Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie duzo w was niepewnosci co do gry od studia ktore w swojej historii nie wypuscilo nic gorszego niz 9/10 ale jednoczesnie nie macie problemu jarac sie filmikiem Mafii z data premiery za pol roku (XD) albo zapisem sztuki teatralnej Wiedzmina od studia ktore powinno byc juz dozywotnio pozbawione zaufania od graczy po tym w jakim stanie ma czelnosc wypuszczac swoje gry na rynek i brac za to pieniadze, nie zmieniajta sie :leo:

Zapowiedz jak zapowiedz, nie wiele z niej wynika a premiera to w najlepszym przypadku 2027. Do tego czasu mozna spac spokojnie majac w pamieci ze ich ostatnia gierka gameplayowo byla absolutnie bezbledna i zbalansowana tak ze te prawie 20h miodu mijalo jak 5min ulubionej piosenki :banderas:

• Plusik 2
  • beka z typa 2
  • This 1
  • Minusik 2
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, MaZZeo napisał(a):

I ta gra właśnie zabiła TLOU Frakcje ? :kekw:

TLOU: Frakcje to raczej zabiło Bungie swoją opinią, na rzecz tego "arcydzieła" od ich ziomeczków z Firewalk Studios.
Obstawiam, że nawet, jakby faktycznie były średnie, to i tak biłyby na łeb nędzny klon Overwatcha.

Co do trailera - samym początkiem się strasznie zajarałem, w końcu jakiś realny przedstawiciel gatunku NASA-punk (Starfield? Plażo, proszę), do tego jeszcze ten kosmiczny synth przygrywany w tle :banderas:
Końcówka początkowo zbiła mnie z rytmu, ale nawiązania do Akiry i Cowboy Bebop plus powrót do korzeni ND jednak jest interesujące.
Czekam na więcej materiałów, póki co ciężko powiedzieć, czy faktycznie siądzie gierka. Przy okazji, to ciekawe, co Santa Monica z Balrogiem pichcą, bo też chcą celować w "kosmiczne" klimaty.

Edytowane przez Antihero_
Opublikowano

Wygląda przechujowo - o ile jeszcze pierwsza część trailera 7/10 jak odpaliła miecz świetlny i potwór wyciągnięty z bajki pixara zaśmiałem się pod nosem i zero oczekiwań po dokonaniach tego studia w tym dziesięcioleciu 

• Plusik 5
  • This 4
Opublikowano

Jestem fanem gier ND. Pierwsze The Last Of Us u mnie w TOP5 gier wszechczasów. I nie podoba mi się to co tu widzę. Bardzo nijaki trailer, tak jak ktoś powyżej napisał -- gdyby tam nie było logo ND i tekstu wyjaśniającego, ze to studio odpowiedzialne za gry A, B i C, to bym pomyślał, że to jakiś AA wydawany przez Nacon. Ostatnia scena mnie zmartwiła, bo powiało soulsami, którymi rzygam już od dłuższego czasu. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, na razie prawie zerowe zainteresowanie ode mnie.

Opublikowano

Ten końcowy fragment to od razu skojarzył mi się z The Surge, nie będę zaskoczony jeśli zacznie się odcinać kończyny robocikom. Sama główna bohaterka po pierwszej cutscence odpycha i jest typowym Marvelowskim 'ja wiem wszystko lepiej', może faktycznie dadzą dwóch bohaterów i na przemian będzie się grało babką i Colinem (mimo ryja mało wyglądającego na główną postać).

Opublikowano

"From the studio that brought Crash Bandicoot, Jak&Daxter, Uncharted, The Last of Us". Szkoda, że nie od tych samych ludzi. 

Nawet mi się nie chce znęcać nad tą grą, widzę że na YT już ładnie podsumowali trailer. Product placement, mocny concordowo-veilguardowy vibe (zero zdziwienia skoro Cuckman stoi za sterami), bardzo dziwny kierunek jaki tu obrano (rzygać już się chce od tych scifi gierek, w których walczy się z alienami czy innymi robotami) kompletnie nie czuć rozmachu dewelopera, gdzie trailery ich gierek zawsze powodowały opad kopary. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Homelander napisał(a):

Zero gameplayu, zero o czym jest gra, jaka to gra i tak dalej. Tak to już jest. Wg mnie scenka jest super i sporo pokazuje.

I takie zajawki o wiele bardziej robią jako zapowiedź nowej gry niż scenka wycięta z gry. No mnie na razie nie porwało, ale czekam i tak.

1 godzinę temu, Observer napisał(a):

Nie podoba mi się za to bohaterka.

No na razie taka mocno se, ale zobaczymy.

Opublikowano
5 minut temu, łom napisał(a):

Ten końcowy fragment to od razu skojarzył mi się z The Surge, nie będę zaskoczony jeśli zacznie się odcinać kończyny robocikom. Sama główna bohaterka po pierwszej cutscence odpycha i jest typowym Marvelowskim 'ja wiem wszystko lepiej', może faktycznie dadzą dwóch bohaterów i na przemian będzie się grało babką i Colinem (mimo ryja mało wyglądającego na główną postać).

Że niby tym?

image.png.e61087efcfe11709843413643a573ba4.png

no ryjec pokaźny 

// też stawiam na 2 grywalne, w końcu to ND

Opublikowano

Tylko zobaczyłem te łysą banie i wiedziałem że to gra tego cwela xD

Poza tym że fabuła będzie gównem to sam trailer mi się podobał. Klimat jak z cowboy beboba i gotg

• Plusik 1
  • Haha 3
Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Że niby tym?

image.png.e61087efcfe11709843413643a573ba4.png

no ryjec pokaźny 

// też stawiam na 2 grywalne, w końcu to ND

A to nie jest Kumail Nanjiani? Widać na trailerze jeszcze zdjęcie Lalo z Better Call Saul. Obsada aktorska może być całkiem niezła.

Opublikowano
Teraz, Pix napisał(a):

A to nie jest Kumail Nanjiani? Widać na trailerze jeszcze zdjęcie Lalo z Better Call Saul. Obsada aktorska może być całkiem niezła.

Jak mnie to wkurwia w dzisiejszych grach AAA - dodatkowo do miliona wad muszą dawać znane ryje zamiast coś wymyślić. 

• Plusik 1
  • This 1