Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Featured Replies

Opublikowano

ależ to będzie wyglądało na Pro <3

jeżeli coś mi się w tym revealu nie zgadzało to ten robot na końcu, tak jakby z innej bajki (disneya) :x reszta to turbohype

info o reznor/atticus też mnie zajarało bo już słychać ten ich styl w trailu, skojarzyło mi się z ich innym (wybitnym) soundtrackiem

• Odpowiedzi 754
  • Wyświetleń 36 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Idealne podsumowanie tej gry i tego jak będzie wyglądać dyskusja aż do premiery 

• O, kolejny femdom dream cuckmana. Jakie fajne postacie. Girlboss o 2 wyrazach twarzy (brzydkiej jak noc, warto dodać) - resting bitch face i co jakiś czas pogadliwy grymas przechodzący w sarkastyczny

Opublikowano
16 minut temu, Lukas_AT napisał(a):

Naughty Dog gry ponizej 9/10 nie zrobilo, wiec jestem spokojny. Graficznie na pewno pokaze pazur, ale bardziej jestem ciekaw rozgrywki - ktora droge tym razem wybiora.

Zrobiło nawet poniżej 8/10

spacer.png

Opublikowano
7 minut temu, nero2082 napisał(a):

ależ to będzie wyglądało na Pro <3

Myślę że na zwykłej też  będzie to bardzo dobrze chodzić i wogóle skąd ciągle te statementy że na Pro jakąś gra to będzie jakby inne doświadczenie ;)

Opublikowano

Tytul gry skopany jednak. Za dlugi i ciezko sie czyta. Mogli zostawic “Intergalactic” po prostu. 

Opublikowano

To chyba Pupcio słusznie zauważył, że po obejrzeniu może przychodzić do głowy Cowboy Bebop. 
Ja jestem wstępnie zainteresowany. 

Opublikowano
52 minuty temu, nero2082 napisał(a):

info o reznor/atticus też mnie zajarało bo już słychać ten ich styl w trailu, skojarzyło mi się z ich innym (wybitnym) soundtrackiem

Watchmen, The Social Network, Nine Inch Nails. To są rzeźnicy :obama:

Opublikowano
  • Autor
1 hour ago, Josh said:

Zrobiło nawet poniżej 8/10

spacer.png

No, a w 94 roku na 3DO zrobili grę na 6/10. Więc jest oczywiste, że Intergalactic będzie ssał. Naughty Dog partacze!!!

IMG_4168.png

Opublikowano

Spokojnie, oddychaj głęboko. Tu raczej chodziło o to, że nawet najlepszemu deweloperowi może się powinąć noga i chciałem Lukasowi uzmysłowić, że Naughty Dog to nie jest jakiś mityczny król Midas, który zamienia wszystko w złoto samym dotykiem.

Opublikowano

Szkoda, że ND nie kontynuowało tego motywu. Pograłbym w The Last of Us X albo Uncharted Team Racing. 

Opublikowano
  • Autor
3 minutes ago, Josh said:

Spokojnie, oddychaj głęboko. Tu raczej chodziło o to, że nawet najlepszemu deweloperowi może się powinąć noga i chciałem Lukasowi uzmysłowić, że Naughty Dog to nie jest jakiś mityczny król Midas, który zamienia wszystko w złoto samym dotykiem.

W sensie ta powinięta noga to poboczny produkt sprzed 3 generacji oceniany na 8/10? No to chyba każdy by chciał takich powiniętych nóg w każdej grze

Opublikowano

Majstrował też przy Jak3, który zresztą również stanowił downgrade względem poprzedniej części i nie był jakimś wielkim hitem. 

Opublikowano
  • Autor
Just now, Josh said:

Majstrował też przy Jak3, który zresztą również stanowił downgrade względem poprzedniej części i nie był jakimś wielkim hitem. 

Jak 2 i 3 to jakieś dziwactwa, absolutnie mi się nie podobały

Opublikowano

Jedyneczka na zawsze w moim sercu, obok pierwszego TLoU najlepsza gra Naughty Dog. Jeszcze kilka lat temu dałbym sobie uciąć mały palec u stopy za remake albo pełnoprawny sequel wracający do korzeni serii, ale teraz już chyba wolałbym, żeby się za to nie brali :dog:

Opublikowano
  • Autor
12 minutes ago, Josh said:

Jedyneczka na zawsze w moim sercu, obok pierwszego TLoU najlepsza gra Naughty Dog. Jeszcze kilka lat temu dałbym sobie uciąć mały palec u stopy za remake albo pełnoprawny sequel wracający do korzeni serii, ale teraz już chyba wolałbym, żeby się za to nie brali :dog:

Uwielbiam Jak&Daxter. Najlepsza platformówka 6 generacji, Mario Sunshine nawet podejścia nie ma. I moja w sumie jedyna platyna lol (bo tych z Walking Dead nie liczę)

Opublikowano

A co jak się okaże, że łysa pani to jakaś drugoplanowa postać a my gramy dajmy na to poszukiwanym Colinem Gravesem ?

ND nas stroluje jak Kojima przy MGS2

Opublikowano
1 minutę temu, Jożin z Bażin napisał(a):

A co jak się okaże, że łysa pani to jakaś drugoplanowa postać a my gramy dajmy na to poszukiwanym Colinem Gravesem ?

Zapewne tak będzie, w Tlou2 do premiery/ lub wycieku z Yt nikt nie wiedział o Abby. 

Opublikowano
55 minut temu, Josh napisał(a):

No to super mnie uzmysłowiłeś hehe. A tak naprawdę, to i tak dziś ufam tylko Rockstar. Już niejednokrotnie wybitny deweloper upadał, a więc wszystkiego można się spodziewać. Osiagniecia z ery PS2 czy PS3 już prawie nic nie znacza. Jakiś kredyt zaufania jednak mam.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
5 minut temu, Jożin z Bażin napisał(a):

Gramy tym robotem z końcówki i polujemy na kosmiczne lesby, dopiero przed premierą ujawnią prawdziwy tytuł gry:

Spoiler

Knack 3

Opublikowano
11 minut temu, Jożin z Bażin napisał(a):

No to zajebisty strzał we własne kolano skoro uznali, że reveal gry za pomocą laski wyglądającej jak poranny oddech i strojącej miny obrażonej nastolatki to lepsza opcja niż pokazanie jej z perspektywy jakiegoś brodatego twardziela, z którym utożsamiałaby się większość graczy, do których celują z tą produkcją. Mistrzowie reklamy. 

Edytowane przez Josh