kupować PE bo zmiany i brak kultowego Ściery, ale porzucić gazetkę przez lekką podwyżkę ceny? Dla mnie dziwne. Co tam jeszcze... świetne teksty o Mafii i Wojownikach, zaskakujące oceny dla Dragon Questa i Stalkera (tak trzymać), a teraz biore się za tekst o Code Veronica. I też mnie cieszą reklamy i materiały sponsorowane, jest kasa jest szmatławiec @Perez i @Roger ja bardzo was proszę, powiększcie czcionkę w HP bo nie jestem w stanie tego czytać. Parę numerów temu została zwiększona, ale potem wróciła stara. Please! Edytowane 9 grudnia przez aux 1 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Ta czcionka, to w kilku miejscach jest okrutna. Choćby ten kącik filmowo-komiksowy, niedługo zamiast kalendarza, będzie trzeba dorzucać lupę. 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Trochę się geriatrycznie zrobiło, ale tak to jest, jak się robi pismo dla starszych panów, którzy zniszczyli sobie wzrok przy grach dla dzieci. 2 1 Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Mi tam wystarcza lepsze światło i wszystko widać elegancko. Przy gorszym oświetleniu albo pogodzie jak dziś to czasem ciężko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi