Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, Josh napisał(a):

KEK. Święta krowa branży myślała, że jest nie do ruszenia, a tu zonk, bo jednak gracze pokazali jej środkowy palec oraz to co myślą o DEI w grach wideo. 

Wszedłem na filmik i jest 40tys. łapek w górę i 13tyś. w dół. Kasują łapki czy sam nie wiesz co wklejasz? Żeby nie było sam dałem prawilnie łapę w dół.

Opublikowano

Ja również spełniłem swój obowiązek

spacer.png

Specjalnie dla Ciebie sprawdziłem jak ma się sprawa z łapkami na trailerze na trzech różnych kanałach. Trzymaj 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Opublikowano

Swoją drogą to naprawdę niezła wymiana się zadziała jeśli chodzi o ND - studio uznane za nieskazitelne, którego gry poruszają niebem i ziemią, a łącznie 1.5 miliona wyświetleń na 3 kanałach (nie mówiąc o dominującym niezadowoleniu oglądających) Vs. 7 baniek Wieśka 4 gdzie samo ING to 4.3 miliona wyświetleń.

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Swoją drogą to naprawdę niezła wymiana się zadziała jeśli chodzi o ND - studio uznane za nieskazitelne, którego gry poruszają niebem i ziemią, a łącznie 1.5 miliona wyświetleń na 3 kanałach (nie mówiąc o dominującym niezadowoleniu oglądających) Vs. 7 baniek Wieśka 4 gdzie samo ING to 4.3 miliona wyświetleń.

TLoU 2, który rozczarował sporą część graczy, lata czekania za kolejną pełnoprawną produkcją, nikomu niepotrzebny remake pierwszego The Last of Us, skasowanie frakcji w międzyczasie, odejście Amy Hennig, grafomański Neil smallCockman za sterami, gdzie w rzeczywistości niczym w Ratatuj to on jest sterowany przez Anitę Sarkeesian, obranie bardzo ciekawego i progresywnego kierunku, za którym mało kto obecnie przepada... dziwi to kogoś jeszcze, że ludzie już tak nie czekają za kolejną grą Naughty Dog?

Opublikowano

Mam wrażenie, że ten trailer był robiony jakoś na szybcika, brakuje tam jakiegoś lepszego pomysłu na pokaz. Najgorsze są te ostatnie sekundy. Babka skacze sobie na skałkę i uderza w robocika, tak z dupy. To musi być jeszcze lata od premiery. 

Opublikowano

<smutna muzyczka>

Tymczasem w Sony coraz bardziej nie dowierzają, że ludzie przestali lubić/ czekać na ich gry. Nawet ND, studio do niedawna stawiane na równi z R*, pada ofiarą białych niewdzięczników lubiących ładne dziewuszki.

O co chodzi tym incelom pomyślał holenderski Herman? 

Opublikowano
12 minut temu, Patapon napisał(a):

Screenshots_2024-12-13-19-38-20.png

Musisz chyba zmienić rozszerzenie, bo to Cię robi w wała. To co wrzuciłem to zrzuty zrobione przeze mnie i gdzie nie czytam w necie to wszyscy podają podobne wartości. 

Opublikowano
8 minut temu, Josh napisał(a):

Musisz chyba zmienić rozszerzenie, bo to Cię robi w wała. To co wrzuciłem to zrzuty zrobione przeze mnie i gdzie nie czytam w necie to wszyscy podają podobne wartości. 

Wtyczka od razu analizuje po prostu wasze polityczne poglądy i podstawie pod to wartości dislajków. 

Opublikowano

Retrofuturyzm, płytki ze starą muzą, jest nawet coś czego dzisiaj brakuje, czyli napęd do nich. Lokowanie produktu, no nie jestem fanem, ale tutaj jest w klimacie, ale nie wiem, czy chce to widzieć w grze, raczej nie, ale kojima też wrzucał jakieś monsterki.

Już widać inspirację kultowym Akirą tj. czerwona kurtka i fryzura, którą miała pierwotnie, więc lepiej, że się ogoliła.

image.jpeg.b3e6b66bcd7baecfc4beb1b4928d76fc.jpeg

Nie jest źle, nie wierzę, żeby gameplayowo nie dowieźli, jedyne obawy, to wiadomo jakie, i w sumie się nie dziwię, że ludzi tylko czekają, co on tam odpierdoli za numer, no bo jak mu zaufać po ostatnim.

To, co jest dobre, i potrzebne, to, to, że w tym klimacie mogą puścić lejce i zrobić niemal wszystko, co będą chcieli. Liczę, na efekciarstwo jakiego jeszcze nie widzieliśmy. Takie good and evil 2, ale bardziej poważnie, na bogato, i z pierdolnięciem, no i w tym przypadku jednak wyjdzie, i to pewnie wcześniej niż tamto.

Opublikowano
17 minut temu, Figaro napisał(a):

Najgorsze są te ostatnie sekundy. Babka skacze sobie na skałkę i uderza w robocika, tak z dupy.

No gameplay to jest zagadka. W ostatnich latach było milion gier gdzie napierdalało się roboty itp była też masa soulslikeów. A bardzo bym nie chciał kolejnego soulsa, o slashera ich nie podejrzewam.

Więc generalnie jestem ciekaw na czym będzie polegało samo granie

Opublikowano

Ch#j tam już z designem (choć wiadomo, czym podyktowany), bo jakby laska była spoko to miałbym w dupie jej wygląd, ale jak będzie kolejną strong-thebestintheuniverseateverything-female protagonist to kolejna fajna gra zostanie tylko "spoko", zamiast być przyszłym klasykiem.
Czuję tu mocny vibe tej murzynki ze Star Wars Outlaws - też łysa łowczyni nagród, oczywiście najepsza w swoim fachu w całym kosmosie.
Jeśli znów cała osobowość wykreowanej postaci to będą jej zaimki, orientacja i przyklejanie typowo męskich cech babie przy jednoczesnej demaskulinizacji facetów (i oczywiście obsadzanie ich wyłącznie w rolach pizd i szumowin) to ja nie wiem, jak można figarować i tego bronić, albo udawać, że problemu nie ma :dunno:

• beka z typa 1
Opublikowano

Fabuła to może być tylko projekcja w głowie Ellie, spowodowana utratą palców po walce z Abby. 

Final bossem prawdopodobnie będzie Joel albo Nathaniel Drake, lub jego brat. 

Walka będzie trójfazowa, w jednej z nich będzie się machać mieczem, a w drugiej strzelać z pistoletów. 

Na końcu okaże się, że gra jest tylko teaserem do nowej odsłony Crasha Bandicoota.

Gra będzie zalegać na półkach, że aż się połamią, z racji braku napędów.

9/10 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Josh napisał(a):

KEK. Święta krowa branży myślała, że jest nie do ruszenia, a tu zonk, bo jednak gracze pokazali jej środkowy palec oraz to co myślą o DEI w grach wideo. Z TLoU2 jeszcze fartem im się udało wcisnąć to i owo, ale to było 4 lata temu, kiedy odbiorcy jeszcze nie byli tak świadomi i przede wszystkim tak poirytowani wciskaniem szajzu gdzie popadnie, jednak tym razem już im to tak łatwo nie przejdzie. Co gorsza: nie jest to kontynuacja żadnej znanej serii, która wcześniej była wolna od raka, więc będzie pod górkę, żeby upchnąć tęczowiznę. 

To tylko filmiki więc na ich podstawie jeszcze bym nie wyciągał pochopnych wniosków. Z wydawaniem osądów poczekajmy do chwili, aż bohater/ka/ix powie nam jakich zaimków mamy używać :D;) 

Gra prawdopodobnie będzie się bronić gameplayowo ale będzie zawierała te wszystkie modne i wkurwiające tematy, a to będzie polaryzować społeczeństwo graczy. I cyk darmowa reklama, i cyk kilka stron kłótni o babie w zaawansowanej ciąży skaczącej po linach. Zresztą już teraz się zaczyna, a w dobie mediów społecznościowych algorytmy promują to co zawiera dużo reakcji i komentarzy. Jestem ciekaw tylko czy wymyślą coś naprawdę nowego i będą potrafić zaskoczyć graczy, bo takie TLoU 2 jest momentami kalką tego co działo się w pierwszej części. Zaczyna się już od pierwszych momentów jak obcujemy z grą - na początku solidne walnięcie gracza łopatą w łeb, a potem min etap ze snajperem itp. Jak byłem świeżo po przechodzeniu pierwszej i drugiej części ciągiem, to pamiętam że wypisałem we właściwym temacie więcej tych motywów. Niby nic w tym złego, bo pierwsza część robiła to dobrze, a druga może nawet i lepiej. 

Opublikowano
13 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Trochę mech, nie mówię o klimacie ale znowu walka z robotami mieczem. Curva :sapek: No ale zobaczymy jak to będzie wyglądać na rozgrywce. W każdym razie zero podjarki. 

Fakt, system walki mocno  ssie, powtarzalność przeciwników razi, a wybór broni to skandal.

• Haha 2
  • beka z typa 1
Opublikowano

Kwestia tego, czy się ufa Naughty Dog, czy nie. U mnie Naughty Dog (podobnie jak Rockstar, czy team od Super Mario 3D, a z pewnymi zastrzeżeniami i Redzi) ma moje zaufanie. Przy każdej ich grze od czasów Uncharted bawiłem się fantastycznie, każdą skończyłem i jeszcze skończę wiele razy. Więc chociaż to ciachanie mieczem robota to nie jest do końca coś co mnie kręci to jednak mojego podejścia to nie zmienia. Dla mnie absolutnie gra całej imprezy, sama muzyka wrzuca mi ciary na plecy. Mistrzostwo