schabek 5 345 Opublikowano piątek o 06:51 Opublikowano piątek o 06:51 Strasznie duzo w was niepewnosci co do gry od studia ktore w swojej historii nie wypuscilo nic gorszego niz 9/10 ale jednoczesnie nie macie problemu jarac sie filmikiem Mafii z data premiery za pol roku (XD) albo zapisem sztuki teatralnej Wiedzmina od studia ktore powinno byc juz dozywotnio pozbawione zaufania od graczy po tym w jakim stanie ma czelnosc wypuszczac swoje gry na rynek i brac za to pieniadze, nie zmieniajta sie Zapowiedz jak zapowiedz, nie wiele z niej wynika a premiera to w najlepszym przypadku 2027. Do tego czasu mozna spac spokojnie majac w pamieci ze ich ostatnia gierka gameplayowo byla absolutnie bezbledna i zbalansowana tak ze te prawie 20h miodu mijalo jak 5min ulubionej piosenki 2 2 1 2 Cytuj
agst 138 Opublikowano piątek o 07:05 Opublikowano piątek o 07:05 W końcu coś nowego od ND i na szczęście nie jest to znowu The last of us. Póki co wiele niewiadomo, ale inspiracją Akira i CB brzmi dobrze, oby się udało. Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano piątek o 07:10 Opublikowano piątek o 07:10 Sądząc po tych kartach, które zbieraliśmy w tLoU2 może wyjść fajne uniwersum. Ciekawe jak gameplay. ND nigdy nie zawiodło, także czekam. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano piątek o 07:23 Opublikowano piątek o 07:23 No i Trent Reznor. So cool. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano piątek o 07:27 Opublikowano piątek o 07:27 Mimo tego robota na końcu to ND nigdy nie zawiodło i tu też nie powinno. Pewnie większość liczyła na poważne klimaty mroczne sf. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano piątek o 07:29 Opublikowano piątek o 07:29 ufam ND bo wszystkie ich gry sa bardzo dobre. trailer mi sie podoba do momentu wyladowania na planecie - jesli to ma byc szlachtowanie potworow mieczem to siusiak kapke opadl. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano piątek o 07:32 Opublikowano piątek o 07:32 Obstawiam gameplay w stylu star warsow od respawn Cytuj
Antihero_ 29 Opublikowano piątek o 07:33 Opublikowano piątek o 07:33 (edytowane) 43 minuty temu, MaZZeo napisał(a): I ta gra właśnie zabiła TLOU Frakcje ? TLOU: Frakcje to raczej zabiło Bungie swoją opinią, na rzecz tego "arcydzieła" od ich ziomeczków z Firewalk Studios. Obstawiam, że nawet, jakby faktycznie były średnie, to i tak biłyby na łeb nędzny klon Overwatcha. Co do trailera - samym początkiem się strasznie zajarałem, w końcu jakiś realny przedstawiciel gatunku NASA-punk (Starfield? Plażo, proszę), do tego jeszcze ten kosmiczny synth przygrywany w tle Końcówka początkowo zbiła mnie z rytmu, ale nawiązania do Akiry i Cowboy Bebop plus powrót do korzeni ND jednak jest interesujące. Czekam na więcej materiałów, póki co ciężko powiedzieć, czy faktycznie siądzie gierka. Przy okazji, to ciekawe, co Santa Monica z Balrogiem pichcą, bo też chcą celować w "kosmiczne" klimaty. Edytowane piątek o 07:35 przez Antihero_ Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano piątek o 07:41 Opublikowano piątek o 07:41 Wygląda przechujowo - o ile jeszcze pierwsza część trailera 7/10 jak odpaliła miecz świetlny i potwór wyciągnięty z bajki pixara zaśmiałem się pod nosem i zero oczekiwań po dokonaniach tego studia w tym dziesięcioleciu 5 4 Cytuj
DarkStar 144 Opublikowano piątek o 07:59 Opublikowano piątek o 07:59 Jestem fanem gier ND. Pierwsze The Last Of Us u mnie w TOP5 gier wszechczasów. I nie podoba mi się to co tu widzę. Bardzo nijaki trailer, tak jak ktoś powyżej napisał -- gdyby tam nie było logo ND i tekstu wyjaśniającego, ze to studio odpowiedzialne za gry A, B i C, to bym pomyślał, że to jakiś AA wydawany przez Nacon. Ostatnia scena mnie zmartwiła, bo powiało soulsami, którymi rzygam już od dłuższego czasu. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, na razie prawie zerowe zainteresowanie ode mnie. Cytuj
łom 2 005 Opublikowano piątek o 08:00 Opublikowano piątek o 08:00 Ten końcowy fragment to od razu skojarzył mi się z The Surge, nie będę zaskoczony jeśli zacznie się odcinać kończyny robocikom. Sama główna bohaterka po pierwszej cutscence odpycha i jest typowym Marvelowskim 'ja wiem wszystko lepiej', może faktycznie dadzą dwóch bohaterów i na przemian będzie się grało babką i Colinem (mimo ryja mało wyglądającego na główną postać). Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 08:00 Opublikowano piątek o 08:00 Całą otoczką trailer bardzo przypomina mi GoTG, w sensie ten growy Marvel's Guardians of the Galaxy, swoją drogą super gra, jak ktoś jeszcze nie miał okazji, to polecam. Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano piątek o 08:00 Opublikowano piątek o 08:00 "From the studio that brought Crash Bandicoot, Jak&Daxter, Uncharted, The Last of Us". Szkoda, że nie od tych samych ludzi. Nawet mi się nie chce znęcać nad tą grą, widzę że na YT już ładnie podsumowali trailer. Product placement, mocny concordowo-veilguardowy vibe (zero zdziwienia skoro Cuckman stoi za sterami), bardzo dziwny kierunek jaki tu obrano (rzygać już się chce od tych scifi gierek, w których walczy się z alienami czy innymi robotami) kompletnie nie czuć rozmachu dewelopera, gdzie trailery ich gierek zawsze powodowały opad kopary. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano piątek o 08:01 Opublikowano piątek o 08:01 1 godzinę temu, Homelander napisał(a): Zero gameplayu, zero o czym jest gra, jaka to gra i tak dalej. Tak to już jest. Wg mnie scenka jest super i sporo pokazuje. I takie zajawki o wiele bardziej robią jako zapowiedź nowej gry niż scenka wycięta z gry. No mnie na razie nie porwało, ale czekam i tak. 1 godzinę temu, Observer napisał(a): Nie podoba mi się za to bohaterka. No na razie taka mocno se, ale zobaczymy. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 08:05 Opublikowano piątek o 08:05 5 minut temu, łom napisał(a): Ten końcowy fragment to od razu skojarzył mi się z The Surge, nie będę zaskoczony jeśli zacznie się odcinać kończyny robocikom. Sama główna bohaterka po pierwszej cutscence odpycha i jest typowym Marvelowskim 'ja wiem wszystko lepiej', może faktycznie dadzą dwóch bohaterów i na przemian będzie się grało babką i Colinem (mimo ryja mało wyglądającego na główną postać). Że niby tym? no ryjec pokaźny // też stawiam na 2 grywalne, w końcu to ND Cytuj
łom 2 005 Opublikowano piątek o 08:11 Opublikowano piątek o 08:11 Nom, z ryja bardziej pijacka/zawadiacka/chamska wersja Nathana Drake'a. Cytuj
Plackus 438 Opublikowano piątek o 08:12 Opublikowano piątek o 08:12 (edytowane) W kosmosach baby ubieraja się na jedno kopyto Edytowane piątek o 08:16 przez Plackus Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano piątek o 08:13 Opublikowano piątek o 08:13 Retrofyturyzm zawsze na plus, ale jak sobie pomysle, ze Tlou: Part 3 zobacze dopiero na PS6 to slabo mi sie robi. No ale plus, ze nowe IP. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano piątek o 08:15 Opublikowano piątek o 08:15 Tylko zobaczyłem te łysą banie i wiedziałem że to gra tego cwela xD Poza tym że fabuła będzie gównem to sam trailer mi się podobał. Klimat jak z cowboy beboba i gotg 1 3 Cytuj
Pix 965 Opublikowano piątek o 08:16 Opublikowano piątek o 08:16 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Że niby tym? no ryjec pokaźny // też stawiam na 2 grywalne, w końcu to ND A to nie jest Kumail Nanjiani? Widać na trailerze jeszcze zdjęcie Lalo z Better Call Saul. Obsada aktorska może być całkiem niezła. Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano piątek o 08:17 Opublikowano piątek o 08:17 Teraz, Pix napisał(a): A to nie jest Kumail Nanjiani? Widać na trailerze jeszcze zdjęcie Lalo z Better Call Saul. Obsada aktorska może być całkiem niezła. Jak mnie to wkurwia w dzisiejszych grach AAA - dodatkowo do miliona wad muszą dawać znane ryje zamiast coś wymyślić. 1 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano piątek o 08:18 Opublikowano piątek o 08:18 Czy ja wiem? To nie Tom Cruise i Brad Pitt, a dobre aktorstwo w grach mi nie przeszkadza. Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano piątek o 08:21 Opublikowano piątek o 08:21 Zapomnieli o najważniejszym idę sobie stąd, do zobaczenia w 2032 jak już ta gra wyjdzie. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 08:24 Opublikowano piątek o 08:24 5 minut temu, Pix napisał(a): Czy ja wiem? To nie Tom Cruise i Brad Pitt, a dobre aktorstwo w grach mi nie przeszkadza. No ja np. nie znam kolesia, ale fakt wygląda jak on. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi