Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, schabek napisał(a):

Strasznie duzo w was niepewnosci co do gry od studia ktore w swojej historii nie wypuscilo nic gorszego niz 9/10 

18 minut temu, schabek napisał(a):

Krotko mowiac czy tego chcieli gracze? No mam pewne watpliwosci

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, bountyhunter napisał(a):

Kiedy studio ma już na swoim koncie produkcje z dei i pokazuje trailer nowej gry z silną, niezależną i przede wszystkim uglified laską, to chyba logicznie jest wnioskować, że w finalnym produkcie będą te elementy woke/dei? To nie jest dopisywanie sobie czegoś do trailera, tylko zwykła znajomość portfolio dewelopera ;)

Jak sobie Druckmann chce robić gry dla siebie i rodziny to spoko.

Tylko wychodzi na to, że Sony chce sprzedać ta grę ludziom którzy kupili ich konsole i na tym zarobić. Robi się problem. 

Jak będzie casus Concorda to czuję, że szybko się towarzystwo naprostuje bo nic nie działa tak kojąco na rozum korporacji jak niskie zarobki lub straty...

Edytowane przez addhoc
Opublikowano
Teraz, Pix napisał(a):

Dla mnie zakup day one, bo gameplayowo Naughty Dog mnie jeszcze nigdy nie zawiodło i zapewne znowu na koniec generacji wycisną 101 procent mocy z konsoli sony. A fabularnie? Zobaczymy.

Natomiast wieszczenie klapy, bo GRACZE SĄ OBURZENI i zostawiają łapkę w dół na jutubie?  Trzymajcie się chłopaki, bo czeka was rozczarowanie. Naughty Dog, single player sinematik ekspirięs z potężną kampanią reklamową od sony zawsze się sprzedaje. To nie concord.

No akurat The Last of Us 2 sprzedało się zdecydowanie poniżej oczekiwań. A to był długo wyczekiwany sequel uwielbianej przez wszystkich gry. Do tego opinie na temat dwójki nie były już tak pozytywne (delikatnie mówiąc).

Opublikowano
20 minutes ago, schabek said:

Krotko mowiac czy tego chcieli gracze? No mam pewne watpliwosci

Gracze chcą jednocześnie nowych IP i powrotu znanych marek. Jednocześnie open worldów i liniowych lokacji. Jednocześnie gier długich i skondensowanych. I tak dalej. 

• This 1
Opublikowano
34 minuty temu, Bielik napisał(a):

Łapek w dół więcej niż w górę, ale to szczekająca mniejszość :notbad: 

Wojna to pokój.
Wolność to niewola.
Ignorancja to siła.

George Orwell, Rok 1984

Większość to mniejszość.

Figaro, Rok 2024

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, Homelander napisał(a):

Gracze chcą jednocześnie nowych IP i powrotu znanych marek. Jednocześnie open worldów i liniowych lokacji. Jednocześnie gier długich i skondensowanych. I tak dalej. 

Chcemy dobrych gier bez lpgtewifi+-/* szkoda ze to tak ciężko zrozumieć tym którzy najgłośniej szczekają w mediach. 

Opublikowano
7 minutes ago, kudlaty88 said:

Chcemy dobrych gier bez lpgtewifi+-/* szkoda ze to tak ciężko zrozumieć tym którzy najgłośniej szczekają w mediach. 

Pokaż palcem gdzie tam to masz

Opublikowano
30 minut temu, RoL napisał(a):

No akurat The Last of Us 2 sprzedało się zdecydowanie poniżej oczekiwań. A to był długo wyczekiwany sequel uwielbianej przez wszystkich gry. Do tego opinie na temat dwójki nie były już tak pozytywne (delikatnie mówiąc).

W 2022 sprzedaż wynosiła ponad 10 milionów sprzedanych sztuk. No wielu chciałoby zaliczyć taką komercyjną porażkę.

Opublikowano
34 minutes ago, RoL said:

Instytut badań z dupy, czy masz liczby o cytaty?

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

Pokaż palcem gdzie tam to masz

Jprdl o tym właśnie piszę jeszcze mi napisz że prawdziwej baby nie widziałem i jestem incelem bo Ciri a może Ciril z Wieśka4 mi się nie podoba bo wygląda jak chłop w peruce. 

Opublikowano
Just now, kudlaty88 said:

Jprdl o tym właśnie piszę jeszcze mi napisz że prawdziwej baby nie widziałem i jestem incelem bo Ciri a może Ciril z Wieśka4 mi się nie podoba bo wygląda jak chłop w peruce. 

No to pokaż mi gdzie masz te jbgt i inne literki w tych grach? Przypominam, że Ciri była brzydka wg książek Sapkowskiego. Wiele razy jest to wspominane, przed tym jak złapała bliznę

Opublikowano

Plot twist będzie taki, że baba jest łysa, bo ma 4 stadium raka odbytu i zrobią z tego wyciskacz łez. 

Gdyby nie logo ND to zero podjary, może dlatego, że nie przepadam za SF. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Pix napisał(a):

W 2022 sprzedaż wynosiła ponad 10 milionów sprzedanych sztuk. No wielu chciałoby zaliczyć taką komercyjną porażkę.

To nie zmienia faktu, że oczekiwania były znacznie wyższe. W sklepach zalegały ogromne ilości niesprzedanych kopii oraz zwroty od klientów. Sprzedaż gry podratowały szybkie obniżki ceny. Tak, gra była komercyjną porażką, zgadza się.

Edytowane przez RoL
  • beka z typa 1
Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał(a):

Nom, bo te łapki w dół to takie odzwierciedlenie ogólnego odbioru gry, a nie glosnej, szczekającej mniejszości. 

Trochę jak z Hogwarts Legacy albo bojkotem Ciechana, no nie?

Opublikowano
5 minutes ago, RoL said:

To nie zmienia faktu, że oczekiwania były znacznie wyższe. W sklepach zalegały ogromne ilości niesprzedanych kopii oraz zwroty od klientów. Sprzedaż gry podratowały szybkie obniżki ceny. Tak, gra była komercyjną porażką, zgadza się.

Pytam ponownie. Masz coś na poparcie tej tezy? Czy tak Ci się wydaje?

Opublikowano
13 minut temu, RoL napisał(a):

Zwroty od kogo? Ahahaha xD. Chyba tych z Yt przed premierą, jak wyciekła wiadoma scenka i gówno wybuchło.