Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczą dislajki pod tym chujowym trailerem, co gracze sądzą o zapowiedzianej grze. Czy tego chcecie, czy nie, mają dosyć serwowanej politycznej chujni dei od nd. 

Opublikowano

No cóż. Przykro mi, że The Last of Us Part II aż tak bardzo Cię skrzywdziło. A może to The Last of Us od HBO? W każdym razie boleję nad kruchością Twojej psychiki i serdecznie współczuję. 

W każdym razie ja jestem wdzięczny mojej pozwalającej mi się nadal hajpować i odczuwać radość graniczącą z dziecieńcą naiwnością na myśl o Intergalactic. Albo GTA 6. Wiedźminie 4. Nowym sezonie The Last of Us od HBO. Sceptycyzm sobie zostawię tam gdzie na to zasługuje :)

• This 2
Opublikowano
14 minut temu, Faka napisał(a):

Wystarczą dislajki pod tym chujowym trailerem, co gracze sądzą o zapowiedzianej grze. Czy tego chcecie, czy nie, mają dosyć serwowanej politycznej chujni dei od nd. 

Jedna z naibardziej dislike-owanych gierek w historii youtube, infinite warfare, byla najlepiej sprzedajaca sie gierka w 2016 (dane sprzedazowe w ameryczce)

Polityka rozjeb*la gierki i to fakt. Wszystkie glosy trzeba (nie trzeba ale trzeba) szanowac ale nie rozumiem tylko jednego jak mozna z czyms walczyc i to kupowac, moze by tak trzymac forse tam gdzie buzie

Opublikowano
4 minutes ago, Ken Adams said:

Jedna z naibardziej dislike-owanych gierek w historii youtube, infinite warfare, byla najlepiej sprzedajaca sie gierka w 2016 (dane sprzedazowe w ameryczce)

Polityka rozjeb*la gierki i to fakt. Wszystkie glosy trzeba (nie trzeba ale trzeba) szanowac ale nie rozumiem tylko jednego jak mozna z czyms walczyc i to kupowac, moze by tak trzymac forse tam gdzie buzie

Walczyć i kupować jeszcze rozumiem. Ale wspierać na twitterkach, drzeć japę, a potem nie kupować? To jest podwójna spierdolina, bo nie dość, że rujnują przyjemność innym to jeszcze nic z tego nie mają

Opublikowano
3 godziny temu, Ken Adams napisał(a):

nie rozumiem tylko jednego jak mozna z czyms walczyc i to kupowac, moze by tak trzymac forse tam gdzie buzie

Bo niestety żadna recenzja nie powie mi, czy wirus woke zainfekował tę produkcję i póki sam się nie przekonam to wiedzieć nie będę, czy mam rację, czy się pomyliłem i muszę przeprosić Naughty Dog :dunno:

Opublikowano
11 minutes ago, Wredny said:

Bo niestety żadna recenzja nie powie mi, czy wirus woke zainfekował tę produkcję i póki sam się nie przekonam to wiedzieć nie będę, czy mam rację, czy się pomyliłem i muszę przeprosić Naughty Dog :dunno:

Przecież Ty już to założyłeś i wiesz. Po kilkuminutowym trailerze. Nic nie musisz sprawdzać

• Plusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, Ken Adams napisał(a):

Jest jeszcze trzecia ścieżka rozwoju 

spacer.png

można walczyć i zagrać, ale w taki sposób, żeby deweloper nic na tym nie zarobił. Ja na razie cisnę bekę, po prostu nie podoba mi się to co zobaczyłem na trailerze, ale jeżeli jakimś cudem okaże się, że gra nie będzie aż takim festiwalem woke, to nie skreślam opcji, że ją kupię i postawię na półce obok pierwszego TLoU oraz trylogii Jaka (bardzo mała szansa, ale kto wie). W innym wypadku rozejrzę się za używką, którą pogonię zaraz po przejściu gry albo po prostu w ogóle zleję tę produkcje jak nowego Dragon Age'a i wtedy ND nie zobaczy ode mnie złamanego grosza, a sumienie pozostanie czystsze niż kuchnia po wizycie Magdy Gessler w Kuchennych rewolucjach. 

Opublikowano

Trudno było się spodziewać czegoś innego po TLoU 2. Aktualnie zaprezentowano jedną postać, więc nie wiemy, co w ogóle zaplanowano. Jeśli gra przezwycięży woke modelem rozgrywki, fabułą i wykonaniem, to nam też powinno się udać. Gorzej, gdy okaże się, że znowu dostaniemy powiastkę o byciu wyjątkowym. 

Opublikowano
4 godziny temu, Homelander napisał(a):

Walczyć i kupować jeszcze rozumiem. Ale wspierać na twitterkach, drzeć japę, a potem nie kupować? To jest podwójna spierdolina, bo nie dość, że rujnują przyjemność innym to jeszcze nic z tego nie mają

Przeciez nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie je.bal woke w gierkach a potem pojdzie i taka kupi. Czy moze tu jest jakies ukryte dno, ktorego nie zauwazam?

Opublikowano

odchodząc trochę od tej odwiecznej dyskusji o woke to ciekawe czy ND odejdzie od liniowej konstrukcji na rzecz open wordla

c

Opublikowano
Just now, Mejm said:

Przeciez nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie je.bal woke w gierkach a potem pojdzie i taka kupi. Czy moze tu jest jakies ukryte dno, ktorego nie zauwazam?

Tak? No to poczekaj na fotki w temacie zakupowym w oczekiwaniu na Wokegalactic i Wokemina 4. No chyba, że odmawiasz Joshom i innym Wrednym zdrowych zmysłów. No to też by się mniej-więcej zgadzało :)

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, ASX napisał(a):

odchodząc trochę od tej odwiecznej dyskusji o woke to ciekawe czy ND odejdzie od liniowej konstrukcji na rzecz open wordla

Wtedy chyba już do końca stracę te resztki zainteresowania jakimi darzę tę grę. Jedyna rzecz jakiej nigdy nie odmówię ich produkcjom, to to że robią świetne gameplayowo korytarzówki, jako jedni z nielicznych w tej branży. Zarówno w Jaku, jak i w Zaginionym dziedzictwie pokazali, że większe lokacje wychodzą im średnio, są nudne, a przemieszczanie się po nich to katorga. 

Edytowane przez Josh
Opublikowano
53 minuty temu, Homelander napisał(a):

Przecież Ty już to założyłeś i wiesz. Po kilkuminutowym trailerze. Nic nie musisz sprawdzać

Muszę, nawet mimo tego, że założyłem - nie jestem alfą i omegą i nie będę wiedział na 100%, dopóki sam tego nie sprawdzę.
Powiem więcej - to, że będzie wokeDEI jestem niemalże pewien, ale jest też kwestia stężenia i jak ładnie rozwodni się w fajnej reszcie - AVATAR był woke jak ch#j i miał jedną z najgorszych warstw fabularnych w gierkach ever, a mimo to świetnie się bawiłem (w SW Outlaws już gorzej), więc jest szansa, że skoro u Naughty Dog nie będzie aż tak ch#jowo (mam taką nadzieję) to będzie całkiem spoko zabawa.

Opublikowano
2 minutes ago, Wredny said:

Muszę, nawet mimo tego, że założyłem - nie jestem alfą i omegą i nie będę wiedział na 100%, dopóki sam tego nie sprawdzę.
Powiem więcej - to, że będzie wokeDEI jestem niemalże pewien, ale jest też kwestia stężenia i jak ładnie rozwodni się w fajnej reszcie - AVATAR był woke jak ch#j i miał jedną z najgorszych warstw fabularnych w gierkach ever, a mimo to świetnie się bawiłem (w SW Outlaws już gorzej), więc jest szansa, że skoro u Naughty Dog nie będzie aż tak ch#jowo (mam taką nadzieję) to będzie całkiem spoko zabawa.

A jak Dragon Age Ci się podobał? 

Opublikowano

Pierwszy raz w historii zobaczyłem trailer gry Naughty Dog i czuje zerowy hype. Nie porwało tutaj nic, a jak zobaczyłem ten mieczyk w rękach babochłopa to bardziej beka niż podjarka potencjalnym gameplayem no ale zobaczymy.

Opublikowano
2 godziny temu, Homelander napisał(a):

A jak Dragon Age Ci się podobał? 

Nijak - nie skończyłem poprzednich części, więc The Veilguard nie był nawet w kręgu moich zainteresowań.
Do tego sporo prześmiewczych filmików zarówno z typowym woke, jak i zwyczajnie infantylnym pisarstwem, oraz recenzje, które w dość szczegółowy sposób wyjaśniły, że ten tytuł raczej mi się nie spodoba, więc zakup może kiedyś, do kolekcji za jakieś 50zł.

• Plusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał(a):

c

nie no tylko nie kolejne soulsy zajebane :[ 

• This 4
  • Smutny 1
Opublikowano
4 minutes ago, Wredny said:

Nijak - nie skończyłem poprzednich części, więc The Veilguard nie był nawet w kręgu moich zainteresowań.
Do tego sporo prześmiewczych filmików zarówno z typowym woke, jak i zwyczajnie infantylnym pisarstwem, oraz recenzje, które w dość szczegółowy sposób wyjaśniły, że ten tytuł raczej mi się nie spodoba, więc zakup może kiedyś, do kolekcji za jakieś 50zł.

One nie są prześmiewcze tylko przerażające. 

No cóż. Mamy inne podejście. Ja krytykuję i jeżdżę po Ubi to nie kupuję i nie gram w ich gry. Razi mnie to co się odwala w Dragon Age? Nie kupuję, nie gram. MCU i Star Wars Acolyte przeginają z dei kosztem wszystkiego innego? Nie oglądam. Jak to mówią: put your money where your mouth is. A takie gadanie: "oooo woke woke woke!!! zjebane, gore, psucie!!! poproszę raz, oto moje pieniądze" to, pisząc kolokwialnie, puste pierdolenie dla pierdolenia. Ale to moje standardy, widać masz inne.