Figaro 8 299 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Gdzie jest do wuja to obiecane spolszczenie na konsolach akurat takiej grze przyda się wersja PL. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Po pierwsze źle napisałeś tytuł. Po drugie nie namówisz nas na lewacką grę w której można mieć dziecko z własną córką. Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 2 grudnia Autor Opublikowano 2 grudnia Nie wiem o czym mówisz, nikt nie widział. posiadanie dziecka z własną córką to bardzo redneckowa, republikańska rzecz, a nie lewacka, przeproś Cytuj
Meanthord 335 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Przecież jest pl, przynajmniej tak piszą na Steamie. Cytuj
Meanthord 335 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia (edytowane) O lol, to nie ma? Faktycznie lipa. Edytowane 2 grudnia przez Meanthord Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Bo to jest chyba spolszczenie sporządzone przez fanów grających na PC więc może trochę potrwać zanim pojawi się na konsolach. O ile wogole się pojawi jeżeli jest to kwestia praw autorskich itp. Szkoda. Nie wiem czy umiałbym w to grać na konsoli dlatego cieszę się, że wczoraj kupiłem podstawową wersję na PC. Brak polskiego języka skutecznie odepchnął mnie od gierki jak miała premierę a akurat byłem na nią napalony, bo lubię gry z tej serii. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Przecież to spolszczenie zostało oficjalnie klepnięte przez Paradox i już jest normalnie dostępne z menu na PC, jak zwykle użytkownicy konsol są gorszym sortem klientów. Cytuj
Bishonen88 187 Opublikowano środa o 10:40 Opublikowano środa o 10:40 o kurde. Niezłe info! Mam nieco ponad 70 godzin w CK3 ale to tylko przez to, że ilość tekstu i czytania w angielskim mnie męczyła. Tzn. angielski rozumiem w 100% ale tutaj gra jest prawie jak książka. Widziałem PL w workshopie, ale zawsze jakieś błędy były czy inne bugi (częściowo teskty po angielsku) że już wolałem po angielsku grać niż połowicznie. Ale teraz skoro dodali Polski język to kjuuuurnaaaa... czuję że kolejne 70 godzin pęknie przez święta. Dzięki za info panowie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi