nero2082 822 Opublikowano sobota o 18:03 Opublikowano sobota o 18:03 ależ to będzie wyglądało na Pro <3 jeżeli coś mi się w tym revealu nie zgadzało to ten robot na końcu, tak jakby z innej bajki (disneya) :x reszta to turbohype info o reznor/atticus też mnie zajarało bo już słychać ten ich styl w trailu, skojarzyło mi się z ich innym (wybitnym) soundtrackiem 1 Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano sobota o 18:13 Opublikowano sobota o 18:13 16 minut temu, Lukas_AT napisał(a): Naughty Dog gry ponizej 9/10 nie zrobilo, wiec jestem spokojny. Graficznie na pewno pokaze pazur, ale bardziej jestem ciekaw rozgrywki - ktora droge tym razem wybiora. Zrobiło nawet poniżej 8/10 1 1 Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano sobota o 18:13 Opublikowano sobota o 18:13 7 minut temu, nero2082 napisał(a): ależ to będzie wyglądało na Pro <3 Myślę że na zwykłej też będzie to bardzo dobrze chodzić i wogóle skąd ciągle te statementy że na Pro jakąś gra to będzie jakby inne doświadczenie Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano sobota o 18:15 Opublikowano sobota o 18:15 Prawilnie przypominam, że wysokie oceny nie zawsze oznaczają faktycznie dobrą grę. 3 Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano sobota o 18:38 Opublikowano sobota o 18:38 Tytul gry skopany jednak. Za dlugi i ciezko sie czyta. Mogli zostawic “Intergalactic” po prostu. 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano sobota o 18:40 Opublikowano sobota o 18:40 Intergalactic to jest tytuł, a reszta będzie się zmieniać z sequelami. Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano sobota o 18:44 Opublikowano sobota o 18:44 To chyba Pupcio słusznie zauważył, że po obejrzeniu może przychodzić do głowy Cowboy Bebop. Ja jestem wstępnie zainteresowany. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano sobota o 18:58 Opublikowano sobota o 18:58 52 minuty temu, nero2082 napisał(a): info o reznor/atticus też mnie zajarało bo już słychać ten ich styl w trailu, skojarzyło mi się z ich innym (wybitnym) soundtrackiem Watchmen, The Social Network, Nine Inch Nails. To są rzeźnicy Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano sobota o 19:42 Autor Opublikowano sobota o 19:42 1 hour ago, Josh said: Zrobiło nawet poniżej 8/10 No, a w 94 roku na 3DO zrobili grę na 6/10. Więc jest oczywiste, że Intergalactic będzie ssał. Naughty Dog partacze!!! Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano sobota o 19:49 Opublikowano sobota o 19:49 Spokojnie, oddychaj głęboko. Tu raczej chodziło o to, że nawet najlepszemu deweloperowi może się powinąć noga i chciałem Lukasowi uzmysłowić, że Naughty Dog to nie jest jakiś mityczny król Midas, który zamienia wszystko w złoto samym dotykiem. 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano sobota o 19:51 Opublikowano sobota o 19:51 Jak X było zajebiste, ale ok. Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano sobota o 19:52 Opublikowano sobota o 19:52 Szkoda, że ND nie kontynuowało tego motywu. Pograłbym w The Last of Us X albo Uncharted Team Racing. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano sobota o 19:53 Autor Opublikowano sobota o 19:53 3 minutes ago, Josh said: Spokojnie, oddychaj głęboko. Tu raczej chodziło o to, że nawet najlepszemu deweloperowi może się powinąć noga i chciałem Lukasowi uzmysłowić, że Naughty Dog to nie jest jakiś mityczny król Midas, który zamienia wszystko w złoto samym dotykiem. W sensie ta powinięta noga to poboczny produkt sprzed 3 generacji oceniany na 8/10? No to chyba każdy by chciał takich powiniętych nóg w każdej grze Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano sobota o 19:55 Opublikowano sobota o 19:55 Jak X to pierwsza gra od Druckmanna. Puzzle same się układają. 1 Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano sobota o 20:03 Opublikowano sobota o 20:03 Majstrował też przy Jak3, który zresztą również stanowił downgrade względem poprzedniej części i nie był jakimś wielkim hitem. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano sobota o 20:04 Autor Opublikowano sobota o 20:04 Just now, Josh said: Majstrował też przy Jak3, który zresztą również stanowił downgrade względem poprzedniej części i nie był jakimś wielkim hitem. Jak 2 i 3 to jakieś dziwactwa, absolutnie mi się nie podobały 1 Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano sobota o 20:09 Opublikowano sobota o 20:09 Jedyneczka na zawsze w moim sercu, obok pierwszego TLoU najlepsza gra Naughty Dog. Jeszcze kilka lat temu dałbym sobie uciąć mały palec u stopy za remake albo pełnoprawny sequel wracający do korzeni serii, ale teraz już chyba wolałbym, żeby się za to nie brali Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano sobota o 20:22 Autor Opublikowano sobota o 20:22 12 minutes ago, Josh said: Jedyneczka na zawsze w moim sercu, obok pierwszego TLoU najlepsza gra Naughty Dog. Jeszcze kilka lat temu dałbym sobie uciąć mały palec u stopy za remake albo pełnoprawny sequel wracający do korzeni serii, ale teraz już chyba wolałbym, żeby się za to nie brali Uwielbiam Jak&Daxter. Najlepsza platformówka 6 generacji, Mario Sunshine nawet podejścia nie ma. I moja w sumie jedyna platyna lol (bo tych z Walking Dead nie liczę) Cytuj
Jożin z Bażin 9 Opublikowano sobota o 20:40 Opublikowano sobota o 20:40 A co jak się okaże, że łysa pani to jakaś drugoplanowa postać a my gramy dajmy na to poszukiwanym Colinem Gravesem ? ND nas stroluje jak Kojima przy MGS2 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano sobota o 20:42 Opublikowano sobota o 20:42 1 minutę temu, Jożin z Bażin napisał(a): A co jak się okaże, że łysa pani to jakaś drugoplanowa postać a my gramy dajmy na to poszukiwanym Colinem Gravesem ? ND nas stroluje jak Kojima przy MGS2 Zapewne tak będzie, w Tlou2 do premiery/ lub wycieku z Yt nikt nie wiedział o Abby. Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano sobota o 20:44 Opublikowano sobota o 20:44 (edytowane) 55 minut temu, Josh napisał(a): Spokojnie, oddychaj głęboko. Tu raczej chodziło o to, że nawet najlepszemu deweloperowi może się powinąć noga i chciałem Lukasowi uzmysłowić, że Naughty Dog to nie jest jakiś mityczny król Midas, który zamienia wszystko w złoto samym dotykiem. No to super mnie uzmysłowiłeś hehe. A tak naprawdę, to i tak dziś ufam tylko Rockstar. Już niejednokrotnie wybitny deweloper upadał, a więc wszystkiego można się spodziewać. Osiagniecia z ery PS2 czy PS3 już prawie nic nie znacza. Jakiś kredyt zaufania jednak mam. Edytowane sobota o 20:45 przez Lukas_AT Cytuj
Observer 10 516 Opublikowano sobota o 20:47 Opublikowano sobota o 20:47 5 minut temu, Jożin z Bażin napisał(a): A co jak się okaże, że łysa pani to jakaś drugoplanowa postać a my gramy dajmy na to poszukiwanym Colinem Gravesem ? ND nas stroluje jak Kojima przy MGS2 Gramy tym robotem z końcówki i polujemy na kosmiczne lesby, dopiero przed premierą ujawnią prawdziwy tytuł gry: Spoiler Knack 3 1 2 Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano sobota o 20:51 Opublikowano sobota o 20:51 (edytowane) 11 minut temu, Jożin z Bażin napisał(a): A co jak się okaże, że łysa pani to jakaś drugoplanowa postać a my gramy dajmy na to poszukiwanym Colinem Gravesem ? ND nas stroluje jak Kojima przy MGS2 No to zajebisty strzał we własne kolano skoro uznali, że reveal gry za pomocą laski wyglądającej jak poranny oddech i strojącej miny obrażonej nastolatki to lepsza opcja niż pokazanie jej z perspektywy jakiegoś brodatego twardziela, z którym utożsamiałaby się większość graczy, do których celują z tą produkcją. Mistrzowie reklamy. Edytowane sobota o 20:51 przez Josh Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi