Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ależ to będzie wyglądało na Pro <3

jeżeli coś mi się w tym revealu nie zgadzało to ten robot na końcu, tak jakby z innej bajki (disneya) :x reszta to turbohype

info o reznor/atticus też mnie zajarało bo już słychać ten ich styl w trailu, skojarzyło mi się z ich innym (wybitnym) soundtrackiem

• Plusik 1
Opublikowano
16 minut temu, Lukas_AT napisał(a):

Naughty Dog gry ponizej 9/10 nie zrobilo, wiec jestem spokojny. Graficznie na pewno pokaze pazur, ale bardziej jestem ciekaw rozgrywki - ktora droge tym razem wybiora.

Zrobiło nawet poniżej 8/10

spacer.png

• Plusik 1
  • beka z typa 1
Opublikowano
7 minut temu, nero2082 napisał(a):

ależ to będzie wyglądało na Pro <3

Myślę że na zwykłej też  będzie to bardzo dobrze chodzić i wogóle skąd ciągle te statementy że na Pro jakąś gra to będzie jakby inne doświadczenie ;)

Opublikowano
52 minuty temu, nero2082 napisał(a):

info o reznor/atticus też mnie zajarało bo już słychać ten ich styl w trailu, skojarzyło mi się z ich innym (wybitnym) soundtrackiem

Watchmen, The Social Network, Nine Inch Nails. To są rzeźnicy :obama:

Opublikowano
1 hour ago, Josh said:

Zrobiło nawet poniżej 8/10

spacer.png

No, a w 94 roku na 3DO zrobili grę na 6/10. Więc jest oczywiste, że Intergalactic będzie ssał. Naughty Dog partacze!!!

IMG_4168.png

Opublikowano

Spokojnie, oddychaj głęboko. Tu raczej chodziło o to, że nawet najlepszemu deweloperowi może się powinąć noga i chciałem Lukasowi uzmysłowić, że Naughty Dog to nie jest jakiś mityczny król Midas, który zamienia wszystko w złoto samym dotykiem.

• This 1
Opublikowano
3 minutes ago, Josh said:

Spokojnie, oddychaj głęboko. Tu raczej chodziło o to, że nawet najlepszemu deweloperowi może się powinąć noga i chciałem Lukasowi uzmysłowić, że Naughty Dog to nie jest jakiś mityczny król Midas, który zamienia wszystko w złoto samym dotykiem.

W sensie ta powinięta noga to poboczny produkt sprzed 3 generacji oceniany na 8/10? No to chyba każdy by chciał takich powiniętych nóg w każdej grze

Opublikowano
Just now, Josh said:

Majstrował też przy Jak3, który zresztą również stanowił downgrade względem poprzedniej części i nie był jakimś wielkim hitem. 

Jak 2 i 3 to jakieś dziwactwa, absolutnie mi się nie podobały

• Plusik 1
Opublikowano

Jedyneczka na zawsze w moim sercu, obok pierwszego TLoU najlepsza gra Naughty Dog. Jeszcze kilka lat temu dałbym sobie uciąć mały palec u stopy za remake albo pełnoprawny sequel wracający do korzeni serii, ale teraz już chyba wolałbym, żeby się za to nie brali :dog:

Opublikowano
12 minutes ago, Josh said:

Jedyneczka na zawsze w moim sercu, obok pierwszego TLoU najlepsza gra Naughty Dog. Jeszcze kilka lat temu dałbym sobie uciąć mały palec u stopy za remake albo pełnoprawny sequel wracający do korzeni serii, ale teraz już chyba wolałbym, żeby się za to nie brali :dog:

Uwielbiam Jak&Daxter. Najlepsza platformówka 6 generacji, Mario Sunshine nawet podejścia nie ma. I moja w sumie jedyna platyna lol (bo tych z Walking Dead nie liczę)

Opublikowano
1 minutę temu, Jożin z Bażin napisał(a):

A co jak się okaże, że łysa pani to jakaś drugoplanowa postać a my gramy dajmy na to poszukiwanym Colinem Gravesem ?

ND nas stroluje jak Kojima przy MGS2

Zapewne tak będzie, w Tlou2 do premiery/ lub wycieku z Yt nikt nie wiedział o Abby. 

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Josh napisał(a):

No to super mnie uzmysłowiłeś hehe. A tak naprawdę, to i tak dziś ufam tylko Rockstar. Już niejednokrotnie wybitny deweloper upadał, a więc wszystkiego można się spodziewać. Osiagniecia z ery PS2 czy PS3 już prawie nic nie znacza. Jakiś kredyt zaufania jednak mam.

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano
5 minut temu, Jożin z Bażin napisał(a):

A co jak się okaże, że łysa pani to jakaś drugoplanowa postać a my gramy dajmy na to poszukiwanym Colinem Gravesem ?

Gramy tym robotem z końcówki i polujemy na kosmiczne lesby, dopiero przed premierą ujawnią prawdziwy tytuł gry:

Spoiler

Knack 3

• Dzięki 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Jożin z Bażin napisał(a):

No to zajebisty strzał we własne kolano skoro uznali, że reveal gry za pomocą laski wyglądającej jak poranny oddech i strojącej miny obrażonej nastolatki to lepsza opcja niż pokazanie jej z perspektywy jakiegoś brodatego twardziela, z którym utożsamiałaby się większość graczy, do których celują z tą produkcją. Mistrzowie reklamy. 

Edytowane przez Josh