Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano piątek o 09:59 Opublikowano piątek o 09:59 Tak wyglądałoby Star Wars Outlaws gdyby robiło je faktycznie dobre studio. Czuję lekki vibe (głównie przez kolorystykę) z GOTG Returnala. Czekam. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano piątek o 10:01 Opublikowano piątek o 10:01 Naughty Dog obiecuje cytuje: "wildest, most creative story yet" cokolwiek z tego wyjdzie to po tych słowach czuje się że na pewno będzie kontrowersyjnie Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano piątek o 10:02 Opublikowano piątek o 10:02 19 minut temu, messer88 napisał(a): Może da się założyć perukę, niebieską czy coś żeby podkreślić stan umysłowy głównej bohaterki? Stylizacja jest już gotowa Spoiler Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano piątek o 10:07 Opublikowano piątek o 10:07 Gdyby nie wlepka "Naughty Dog" to byłbym raczej obojętnie nastawiony. Ale renoma studia robi swoje i liczę na konkretną gierkę. Dobrze, że idą w inne klimaty i liczę na soczysty gameplay, nawet jeśli fabuła ma być z tych "odważnych". Cytuj
aux 3 807 Opublikowano piątek o 10:09 Opublikowano piątek o 10:09 Kurwa mać! Kocham ND za Jaka, Drejka i Ellie, ale przy tej zapowiedzi nawet mi nie dygnął Nie tak miało być, nie tak. Liczyłem na kolejne przygody w uniwersum Uncharted, na TLOU3 albo genialny restart Jak & Daxter. A dostałem grę która krzyczy z daleka że będzie kontrowersyjnie. Że będzie jatka i kwas. Nie o takie ND nic nie robiłem. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale hype u mnie wynosi zero. 1 Cytuj
bountyhunter 97 Opublikowano piątek o 10:12 Opublikowano piątek o 10:12 Kiedy widzę kolejną produkcję ze strong female protagonist, to chce mi się po prostu rzygać. 1 Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano piątek o 10:13 Opublikowano piątek o 10:13 To będzie to samo uniwersum xddd 2 Cytuj
Pix 965 Opublikowano piątek o 10:13 Opublikowano piątek o 10:13 3 minuty temu, aux napisał(a): Kurwa mać! Kocham ND za Jaka, Drejka i Ellie, ale przy tej zapowiedzi nawet mi nie dygnął Nie tak miało być, nie tak. Liczyłem na kolejne przygody w uniwersum Uncharted, na TLOU3 albo genialny restart Jak & Daxter. A dostałem grę która krzyczy z daleka że będzie kontrowersyjnie. Że będzie jatka i kwas. Nie o takie ND nic nie robiłem. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale hype u mnie wynosi zero. No jednak wolę, żeby tworzyli coś nowego. Starczy nam i tak w branży sequeli i rimejków. 1 Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano piątek o 10:16 Opublikowano piątek o 10:16 to samo, pierwsza gra nd przy której wielkie meh, na obecną chwilę. no ale czym tu się jarać, paskudna łysa chinka z woke grymasami na mordzie i na start najlepsze jest to, że jak gra wyjdzie w 2026 to tęczowa moda może już na dobre minie w gierkach i filmach. I będzie zonk. 1 Cytuj
bountyhunter 97 Opublikowano piątek o 10:17 Opublikowano piątek o 10:17 Dlaczego komentarze pod trailerem gry na kanale Naughty Dog są wyłączone? xD Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano piątek o 10:18 Opublikowano piątek o 10:18 Bo się rzygać chce od komentarzy GRACZY xD 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano piątek o 10:19 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 10:19 Za to dostarczają na kanale PS. Widać, że fasada zaczyna pękać. 10 Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano piątek o 10:21 Opublikowano piątek o 10:21 Cuckman słaba psycha. Na forum zginąłby 1 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano piątek o 10:21 Opublikowano piątek o 10:21 4 minuty temu, Słupek napisał(a): to samo, pierwsza gra nd przy której wielkie meh, na obecną chwilę. no ale czym tu się jarać, paskudna łysa chinka z woke grymasami na mordzie i na start najlepsze jest to, że jak gra wyjdzie w 2026 to tęczowa moda może już na dobre minie w gierkach i filmach. I będzie zonk. Niech ktoś wyjaśni jak wyglądają "woke grymasy na mordzie" xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano piątek o 10:21 Opublikowano piątek o 10:21 Rozszarpałbym go w CW. Teraz, messer88 napisał(a): Cuckman słaba psycha. Na forum zginąłby 1 Cytuj
Plackus 438 Opublikowano piątek o 10:22 Opublikowano piątek o 10:22 1 godzinę temu, RoL napisał(a): O, kolejny femdom dream cuckmana. Jakie fajne postacie. Girlboss o 2 wyrazach twarzy (brzydkiej jak noc, warto dodać) - resting bitch face i co jakiś czas pogadliwy grymas przechodzący w sarkastyczny uśmieszek. Neutralne płciowo imię Jordan może być subtelną zapowiedzią jakiegoś plot-twistu w grze. Jest też szefowa girlbossa, również girlboss, ciężko powiedzieć czy równie brzydka co główna postać bohaterska, bo jest tak stara że pod tymi zmarszczkami niewiele widać. Na pewno jest równie twarda i waleczna, co sugeruje ta piracka opaska na oku. Pewnie straciła oko podczas walki z krokodylem. Nie mogę się doczekać. Główny bohater nazywa się Jordan A. Mun Wystarczy przeczytać i znacz płeć xD Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano piątek o 10:26 Opublikowano piątek o 10:26 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Rozszarpałbym go w CW. Ciekawe jak tam ROZWÓJ u dickmana Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano piątek o 10:26 Opublikowano piątek o 10:26 1 minutę temu, Plackus napisał(a): Główny bohater nazywa się Jordan A. Mun Wystarczy przeczytać i znacz płeć xD A UJ wie czy to bohater bohaterka czy taboret. Zaimki jakimi się identyfikuje poznamy w kolejnym zwiastunie albo specjalnym filmiku poświęcony odkrywaniu własnej tożsamości główneix postacix. Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano piątek o 10:27 Opublikowano piątek o 10:27 1 minutę temu, Daffy napisał(a): Ciekawe jak tam ROZWÓJ u dickmana LICZBY rosą i z takim doświadczeniem chłop pewnie wciąż otrzymuje OFERTY. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano piątek o 10:28 Opublikowano piątek o 10:28 Obstawiam planetę Eden lub inną kosmiczną placówkę idyllę gdzie każdy jest równy i może wyrażać siebie Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano piątek o 10:29 Opublikowano piątek o 10:29 I jeszcze lesbians in space do kompletu. Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano piątek o 10:34 Opublikowano piątek o 10:34 Planeta samowystarczalnych bab niczym w Seksmisja. Po latach spokojnego żywota odhibernowuja dwóch samców którzy niszczą fasadę idyllicznego społeczeństwa. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano piątek o 10:37 Opublikowano piątek o 10:37 Main villain chłop czy będzie twist? Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano piątek o 10:39 Opublikowano piątek o 10:39 39 minut temu, addhoc napisał(a): Kobieca silna postać. Czuję sukces. Również 1 1 1 Cytuj
drozdu7 2 865 Opublikowano piątek o 10:53 Opublikowano piątek o 10:53 Kierwa a potem się dziwią że gracze są wkurwieni i muszą im wyłączać komentarze. Zluzowali Drejka, dali pół grę z kobietkami. Dodatek do TLOU z dziewuchami, w Tlou2 Spoiler Bardzo szybko pozbyli się Joela i naciskali tam no najróżniejszych rzeczy, wiadomo o co kaman, już raczej bez żadnej subtelności. I teraz wjeżdżają z nowym IP na które czekają gracze i odrazu mamy bohaterkę mniejszościową, oszpecona bliznami, ogoloną, z minimalnym cyckiem o imieniu Jordan Ja rozumiem że w historii gier i filmów było wiele kapitalnych postaci kobiecych, ale to nie znaczy że mamy tylko takie coś robić. A strach przed stworzeniem męskiego bohatera z krwi i kości, ze wszystkimi jego przywarami jest wręcz komiczny Zaraz przylecą obrońcy wiadomo, ale coraz więcej osób widzi że już robi się tego za dużo. 6 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi