Skocz do zawartości

PSX EXTREME 327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, Mari4n napisał(a):

Reklama na dwie strony? Dawno nie widziałem takiej. Albo mam sklerozę.

Ja na początku [strona 4-5] myślałem że to jest jakiś plakat, jak to bywało w numerach pisma sprzed 20 laty ....

.... chwytam za kartki próbuje wyrwać a tut nic.

Pomyślałem , hmmm może to jakiś test typu stali czytelnicy wejdą na foruma i będą się pytać jak to wyciągnąć z pisma , po czym przecieram moje pijackie oczy a tutaj "już dostępne w usłudze game pass" .... myślę aha 'Willkommen 2024 jare' ;)

Edytowane przez Lesiu_adi
  • Plusik 1
Opublikowano

Ta okładeczka prezentuje się jeszcze lepiej na żywo. 

Cieszy ilość reklam, cieszy, że wszystko dostarczone w terminie i na wysokim poziomie. Tak się traktuje klientów, drodzy państwo.

Dopiero po powrocie Pereza człowiek uświadomił sobie, jak wielką amatorkę uprawiał Łapusz.

• Plusik 2
  • This 1
Opublikowano
2 minuty temu, Nomen dubium napisał(a):

Czytelnicy cieszący się z dużej ilości reklam w czasopiśmie... No no no, całkiem interesujący przypadek syndromu sztokholmskiego, muszę przyznać.

Nie wiem co w tym takiego dziwnego. Są reklamy, to jest kasa, a więc pismo zarabia, i dłużej się utrzyma.

Opublikowano
9 minut temu, Nomen dubium napisał(a):

Czytelnicy cieszący się z dużej ilości reklam w czasopiśmie... No no no, całkiem interesujący przypadek syndromu sztokholmskiego, muszę przyznać.

:facepalm:

Dziwne znalazłeś określenie na świadomość ekonomiczną i wiedzę na temat stanu rynku prasy w Polsce.

Opublikowano

Brak Myszaqa to wielka strata dla obecnego wydania. I tak poczytam dopiero jutro, bo w Empiku w Posnanii premiera się nie odbyła. Nie było na półce poprzedniego numeru, już nie wspominając o nowym numerze. Tylko numery konkurencji, które już się dawno zdezaktualizowały. Co ciekawe, nowy numer jest obecny w znajdującym się w tym samym budynku Carefour, ale tam takie kolejki, że po jedną gazetkę nie będę stać 20 minut do kasy. Jutro ogarnę w osiedlowym saloniku prasowym. 

Opublikowano
12 minut temu, Słupek napisał(a):

mam nadzieję, że "niedyspozycja" Myszaqa w tym miesiącu to tylko jednorazowy występ ;( "jego kącik" to jedna z lepszych "rzeczy" w Extremie

Roger wspominal strone wczesniej - Myszaq sie wczasowal, w kolejnym numerze juz powinien byc planowo :)

Opublikowano

Papier mi się podoba i nawet pachnie. Nie tak intensywnie co kiedyś, ale spoko. Ale jakość, gramatura mi pasuje.

Artykuł o LR spoko, nigdy się interesowałem ich działaniem, wiem tylko że jak coś chce to sold out. Już wiem że jak zbierają zamówienia to wtedy trzeba klepnąć. 

Czytam dalej.

Opublikowano
21 godzin temu, Pix napisał(a):

Najważniejsze, że jest ona - oficjalna maskotka magazynu Psx Extreme :wub:

Screenshot_20241206_165108_OneDrive.jpg

Ja myślę, że ona pożarła ten zamek razem z księżniczką w środku:nosacz3:

Opublikowano

Bardzo ciekawy felieton Rogera, bo chyba jeszcze nigdy nikt sie tak bezposrednio nie odnosil do finansowych kwestii przejęcia pisma. Nie zdawałem sobie sprawy nawet że na etapie Grupa 69 -> Advertigo wchodziły w grę tak wysokie sumy. :mog:

Opublikowano

Recenzja Stalkera od HIVa idealnie pasuje do moich wrażeń z tej gry. Dobrze, że gość ma swoje zdalnie i nie ulega presji, żeby "przymykać oko" na wiele rzeczy, co ostatnio jest normą w tej branży.

Btw, zasugerowałem się okładką i myślałem, że w tym numerze będzie już recenzja Indy'ego, a tu pupa :(

Opublikowano

Fajny artykuł o serii Mafia, akurat na Steam jest mega promocja na cały pakiet.

Mafia Trilogy ZESTAW za 62,27zł (3x Definitive Edition)

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Świetny numer, mimo braku recki Indiego, ale przynajmniej doceniliście mojego ulubionego Lego Jonesa. Felieton Rogera faktycznie mocny. Jak to się wszystko potrafi zmienić w ciągu niecałej dekady... Nad szmatławcem czuwa jakaś dobra siła, dobra energia tysięcy konsolomaniaków ;) Mój ulubiony gierkowy okres to lata 2005 - 2013 i czasem sobie przeglądam numery z tamtych lat. Pamiętam lekki szok przy zmianie wydawcy, koniec zszywek, nowe logo, reklamę TV, Pereza który każdemu szybko odpisywał i skargi kilku czytelników na niemiłe teksty Butchera ;) I jeszcze rozumiem przestać kupować PE bo zmiany i brak kultowego Ściery, ale porzucić gazetkę przez lekką podwyżkę ceny? Dla mnie dziwne. 

Co tam jeszcze... świetne teksty o Mafii i Wojownikach, zaskakujące oceny dla Dragon Questa i Stalkera (tak trzymać), a teraz biore się za tekst o Code Veronica. I też mnie cieszą reklamy i materiały sponsorowane, jest kasa jest szmatławiec :)

@Perez i @Roger ja bardzo was proszę, powiększcie czcionkę w HP bo nie jestem w stanie tego czytać. Parę numerów temu została zwiększona, ale potem wróciła stara. Please!

Edytowane przez aux
  • Plusik 1