Grześ 411 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Oby znowu dojechał następnego dnia. Może przyjdzie czas, że dojdzie jeszcze tego samego, ale Perez musiałby chyba jeździć osobiście albo wysyłać drona. Czy PDF dla prenumeratorów będzie w czwartek? Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Chyba trzeba w końcu od przyszłego numeru wziąć tą prenumeratę inpostem, skoro przychodzi wcześniej. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 3 grudnia Autor Opublikowano 3 grudnia 1 godzinę temu, Grześ napisał(a): Oby znowu dojechał następnego dnia. Może przyjdzie czas, że dojdzie jeszcze tego samego, ale Perez musiałby chyba jeździć osobiście albo wysyłać drona. Czy PDF dla prenumeratorów będzie w czwartek? Nawet jutro planuję z rana. Tym razem żadnego embarga nie ma, więc na luzie do wrzucenia. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 4 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Chyba trzeba w końcu od przyszłego numeru wziąć tą prenumeratę inpostem, skoro przychodzi wcześniej. Mi się patronite skończył, zaraz skończy się prenumerata i też biorę ten próg. 1 Cytuj
Grześ 411 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia (edytowane) No i proszę, pdf dostępny jeszcze przed świtem Edytowane 4 grudnia przez Grześ Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia No, no, mam wrażenie, że coraz więcej reklam, a to dobrze wróży Cytuj
Pix 965 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia 15 godzin temu, Perez napisał(a): Nawet jutro planuję z rana. Tym razem żadnego embarga nie ma, więc na luzie do wrzucenia. Jeszcze jakby o pdf dla patronów Prezes pamiętał! 1 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 4 grudnia Autor Opublikowano 4 grudnia 2 minuty temu, Pix napisał(a): Jeszcze jakby o pdf dla patronów Prezes pamiętał! Pamiętam, zapisane, zaraz odpalamy. Cytuj
łom 2 006 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia 3 godziny temu, LeifErikson napisał(a): No, no, mam wrażenie, że coraz więcej reklam, a to dobrze wróży Może nie reklama ale widać że znają się na rzeczy grając na niepodłączonej konsoli xd Cytuj
sph! 857 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Jak widzę ten numer to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Macie, dokształcie się. https://www.ortograf.pl/zasady-pisowni/zasady-dzielenia-wyrazow Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 4 grudnia Autor Opublikowano 4 grudnia Godzinę temu, sph! napisał(a): Jak widzę ten numer to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Macie, dokształcie się. https://www.ortograf.pl/zasady-pisowni/zasady-dzielenia-wyrazow A to w kontekscie czego? Wyrazy dzieli program, nikt tego recznie nie robi, wiec moze tu cos nie halo bylo i do zweryfikowania. 1 godzinę temu, oFi napisał(a): Listopada? Ach, w poscie od razu poprawilem jak sie gapnalem, ale mailowo poszlo z babolem. Oczywiscie 5 grudnia. Urok kopiowania poprzednich postow. 1 Cytuj
sph! 857 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia 13 minut temu, Perez napisał(a): A to w kontekscie czego? Wyrazy dzieli program, nikt tego recznie nie robi, wiec moze tu cos nie halo bylo i do zweryfikowania. Chyba sobie nie radzi. Pewnie więcej tego jest, ale aż tak nawiedzony nie jestem, żeby tego szukać. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia mój numer już czeka w paczkomacie, przed premierą w kiosku. legancko 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Ja już odebrałem. Gruby się wydaje, okładka trochę matowa niż zwykle (ostatnio też to zauważyłem), a tak tylko wstępniak przeczytałem. Kurde, zajebiście z tym paczkomatem. Wcześniej ludzie komentowali numer a ja dalej czekałem Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Dostałem dzisiaj prenumeratę standardową, miesiąc temu też była tak szybko. To teraz to ja nie wiem czy chce ten paczkomat jak mi się prenumerata skończy xd Mega szybko, ciekawe z czego ta zmiana wynika. No i kolejny Steam Deckowiec na pokładzie szmatławca Cytuj
TomciooPL 16 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Dostałem wczoraj, na dzień przed premierą w kioskach! Niesamowite, chylę czoła, @Perez! Numer napakowany konkretną treścią, liczba felietonów robi wrażenie. Też mi się wydaje, jakby numer był trochę grubszy. No i żona nareszcie może też bezpiecznie kartkować Szmatławca i nie mówi mi, żebym wywietrzył pokój po czytaniu 😅 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perez 1 815 Opublikowano 5 grudnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia Dzień dobry! Grudniowy PSX Extreme od dzisiaj w sprzedaży prenumeraty pocztowe rozesłane w poniedziałek (i jak czytam to już do niektórych dotarły) prenumeraty do paczkomatów i wydanie z Extreme Plus dla patronów wyszło we wtorek PDF dostępny już od wczoraj dla prenumeratorów i patronów a o dzisiaj wydanie debiutuje już w salonikach prasowych w całym kraju Życzymy przyjemnej lektury! A gdyby ktoś jeszcze pytał to kalendarz będzie z numerem styczniowym. 5 5 2 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Numer już zakupiony, wstępnie przeglądnięty- sporo reklam na początku, ale to chyba dobrze. Cytuj
KubaPL 4 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Jak zwykle ciekawie napisany felieton Rogera. Tym razem na temat prasowej karuzeli. Mnie bardzo dziwi ilość i chyba dość niski koszt reklam w prasie drukowanej. Przecież w telefonie/komputerze świadomi Użytkownicy mają włączone najczęściej blokady reklam. Już kilka lat temu przy okazji niepewnej sytuacji CDA (pismo miało zniknąć nawet w ciągu kilku miesięcy), przy okazji CD-Action 07/2020 popełniłem taki o to komentarz na ich stronie: "Albo ja jestem dziwny albo działy PR oddziałów różnych firm (rodzimych i zagranicznych) przespały okazję... W najnowszym, potencjalnie (na szczęście jak wiemy, raczej już nie) ostatnim (!) nr CDA oprócz reklam B. [ówczesny Wydawca CDA] jest malutka, zwyczajna reklama jednego z producentów GPU oraz płyt głównych. Przecież aż się prosi, aby umieścić w CDA reklamy typu: "Dzięki za te wszystkie lata, gramy razem, gramy dalej, trzymamy kciuki" itp itd. Pokazać, że jest się z Czytelnikami i Redakcją na dobre i na złe... A sorry, jest jeszcze jedna reklama firmy od sprzętu grającego - na okładce. Okładce, której kiedyś zdobiły reklamy producenta monitorów... Ja rozumiem pandemię Covid, ale przecież rynek gier i producentów sprzętu, aż tak nie dotknęła albo wręcz jeszcze bardziej napełniła worki $$$ - wystarczy spojrzeć na słupki sprzedaży gier, laptopów, słuchawek, kamerek internetowych, dysków SSD itp." Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Myszaq wyparował na stałe, czy tym razem przedobrzył z terminem? Cytuj
Roger 2 092 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 2 minuty temu, SlimShady napisał(a): Myszaq wyparował na stałe, czy tym razem przedobrzył z terminem? Poleciał do Meksyku i zamiast tekstu wysłał mi przeprosiny z tym zdjęciem: 2 6 Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Mam nadzieje, ze wyslal z dopiskem: "co tam kurla krzyczcie biedaki?" 1 Cytuj
Lesiu_adi 1 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Wstaje rano zaglądam do skrzynki a tut jakaś przesyłka w środku To nawet dobrze bo na kacu nie był bym w stanie iść do kiosku .... .... więc biorę painkiller'a i zabieram się do czytania. Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Reklama na dwie strony? Dawno nie widziałem takiej. Albo mam sklerozę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi