PiotrekP 1 880 Opublikowano środa o 13:17 Opublikowano środa o 13:17 Ciekawe jak z numerem 328 spisze się poczta, bo inpost pewnie na czas dostarczy. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano środa o 13:48 Autor Opublikowano środa o 13:48 26 minut temu, PiotrekP napisał(a): Ciekawe jak z numerem 328 spisze się poczta, bo inpost pewnie na czas dostarczy. Numer mamy mieć w poniedziałek 30.12, więc tego dnia też bym chciał wysłać InPost. W poniedziałek wyjdą też prenumeraty, no ale tu już Nowy Rok jeden dzień urywa, w Sylwestra pewnie też może być krótsza praca. 1 Cytuj
Pix 971 Opublikowano czwartek o 17:14 Opublikowano czwartek o 17:14 Nienawidzę Cię @K.Adamus Za każdym razem po przeczytaniu Twojego kolejnego świetnego tekstu o danej serii gier lub filmów, od razu chcę odpalić konsolę/serwis streamingowy i wrócić do opisywanych przez Ciebie światów. Jak mam nadrabiać stale powiększający się backlog, kiedy pobieram rimejk pierwszej Mafii?!? 2 2 Cytuj
K.Adamus 688 Opublikowano czwartek o 18:37 Opublikowano czwartek o 18:37 Dziękuję bardzo, milo. I spokojnie, opisywana w nadchodzącym numerze gra jest a) jedna b) krótka więc mam nadzieję nie przysporzy zbyt wielu problemów z ograniczonym czasem 1 Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano czwartek o 18:55 Opublikowano czwartek o 18:55 1 godzinę temu, Pix napisał(a): Jak mam nadrabiać stale powiększający się backlog, kiedy pobieram rimejk pierwszej Mafii?!? Nie będziesz żałował. Trochę spłycili historie, ale LH w nowoczesnej oprawie jest śliczne 1 Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano czwartek o 19:46 Autor Opublikowano czwartek o 19:46 2 godziny temu, Pix napisał(a): Nienawidzę Cię @K.Adamus Za każdym razem po przeczytaniu Twojego kolejnego świetnego tekstu o danej serii gier lub filmów, od razu chcę odpalić konsolę/serwis streamingowy i wrócić do opisywanych przez Ciebie światów. Jak mam nadrabiać stale powiększający się backlog, kiedy pobieram rimejk pierwszej Mafii?!? No teraz to już nie ma szans, żeby temat podwyżki nie wrócił... Dzięki Pix, dzięki!!!11 2 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano czwartek o 20:08 Opublikowano czwartek o 20:08 Parafrazując Łonę. Słuchaj, są dwie sprawy. Raz, że pamiętam o podwyżce, dwa, że nie dam rady. 2 Cytuj
Reaver 12 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Ja się zgadzam z oceną Piechoty iż większy nacisk na felietony mógłby wyjść na dobre ale jest wielkie ALE - jakość tych felietonów musiałaby być wysoka, a z tym już problem. Nie da się całkowicie zrezygnować z newsów i recenzji bo czytelnik papierowego magazynu, co staje się produktem niemalże premium, OCZEKUJE iż redakcja będzie swoistym kuratorem branży dla niego, tj. przejrzy tonę śmietnika internetowego, wybierze 3 diamenty które okrasi odpowiednim kontekstem, porównaniem i swoimi sposrzeżeniami. I tak recenzja Stalkera napisana przez HIVa to dla mnie taka wartość za którą płace, na tle Spidersweb celnie punktuje słabe punkty produkcji a nie wrzuca wszystko w 'klimat'. Natomiast recenzja PS5 Pro po miesiącu to świetny koncept ale Dżujo postanowił napisać ją klęcząc przed ołtarzykiem Sony - mało co działa poprawnie, ale skupmy się na pozytywach, poza tym będą patche.. Cała idea konsoli i jest bezproblemowej obsługi jest pogrzebana, produkt jest niedopracowany ale ciiii lepiej udawać że Sony nieomylne. No szanujmy się, gdzie jest krytyczne myślenie i niezależność dziennikarska? Cytuj
Nomen dubium 18 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Produktami premium to magazyny traktujące o gierkach już były (tzn. niektóre) w czasach, gdy potrafiły serwować w ramach bonusów takie złoto, jak np. trylogia Bioshock na płytach (nie kosztując przy tym wcale 35 zeta, tylko o dwie dychy mniej) te współczesne natomiast to produktami premium są, no cóż, głównie pod względem ceny... A z tym AIDS'em i jego ocenami to jest całkiem ciekawa sprawa, bo czasem bywa surowy a innym razem wyjątkowo łagodny, dając np. 8 takiemu przeciętniakowi jak Downforce na PS2 (nie dam głowy że to był AIDS, ale tak na 70 - 80% a nie chce mi się teraz grzebać po starych numerach) które np. w moich oczach było typowym średniakiem na 5. P.S. Popykałem sobie przed chwilą we wspomniane wcześniej Eve of Destruction i... kurczę, ta szpila jest lepsza niż ją zapamiętałem - podwyższam notę z 7+ do 8-, zapomniałem bowiem o fajnej fizyce i efektach dźwiękowych, plus na dokładkę edycja na Czarnulę imponuje stanowczo zbyt rzadko na tej konsolce spotykaną płynnością (50/60 fps'ów bez znacznych dropów) polecam wszystkim zwolennikom retro samochodówek i zupełnie nie czaję tego 5+ od HIV'a. Edytowane 10 godzin temu przez Nomen dubium Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi