Skocz do zawartości

Sniper Elite Resistance

messer88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna część serii, znowu Francja :niki: Szkoda bo patrząc jak skaczą po frontach (Afryka 3, Włochy 4 i ostatnio 5 Normandia) myślałem że teraz nas chociaż zaskoczą zmianą scenerii na zimę 44/45 i Ardeny.

Premiera 30 stycznia w tym day one w gamepassie. Dla mnie idealnie, ogra się jak 5. 

• Plusik 2
Opublikowano

Oo super! Znowu dziesiątki godzin w multi się szykują! Te strzały w jądra, jelita lub oczy, mięsiste animacje - była w tym jakaś satysfakcja haha. Ciekaw jestem czy w końcu usuną "korytarzyki" i będzie się dawało chodzić gdzie się chce. No i więcej customizacji dla naszych snajperów, fajnie też by było znów zobaczyć jakiś polski akcent w formie grywalnej postaci w multi.

Uwielbiam mapę z Normandii i liczę na jakiś większy content z Wału Atlantyckiego oraz Alp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szkoda trochę, że znowu Francja. Jednak przyzwyczaiłem się, że nowy SE = nowy kraj, ale te previewy i doniesienia sugerują, że będzie jednak spoko. Na pewno się obada.

• This 1
Opublikowano

Akurat piątkę zamierzam wkrótce ruszyć. Zastanawia mnie jako osobę, która ostatnio to grała w jedynkę 15 lat temu - Resistance to "pełnoprawna" odsłona czy coś w stylu samodzielnego dużego dodatku?

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Raczej to drugie, twórcy określają to jako standalone spinoff o rozmiarze pełnoprawnej części. Śmiało atakuj piątkę w międzyczasie.

Dzięki, w takim razie pewnie wleci jako kolejna "duża" gra na PC.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Te rentgeny to chyba też jakiś regres zaliczyły. No i broń przenikająca przez tułów/ręce. Niby pierdoła, ale brzydko wygląda. Trójka była spoko, czwórka i piątka to już zjazd.

Ech, chciałbym coś takiego w bardziej współczesnych czasach, bo GW to nie to samo. 

Opublikowano

Ja rentgeny wyłączyłem w części piątej po czasie, tutaj od początku off tylko kill camy na low sobie ustawiłem. Robię 6 misję, siadło mi w 3, ruch jest spory inwazje średnio co 15min. Druga misja mi się tylko nie podobała, słaba mapa. Bohater taki se, ten wcześniejszy był lepszy. Z bugów to znikające szkopy, w sensie zdejmiesz takiego melee i się zapada ciało i nie jest to plusem że nie trzeba chować bo wydaje mi się że AI jednak to widzi xD. 

Ogólnie spoko gierka do gamepassa, jakby nie Henryczek to może bym sobie coś pomasterował levele czy porobił najazdy na ludzi a tak to skończę kampanię i cześć.