Grześ 426 Opublikowano 3 grudnia 2024 Opublikowano 3 grudnia 2024 Oby znowu dojechał następnego dnia. Może przyjdzie czas, że dojdzie jeszcze tego samego, ale Perez musiałby chyba jeździć osobiście albo wysyłać drona. Czy PDF dla prenumeratorów będzie w czwartek? Cytuj
PiotrekP 1 968 Opublikowano 3 grudnia 2024 Opublikowano 3 grudnia 2024 Chyba trzeba w końcu od przyszłego numeru wziąć tą prenumeratę inpostem, skoro przychodzi wcześniej. Cytuj
Perez 1 871 Opublikowano 3 grudnia 2024 Autor Opublikowano 3 grudnia 2024 1 godzinę temu, Grześ napisał(a): Oby znowu dojechał następnego dnia. Może przyjdzie czas, że dojdzie jeszcze tego samego, ale Perez musiałby chyba jeździć osobiście albo wysyłać drona. Czy PDF dla prenumeratorów będzie w czwartek? Nawet jutro planuję z rana. Tym razem żadnego embarga nie ma, więc na luzie do wrzucenia. Cytuj
Ukukuki 7 296 Opublikowano 3 grudnia 2024 Opublikowano 3 grudnia 2024 4 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Chyba trzeba w końcu od przyszłego numeru wziąć tą prenumeratę inpostem, skoro przychodzi wcześniej. Mi się patronite skończył, zaraz skończy się prenumerata i też biorę ten próg. 1 Cytuj
Grześ 426 Opublikowano 4 grudnia 2024 Opublikowano 4 grudnia 2024 (edytowane) No i proszę, pdf dostępny jeszcze przed świtem Edytowane 4 grudnia 2024 przez Grześ Cytuj
LeifErikson 1 134 Opublikowano 4 grudnia 2024 Opublikowano 4 grudnia 2024 No, no, mam wrażenie, że coraz więcej reklam, a to dobrze wróży Cytuj
Pix 1 005 Opublikowano 4 grudnia 2024 Opublikowano 4 grudnia 2024 15 godzin temu, Perez napisał(a): Nawet jutro planuję z rana. Tym razem żadnego embarga nie ma, więc na luzie do wrzucenia. Jeszcze jakby o pdf dla patronów Prezes pamiętał! 1 Cytuj
Perez 1 871 Opublikowano 4 grudnia 2024 Autor Opublikowano 4 grudnia 2024 2 minuty temu, Pix napisał(a): Jeszcze jakby o pdf dla patronów Prezes pamiętał! Pamiętam, zapisane, zaraz odpalamy. Cytuj
łom 2 078 Opublikowano 4 grudnia 2024 Opublikowano 4 grudnia 2024 3 godziny temu, LeifErikson napisał(a): No, no, mam wrażenie, że coraz więcej reklam, a to dobrze wróży Może nie reklama ale widać że znają się na rzeczy grając na niepodłączonej konsoli xd Cytuj
sph! 937 Opublikowano 4 grudnia 2024 Opublikowano 4 grudnia 2024 Jak widzę ten numer to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Macie, dokształcie się. https://www.ortograf.pl/zasady-pisowni/zasady-dzielenia-wyrazow Cytuj
Perez 1 871 Opublikowano 4 grudnia 2024 Autor Opublikowano 4 grudnia 2024 Godzinę temu, sph! napisał(a): Jak widzę ten numer to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Macie, dokształcie się. https://www.ortograf.pl/zasady-pisowni/zasady-dzielenia-wyrazow A to w kontekscie czego? Wyrazy dzieli program, nikt tego recznie nie robi, wiec moze tu cos nie halo bylo i do zweryfikowania. 1 godzinę temu, oFi napisał(a): Listopada? Ach, w poscie od razu poprawilem jak sie gapnalem, ale mailowo poszlo z babolem. Oczywiscie 5 grudnia. Urok kopiowania poprzednich postow. 1 Cytuj
sph! 937 Opublikowano 4 grudnia 2024 Opublikowano 4 grudnia 2024 13 minut temu, Perez napisał(a): A to w kontekscie czego? Wyrazy dzieli program, nikt tego recznie nie robi, wiec moze tu cos nie halo bylo i do zweryfikowania. Chyba sobie nie radzi. Pewnie więcej tego jest, ale aż tak nawiedzony nie jestem, żeby tego szukać. Cytuj
number_nine 1 355 Opublikowano 4 grudnia 2024 Opublikowano 4 grudnia 2024 mój numer już czeka w paczkomacie, przed premierą w kiosku. legancko 1 Cytuj
grzybiarz 10 340 Opublikowano 4 grudnia 2024 Opublikowano 4 grudnia 2024 Ja już odebrałem. Gruby się wydaje, okładka trochę matowa niż zwykle (ostatnio też to zauważyłem), a tak tylko wstępniak przeczytałem. Kurde, zajebiście z tym paczkomatem. Wcześniej ludzie komentowali numer a ja dalej czekałem Cytuj
Ukukuki 7 296 Opublikowano 4 grudnia 2024 Opublikowano 4 grudnia 2024 Dostałem dzisiaj prenumeratę standardową, miesiąc temu też była tak szybko. To teraz to ja nie wiem czy chce ten paczkomat jak mi się prenumerata skończy xd Mega szybko, ciekawe z czego ta zmiana wynika. No i kolejny Steam Deckowiec na pokładzie szmatławca Cytuj
TomciooPL 23 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Dostałem wczoraj, na dzień przed premierą w kioskach! Niesamowite, chylę czoła, @Perez! Numer napakowany konkretną treścią, liczba felietonów robi wrażenie. Też mi się wydaje, jakby numer był trochę grubszy. No i żona nareszcie może też bezpiecznie kartkować Szmatławca i nie mówi mi, żebym wywietrzył pokój po czytaniu 😅 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perez 1 871 Opublikowano 5 grudnia 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia 2024 Dzień dobry! Grudniowy PSX Extreme od dzisiaj w sprzedaży prenumeraty pocztowe rozesłane w poniedziałek (i jak czytam to już do niektórych dotarły) prenumeraty do paczkomatów i wydanie z Extreme Plus dla patronów wyszło we wtorek PDF dostępny już od wczoraj dla prenumeratorów i patronów a o dzisiaj wydanie debiutuje już w salonikach prasowych w całym kraju Życzymy przyjemnej lektury! A gdyby ktoś jeszcze pytał to kalendarz będzie z numerem styczniowym. 5 5 2 Cytuj
PiotrekP 1 968 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Numer już zakupiony, wstępnie przeglądnięty- sporo reklam na początku, ale to chyba dobrze. Cytuj
KubaPL 4 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Jak zwykle ciekawie napisany felieton Rogera. Tym razem na temat prasowej karuzeli. Mnie bardzo dziwi ilość i chyba dość niski koszt reklam w prasie drukowanej. Przecież w telefonie/komputerze świadomi Użytkownicy mają włączone najczęściej blokady reklam. Już kilka lat temu przy okazji niepewnej sytuacji CDA (pismo miało zniknąć nawet w ciągu kilku miesięcy), przy okazji CD-Action 07/2020 popełniłem taki o to komentarz na ich stronie: "Albo ja jestem dziwny albo działy PR oddziałów różnych firm (rodzimych i zagranicznych) przespały okazję... W najnowszym, potencjalnie (na szczęście jak wiemy, raczej już nie) ostatnim (!) nr CDA oprócz reklam B. [ówczesny Wydawca CDA] jest malutka, zwyczajna reklama jednego z producentów GPU oraz płyt głównych. Przecież aż się prosi, aby umieścić w CDA reklamy typu: "Dzięki za te wszystkie lata, gramy razem, gramy dalej, trzymamy kciuki" itp itd. Pokazać, że jest się z Czytelnikami i Redakcją na dobre i na złe... A sorry, jest jeszcze jedna reklama firmy od sprzętu grającego - na okładce. Okładce, której kiedyś zdobiły reklamy producenta monitorów... Ja rozumiem pandemię Covid, ale przecież rynek gier i producentów sprzętu, aż tak nie dotknęła albo wręcz jeszcze bardziej napełniła worki $$$ - wystarczy spojrzeć na słupki sprzedaży gier, laptopów, słuchawek, kamerek internetowych, dysków SSD itp." Cytuj
SlimShady 3 456 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Myszaq wyparował na stałe, czy tym razem przedobrzył z terminem? Cytuj
Roger 2 097 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 2 minuty temu, SlimShady napisał(a): Myszaq wyparował na stałe, czy tym razem przedobrzył z terminem? Poleciał do Meksyku i zamiast tekstu wysłał mi przeprosiny z tym zdjęciem: 2 6 Cytuj
oFi 2 523 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Mam nadzieje, ze wyslal z dopiskem: "co tam kurla krzyczcie biedaki?" 1 Cytuj
Lesiu_adi 1 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Wstaje rano zaglądam do skrzynki a tut jakaś przesyłka w środku To nawet dobrze bo na kacu nie był bym w stanie iść do kiosku .... .... więc biorę painkiller'a i zabieram się do czytania. Cytuj
Mari4n 517 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Reklama na dwie strony? Dawno nie widziałem takiej. Albo mam sklerozę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi