Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naughty Dog obiecuje cytuje: "wildest, most creative story yet" 

cokolwiek z tego wyjdzie to po tych słowach czuje się że na pewno będzie kontrowersyjnie

Opublikowano

Gdyby nie wlepka "Naughty Dog" to byłbym raczej obojętnie nastawiony. Ale renoma studia robi swoje i liczę na konkretną gierkę. Dobrze, że idą w inne klimaty i liczę na soczysty gameplay, nawet jeśli fabuła ma być z tych "odważnych". 

Opublikowano

Kurwa mać! Kocham ND za Jaka, Drejka i Ellie, ale przy tej zapowiedzi nawet mi nie dygnął :( Nie tak miało być, nie tak. Liczyłem na kolejne przygody w uniwersum Uncharted, na TLOU3 albo genialny restart Jak & Daxter. A dostałem grę która krzyczy z daleka że będzie kontrowersyjnie. Że będzie jatka i kwas. Nie o takie ND nic nie robiłem. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale hype u mnie wynosi zero.

• Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, aux napisał(a):

Kurwa mać! Kocham ND za Jaka, Drejka i Ellie, ale przy tej zapowiedzi nawet mi nie dygnął :( Nie tak miało być, nie tak. Liczyłem na kolejne przygody w uniwersum Uncharted, na TLOU3 albo genialny restart Jak & Daxter. A dostałem grę która krzyczy z daleka że będzie kontrowersyjnie. Że będzie jatka i kwas. Nie o takie ND nic nie robiłem. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale hype u mnie wynosi zero.

No jednak wolę, żeby tworzyli coś nowego. Starczy nam i tak w branży sequeli i rimejków. 

• This 1
Opublikowano

to samo, pierwsza gra nd przy której wielkie meh, na obecną chwilę. no ale czym tu się jarać, paskudna łysa chinka z woke grymasami na mordzie i na start :bad:

najlepsze jest to, że jak gra wyjdzie w 2026 to tęczowa moda może już na dobre minie w gierkach i filmach. I będzie zonk.

• Plusik 1
Opublikowano
4 minuty temu, Słupek napisał(a):

to samo, pierwsza gra nd przy której wielkie meh, na obecną chwilę. no ale czym tu się jarać, paskudna łysa chinka z woke grymasami na mordzie i na start :bad:

najlepsze jest to, że jak gra wyjdzie w 2026 to tęczowa moda może już na dobre minie w gierkach i filmach. I będzie zonk.

Niech ktoś wyjaśni jak wyglądają "woke grymasy na mordzie" xD

Opublikowano
1 godzinę temu, RoL napisał(a):

O, kolejny femdom dream cuckmana. Jakie fajne postacie. Girlboss o 2 wyrazach twarzy (brzydkiej jak noc, warto dodać) - resting bitch face i co jakiś czas pogadliwy grymas przechodzący w sarkastyczny uśmieszek. Neutralne płciowo imię Jordan może być subtelną zapowiedzią jakiegoś plot-twistu w grze.

Jest też szefowa girlbossa, również girlboss, ciężko powiedzieć czy równie brzydka co główna postać bohaterska, bo jest tak stara że pod tymi zmarszczkami niewiele widać. Na pewno jest równie twarda i waleczna, co sugeruje ta piracka opaska na oku. Pewnie straciła oko podczas walki z krokodylem.

Nie mogę się doczekać. 

Główny bohater nazywa się Jordan A. Mun

Wystarczy przeczytać i znacz płeć xD

Opublikowano
1 minutę temu, Plackus napisał(a):

Główny bohater nazywa się Jordan A. Mun

Wystarczy przeczytać i znacz płeć xD

A UJ wie czy to bohater bohaterka czy taboret. Zaimki jakimi się identyfikuje poznamy w kolejnym zwiastunie albo specjalnym filmiku poświęcony odkrywaniu własnej tożsamości główneix postacix. 

Opublikowano

Planeta samowystarczalnych bab niczym w Seksmisja. Po latach spokojnego żywota odhibernowuja dwóch samców którzy niszczą fasadę idyllicznego społeczeństwa.

Opublikowano

Kierwa a potem się dziwią że gracze są wkurwieni i muszą im wyłączać komentarze.

Zluzowali Drejka, dali pół grę z kobietkami. Dodatek do TLOU z dziewuchami, w Tlou2

Spoiler

Bardzo szybko pozbyli się Joela

i naciskali tam no najróżniejszych rzeczy, wiadomo o co kaman, już raczej bez żadnej subtelności. 

I teraz wjeżdżają z nowym IP na które czekają gracze i odrazu mamy bohaterkę mniejszościową, oszpecona bliznami, ogoloną, z minimalnym cyckiem o imieniu Jordan ;)

Ja rozumiem że w historii gier i filmów było wiele kapitalnych postaci kobiecych, ale to nie znaczy że mamy tylko takie coś robić. A strach przed stworzeniem męskiego bohatera z krwi i kości, ze wszystkimi jego przywarami jest wręcz komiczny ;)

Zaraz przylecą obrońcy wiadomo, ale coraz więcej osób widzi że już robi się tego za dużo. 

• Plusik 6
  • This 1