Ins 5 816 Opublikowano piątek o 10:58 Opublikowano piątek o 10:58 Jak były plotki, że ND robi gierkę związana z kosmosem to troszke się zajarałem i liczyłem na zdecydowanie coś innego niż łysa lesba ciachająca mieczykiem disneyowskiego robocika Jedno wielkie meh no ale zobaczymy jak pokażą coś więcej. Poki co czerwona lampka ostrzegawcza zapalona. Cytuj
Krzysztof93 1 350 Opublikowano piątek o 11:06 Opublikowano piątek o 11:06 Czekam na wersję PC z modem na zieloną skórę, protagonistka będzie wyglądała jak goblin. Nie wiem czy ja tak chcę w tylu tytułach grać jako kobieta? No chyba nie do końca. Cytuj
Patapon 43 Opublikowano piątek o 11:06 Opublikowano piątek o 11:06 (edytowane) Strzałem w dziesiątkę byłoby gdyby wyszło, że to trolling i głównym bohaterem byłby ten koleś na ekranie monitora. ND wygrało by wszystko tym ruchem ale wiadomka, Cuckman i wszystko jasne. Nie to co Kojimbo. Koleś siedzi w tym robocie z trailera, wybebesza paszteta i inkasuje Porszaka, a buty oddaje biednym dzieciom z sierocińca. Skowyt byłoby słychać nawet na Alfa Centurii. Edytowane piątek o 11:09 przez Patapon Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano piątek o 11:08 Opublikowano piątek o 11:08 Trzeba wziąć pod uwagę że gra powstaje od 5 lat gdzie dopiero zaczynał wirus woke się rozprzestrzeniać co pewnie będzie tutaj mocno czuć. Jakiś nagły wysyp jest gier z nakierowaniem na kobiety jako główne postacie i nie mam z tym kompletnie problemu ale fajnie jakby już robiąc postać kobiety zrobili ją kobiecą a tutaj niestety widząc łysą babeczkę pierwsze co mi przychodzi na myśl to wredna baba próbująca być groźna i starająca się utożsamiać męskie cechy. Ten sam problem bym miał jakby chociażby Natan albo Joel byli kobiecy, no nic kolejna gra meh na liście ale patrząc na to co obecnie się dzieje można liczyć że to ostatnie podrygi tego wirusa. Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano piątek o 11:09 Opublikowano piątek o 11:09 Obejrzalem. Na plus - glos Ellie - prezentacja świata - muzyka - udźwiękowienie w tle (coś tam brzeczy, coś tam charczy - lubie takie detale) Na minus - Ellie jest murzynem - siorbie przy rozmowie napoj z kubka jak jakiś wkurwiajacy niewychowany dzieciak z Ju es ej w taki bezczelny dla widza sposób Jak tlou2 scenariusz byl zrobiony po łebkach tak tutaj może tego nie spieprzą i wyciągną wnioski. No i ten trailer byl JAKIŚ - to czego brakuje większości gier dzisiaj. Takie coś lubię - Kojimowskie podejście do prezentacji gier trailerami z dobrze zawiazanym wątkiem widać nie poszlo na marne przez te wszystkie lata. Ogólnie czekam na gameplay pierwszy, wygląda to obiecująco overall. 1 1 Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano piątek o 11:12 Opublikowano piątek o 11:12 (edytowane) Temat będzie dobry jak oranie pola koniem . Edytowane piątek o 11:13 przez Mecenas 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano piątek o 11:12 Opublikowano piątek o 11:12 No brak jaranka, liczyłem na coś lepiej dopalonego koncepcyjnie. Nie ogarniam w sumie - tyle lat i kasy na na to idzie, a oni grają zgraną płytą ala Strażnicy Galaktyki. Widać że koncepcja powstała kilka lat temu bo wtedy była moda na nostalgię po latach 80-tych + Marvel. Ale tak to jest jak się gierki po 5-6 lat robi Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano piątek o 11:14 Opublikowano piątek o 11:14 Mi tam się podobały gierkowi strażnicy galaktyki. Klimacik był świetny. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 11:18 Opublikowano piątek o 11:18 6 minut temu, Mecenas napisał(a): Temat będzie dobry jak oranie pola koniem . Bez wątpienia na forum przed premierą gra zostanie fabularnie i metafizycznie rozłożona na czynniki pierwsze, a nawet drugie. Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano piątek o 11:30 Opublikowano piątek o 11:30 Co do bohaterki to się oceni jak już będziemy wiedzieli nieco więcej o niej i o świecie gry - bardziej mnie zastanawia jak mariaż realistycznych postaci z komiksowymi elementami (jak ten robot) oraz ten cały product placement wpłynie na odbiór i spójność świata. Mimo wszystko Naughty Dogom, cokolwiek by nie pokazali, wypada jednak dać kredyt zaufania. Pierwszy pokaz Uncharted na sławetnym E3 z 2006 roku też dupy nie urywał (wszyscy gadali o trailerach z Motorstorma i KZ2), a czym się później okazała gra to wszyscy wiemy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Observer 10 517 Opublikowano piątek o 11:33 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 11:33 3 godziny temu, RoL napisał(a): Neutralne płciowo imię Jordan może być subtelną zapowiedzią jakiegoś plot-twistu w grze. To pewnie ukłon dla Jordana z TVGry za to jak dzielnie broni wciskania woke do gier na swoim kanale. Nawet podobne. Ciekawe czy jurny Cuckman znowu wsadzi swoje cameo do gry i wyrucha łysolca w dupę. 10 Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano piątek o 11:34 Opublikowano piątek o 11:34 Już sobie wyobrażam ludzi przy kasie proszących o grę o tym tytule xd Cytuj
Bartolinsky 1 800 Opublikowano piątek o 11:35 Opublikowano piątek o 11:35 Gdyby nie to, że był to trailer przed główną nagrodą to bym go w zeskipował jak większość tego co pokazali w nocy Generyczny teaser i zero podjarki na ten moment. Byleby nie czekać na kolejne TGA z lepszym materiałem. Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano piątek o 11:46 Opublikowano piątek o 11:46 Szybki rzut okiem na Twittera pokazuje, że Sony wykaże się nie lada odwagą zachowując obecny wygląd bohaterki. Porównania z Concordem co kilka postów. Chyba nie o taką reakcję graczy chodziło. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano piątek o 11:51 Opublikowano piątek o 11:51 Przecież oni doskonale zdawali sobie sprawę jaką reakcję to wywoła. Teraz będzie że gracze to toksyki 2 Cytuj
agst 138 Opublikowano piątek o 11:56 Opublikowano piątek o 11:56 Mało co o grze wiadomo a jeden trailer wystarczył do wylania hejtu, więc trochę tak jest. Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano piątek o 12:09 Opublikowano piątek o 12:09 W sumie zastanawiam się czy ten rodzaj promocji tak dobrze działa na graczy? Wiadomo, że branża filmowa tak robi bo to darmowa reklama, wszystkie portale piszą o tych złych interanutach i o hejcie z jakim dana aktorka/aktor musi się teraz mierzyć bla bla bla. Wydawałoby się, że na nas graczy to niekoniecznie działa (a może to tylko moje "lokalne" wrażenie), ale widocznie po TLOU2 stwierdzili, że tak - skoro to kontynuują. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano piątek o 12:11 Opublikowano piątek o 12:11 19 minut temu, drozdu7 napisał(a): Teraz będzie że gracze to toksyki Bo tak nie jest? Cytuj
Qbon 369 Opublikowano piątek o 12:14 Opublikowano piątek o 12:14 (edytowane) Czekam jak na każdą grę od ND ale nie czuje podjarki, osobiście liczyłem jednak na The last of us 3 i zamknięcie tematu. Edytowane piątek o 12:14 przez Qbon Cytuj
Observer 10 517 Opublikowano piątek o 12:15 Opublikowano piątek o 12:15 Teraz, nightrunner napisał(a): W sumie zastanawiam się czy ten rodzaj promocji tak dobrze działa na graczy? Concord pokazał. Czasy się zmieniły, ludzie już tym rzygają. 1 Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano piątek o 12:16 Opublikowano piątek o 12:16 (edytowane) 1 minutę temu, Observer napisał(a): Concord pokazał. Czasy się zmieniły, ludzie już tym rzygają. Tym bardziej jestem ciekaw rozwoju zdarzeń związanych z obecną grą bo jednak ND to nie jakieś noname studio Edytowane piątek o 12:17 przez nightrunner Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano piątek o 12:17 Opublikowano piątek o 12:17 Ale zaraz zaraz, na forum czytałem że Naughty Dog i "Cuckman" od 5 lat robili tylko skasowane frakcje, a tak w ogóle to siedzą pedały i lesbijki w tym studiu i graja w karty zamiast robić gry. A tu nowe IP, kosmiczna warstwa audiowizualna, Trent Reznor i Atticus Ross. Ależ wypłacili teraz gonga choroszczy, jest na sali lekarz? Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano piątek o 12:17 Opublikowano piątek o 12:17 Najlepsze że ta gra na tym trailerze nie pokazała nic woke. To jest najbardziej zaskakujące biorąc pod uwagę, że to ND. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano piątek o 12:29 Opublikowano piątek o 12:29 11 minut temu, jimmy napisał(a): Ale zaraz zaraz, na forum czytałem że Naughty Dog i "Cuckman" od 5 lat robili tylko skasowane frakcje, a tak w ogóle to siedzą pedały i lesbijki w tym studiu i graja w karty zamiast robić gry. A tu nowe IP, kosmiczna warstwa audiowizualna, Trent Reznor i Atticus Ross. Ależ wypłacili teraz gonga choroszczy, jest na sali lekarz? Przecież już od dawna wiadomo że robią nowe ip więc o czym ty znowu pierdolisz jimmy? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi