messer88 6 745 Opublikowano 2 grudnia 2024 Opublikowano 2 grudnia 2024 Kolejna część serii, znowu Francja Szkoda bo patrząc jak skaczą po frontach (Afryka 3, Włochy 4 i ostatnio 5 Normandia) myślałem że teraz nas chociaż zaskoczą zmianą scenerii na zimę 44/45 i Ardeny. Premiera 30 stycznia w tym day one w gamepassie. Dla mnie idealnie, ogra się jak 5. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 668 Opublikowano 2 grudnia 2024 Opublikowano 2 grudnia 2024 Oo super! Znowu dziesiątki godzin w multi się szykują! Te strzały w jądra, jelita lub oczy, mięsiste animacje - była w tym jakaś satysfakcja haha. Ciekaw jestem czy w końcu usuną "korytarzyki" i będzie się dawało chodzić gdzie się chce. No i więcej customizacji dla naszych snajperów, fajnie też by było znów zobaczyć jakiś polski akcent w formie grywalnej postaci w multi. Uwielbiam mapę z Normandii i liczę na jakiś większy content z Wału Atlantyckiego oraz Alp. Cytuj
krupek 15 507 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Będzie grane, liczę na fajne mapki i trochę usprawnień w AI wrogów. Cytuj
Bzduras 12 843 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Szkoda trochę, że znowu Francja. Jednak przyzwyczaiłem się, że nowy SE = nowy kraj, ale te previewy i doniesienia sugerują, że będzie jednak spoko. Na pewno się obada. 1 Cytuj
Jukka Sarasti 452 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Akurat piątkę zamierzam wkrótce ruszyć. Zastanawia mnie jako osobę, która ostatnio to grała w jedynkę 15 lat temu - Resistance to "pełnoprawna" odsłona czy coś w stylu samodzielnego dużego dodatku? Cytuj
Bzduras 12 843 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Raczej to drugie, twórcy określają to jako standalone spinoff o rozmiarze pełnoprawnej części. Śmiało atakuj piątkę w międzyczasie. Cytuj
messer88 6 745 Opublikowano 3 stycznia Autor Opublikowano 3 stycznia Ja tam bym odpuścił jak to generalnie będzie to samo, w sensie że Francja. Może się przejeść do końca stycznia. Dodatkowo akcja tego dzieje się równolegle do wydarzeń z 5. Cytuj
Jukka Sarasti 452 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): Raczej to drugie, twórcy określają to jako standalone spinoff o rozmiarze pełnoprawnej części. Śmiało atakuj piątkę w międzyczasie. Dzięki, w takim razie pewnie wleci jako kolejna "duża" gra na PC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi