Lesiu_adi 1 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 (edytowane) 54 minuty temu, Mari4n napisał(a): Reklama na dwie strony? Dawno nie widziałem takiej. Albo mam sklerozę. Ja na początku [strona 4-5] myślałem że to jest jakiś plakat, jak to bywało w numerach pisma sprzed 20 laty .... .... chwytam za kartki próbuje wyrwać a tut nic. Pomyślałem , hmmm może to jakiś test typu stali czytelnicy wejdą na foruma i będą się pytać jak to wyciągnąć z pisma , po czym przecieram moje pijackie oczy a tutaj "już dostępne w usłudze game pass" .... myślę aha 'Willkommen 2024 jare' Edytowane 5 grudnia 2024 przez Lesiu_adi 1 Cytuj
Pix 1 005 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Ta okładeczka prezentuje się jeszcze lepiej na żywo. Cieszy ilość reklam, cieszy, że wszystko dostarczone w terminie i na wysokim poziomie. Tak się traktuje klientów, drodzy państwo. Dopiero po powrocie Pereza człowiek uświadomił sobie, jak wielką amatorkę uprawiał Łapusz. 2 1 Cytuj
Nomen dubium 9 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Czytelnicy cieszący się z dużej ilości reklam w czasopiśmie... No no no, całkiem interesujący przypadek syndromu sztokholmskiego, muszę przyznać. 1 Cytuj
Patapon 47 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Po raz pierwszy otrzymałem Extrima w dniu premiery kioskowej w swojej skrzynce. Oczywiście nie przyzwyczajam się. Cytuj
Mari4n 517 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 2 minuty temu, Nomen dubium napisał(a): Czytelnicy cieszący się z dużej ilości reklam w czasopiśmie... No no no, całkiem interesujący przypadek syndromu sztokholmskiego, muszę przyznać. Nie wiem co w tym takiego dziwnego. Są reklamy, to jest kasa, a więc pismo zarabia, i dłużej się utrzyma. Cytuj
LeifErikson 1 134 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 9 minut temu, Nomen dubium napisał(a): Czytelnicy cieszący się z dużej ilości reklam w czasopiśmie... No no no, całkiem interesujący przypadek syndromu sztokholmskiego, muszę przyznać. Dziwne znalazłeś określenie na świadomość ekonomiczną i wiedzę na temat stanu rynku prasy w Polsce. Cytuj
MYSZa7 8 968 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Ten zapach papieru w nowym PE... to jest życie. 2 Cytuj
Konsolite 583 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a): Ten zapach papieru w nowym PE... to jest życie. Ciekawy dobór ostatnich słów 1 Cytuj
Ukukuki 7 296 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 7 godzin temu, Roger napisał(a): Poleciał do Meksyku i zamiast tekstu wysłał mi przeprosiny z tym zdjęciem: Poprawiłem na prawdziwy Meksyk. 2 Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano 5 grudnia 2024 Opublikowano 5 grudnia 2024 Brak Myszaqa to wielka strata dla obecnego wydania. I tak poczytam dopiero jutro, bo w Empiku w Posnanii premiera się nie odbyła. Nie było na półce poprzedniego numeru, już nie wspominając o nowym numerze. Tylko numery konkurencji, które już się dawno zdezaktualizowały. Co ciekawe, nowy numer jest obecny w znajdującym się w tym samym budynku Carefour, ale tam takie kolejki, że po jedną gazetkę nie będę stać 20 minut do kasy. Jutro ogarnę w osiedlowym saloniku prasowym. Cytuj
dominalien 273 Opublikowano 6 grudnia 2024 Opublikowano 6 grudnia 2024 Numer wyciągnięty ze skrzynki i przekartkowany. Ile tu jest dla mnie ciekawych treści, szok! Nie pamiętam, żebym był tak podjarany od samego początku żadnym poprzednim. FS24 wow! Cytuj
Pix 1 005 Opublikowano 6 grudnia 2024 Opublikowano 6 grudnia 2024 Najważniejsze, że jest ona - oficjalna maskotka magazynu Psx Extreme 5 Cytuj
SlimShady 3 455 Opublikowano 6 grudnia 2024 Opublikowano 6 grudnia 2024 PIerwszy konsolometr też robi robotę. Cytuj
Słupek 2 203 Opublikowano 7 grudnia 2024 Opublikowano 7 grudnia 2024 mam nadzieję, że "niedyspozycja" Myszaqa w tym miesiącu to tylko jednorazowy występ ;( "jego kącik" to jedna z lepszych "rzeczy" w Extremie 2 Cytuj
Perez 1 871 Opublikowano 7 grudnia 2024 Autor Opublikowano 7 grudnia 2024 12 minut temu, Słupek napisał(a): mam nadzieję, że "niedyspozycja" Myszaqa w tym miesiącu to tylko jednorazowy występ ;( "jego kącik" to jedna z lepszych "rzeczy" w Extremie Roger wspominal strone wczesniej - Myszaq sie wczasowal, w kolejnym numerze juz powinien byc planowo Cytuj
iluck85 3 002 Opublikowano 7 grudnia 2024 Opublikowano 7 grudnia 2024 Papier mi się podoba i nawet pachnie. Nie tak intensywnie co kiedyś, ale spoko. Ale jakość, gramatura mi pasuje. Artykuł o LR spoko, nigdy się interesowałem ich działaniem, wiem tylko że jak coś chce to sold out. Już wiem że jak zbierają zamówienia to wtedy trzeba klepnąć. Czytam dalej. Cytuj
oFi 2 523 Opublikowano 7 grudnia 2024 Opublikowano 7 grudnia 2024 21 godzin temu, Pix napisał(a): Najważniejsze, że jest ona - oficjalna maskotka magazynu Psx Extreme Ja myślę, że ona pożarła ten zamek razem z księżniczką w środku Cytuj
LeifErikson 1 134 Opublikowano 7 grudnia 2024 Opublikowano 7 grudnia 2024 Bardzo ciekawy felieton Rogera, bo chyba jeszcze nigdy nikt sie tak bezposrednio nie odnosil do finansowych kwestii przejęcia pisma. Nie zdawałem sobie sprawy nawet że na etapie Grupa 69 -> Advertigo wchodziły w grę tak wysokie sumy. Cytuj
triboy 1 017 Opublikowano 7 grudnia 2024 Opublikowano 7 grudnia 2024 #327 dotarł. Obiecuję, że niedługo nadrobię zaległości i wszystko przeczytam. 1 Cytuj
number_nine 1 355 Opublikowano 9 grudnia 2024 Opublikowano 9 grudnia 2024 Recenzja Stalkera od HIVa idealnie pasuje do moich wrażeń z tej gry. Dobrze, że gość ma swoje zdalnie i nie ulega presji, żeby "przymykać oko" na wiele rzeczy, co ostatnio jest normą w tej branży. Btw, zasugerowałem się okładką i myślałem, że w tym numerze będzie już recenzja Indy'ego, a tu pupa Cytuj
KubaPL 4 Opublikowano 9 grudnia 2024 Opublikowano 9 grudnia 2024 Fajny artykuł o serii Mafia, akurat na Steam jest mega promocja na cały pakiet. Mafia Trilogy ZESTAW za 62,27zł (3x Definitive Edition) 1 Cytuj
aux 3 812 Opublikowano 9 grudnia 2024 Opublikowano 9 grudnia 2024 (edytowane) Świetny numer, mimo braku recki Indiego, ale przynajmniej doceniliście mojego ulubionego Lego Jonesa. Felieton Rogera faktycznie mocny. Jak to się wszystko potrafi zmienić w ciągu niecałej dekady... Nad szmatławcem czuwa jakaś dobra siła, dobra energia tysięcy konsolomaniaków Mój ulubiony gierkowy okres to lata 2005 - 2013 i czasem sobie przeglądam numery z tamtych lat. Pamiętam lekki szok przy zmianie wydawcy, koniec zszywek, nowe logo, reklamę TV, Pereza który każdemu szybko odpisywał i skargi kilku czytelników na niemiłe teksty Butchera I jeszcze rozumiem przestać kupować PE bo zmiany i brak kultowego Ściery, ale porzucić gazetkę przez lekką podwyżkę ceny? Dla mnie dziwne. Co tam jeszcze... świetne teksty o Mafii i Wojownikach, zaskakujące oceny dla Dragon Questa i Stalkera (tak trzymać), a teraz biore się za tekst o Code Veronica. I też mnie cieszą reklamy i materiały sponsorowane, jest kasa jest szmatławiec @Perez i @Roger ja bardzo was proszę, powiększcie czcionkę w HP bo nie jestem w stanie tego czytać. Parę numerów temu została zwiększona, ale potem wróciła stara. Please! Edytowane 9 grudnia 2024 przez aux 1 Cytuj
SlimShady 3 455 Opublikowano 9 grudnia 2024 Opublikowano 9 grudnia 2024 Ta czcionka, to w kilku miejscach jest okrutna. Choćby ten kącik filmowo-komiksowy, niedługo zamiast kalendarza, będzie trzeba dorzucać lupę. 1 Cytuj
Pix 1 005 Opublikowano 9 grudnia 2024 Opublikowano 9 grudnia 2024 Trochę się geriatrycznie zrobiło, ale tak to jest, jak się robi pismo dla starszych panów, którzy zniszczyli sobie wzrok przy grach dla dzieci. 2 1 Cytuj
PiotrekP 1 968 Opublikowano 9 grudnia 2024 Opublikowano 9 grudnia 2024 Mi tam wystarcza lepsze światło i wszystko widać elegancko. Przy gorszym oświetleniu albo pogodzie jak dziś to czasem ciężko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi