Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka różowa alternatywka z nowego blade runnera, to by było dobre, ale pewnie ta łysość się jakoś wyjaśni jak dziurawe pończochy quiet i będzie wam głupio. Obstawiam ucieczkę z kosmicznego więzienia, a włosy będą odrastać w czasie rzeczywistym.

Opublikowano
1 godzinę temu, Josh napisał(a):

Kompletnie nie zczaiłem, że to ona x___x  To mamy kolejny przykład jak z sympatycznie wyglądającej i całkiem ruchable babeczki zrobić w grze Smeagola. 

To prawie tak, jakby niektórym devom nie zależało na zrobieniu hotówy 10/10 i mieli inne priorytety. Niesamowite.

Opublikowano

Kuhwa, 17 stron tematu które można podsumować:

• wygląda do dupy, ale to Naughty Dogs więc czekam
  • wygląda do dupy i gra się babom, fuck you Cuckman
  • zobaczymy, ładna grafa

Ja bym chyba zamknął wątek aż do kolejnego zwiastuna. :D 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Figaro napisał(a):

To prawie tak, jakby niektórym devom nie zależało na zrobieniu hotówy 10/10 i mieli inne priorytety. Niesamowite.

No. Na przykład wziąć atrakcyjnie wyglądającą kobietę i przedstawić ją w grze jako absolutną ohydę. To trzeba naprawdę chcieć zrobić i jeszcze do tego umieć. 

Edytowane przez Josh
Opublikowano
2 minuty temu, Josh napisał(a):

No. Na przykład wziąć atrakcyjnie wyglądającą kobietę i przedstawić ją w grze jako absolutną ohydę. To trzeba naprawdę chcieć zrobić i jeszcze do tego umieć. 

Absolutną ohydę. Ja pierdolex.

Opublikowano

spacer.png

Brakuje tylko wyraźniej zaznaczonego jabłka adama, monobrew (chociaż dużo nie brakuje) i penera pod nosem, żebyśmy mieli bingo. Ale dobrze wiedzieć, że lubisz kiedy kobieta jak najbardziej przypomina faceta, wszystkie puzzle są na swoim miejscu. 

Opublikowano
12 minut temu, Rtooj napisał(a):

17 stron o kiepskim trailerze :D

ND robicie to dobrze.

No i o to im właśnie chodziło, oby tylko przekazali to co chcą w (subtelny) sposób, bo oczywiście mają mega ciężko z internetowymi incelami. 

Opublikowano
23 minuty temu, Rtooj napisał(a):

17 stron o kiepskim trailerze :D

ND robicie to dobrze.

Jeszcze 6 stron i wyrównają rekord Concorda. Wiadomo przecież - im więcej negatywnych opinii, tym lepsza sprzedaż.

Opublikowano
19 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No i o to im właśnie chodziło, oby tylko przekazali to co chcą w (subtelny) sposób, bo oczywiście mają mega ciężko z internetowymi incelami. 

Chyba najgłupsza rzecz jaką dzisiaj czytałem (a przypominam, że czytałem posty Figaro). Serio jesteś zdania, że zła reklama to też jakaś reklama i że to pozytywnie im wpłynie na sprzedaż gry? Przypomnieć Ci backlash jaki spotkał Bud Light po reklamie z transem? Wyszło im to na dobre? 

Opublikowano
3 minuty temu, Josh napisał(a):

Chyba najgłupsza rzecz jaką dzisiaj czytałem (a przypominam, że czytałem posty Figaro). Serio jesteś zdania, że zła reklama to też jakaś reklama i że to pozytywnie im wpłynie na sprzedaż gry? Przypomnieć Ci backlash jaki spotkał Bud Light po reklamie z transem? Wyszło im to na dobre? 

A gdzie w tej grze był trans? Łysa kobieta występowała od lat 70tych w co drugim filmie scifi xD. 

ND już to przeżywało w Tlou2, to nie jest ich pierwszy raz. Zdobyli wtedy rekordową ilość tytułów gry roku i status megahitu, mimo wszystko, a to nie LGBT, bo DEI chyba jeszcze nie było sprawiło im problem tylko Joel i leak. 

Opublikowano

Nie mam na myśli, że w trailerze był trans. Porównuję tylko sytuację obu reklam: jedna i druga wywołuje głównie negatywne emocje u potencjalnych odbiorców, więc pytam w jaki sposób ma to niby wpłynąć pozytywnie na sprzedaż tej gry?

Opublikowano
4 minuty temu, Josh napisał(a):

Nie mam na myśli, że w trailerze był trans. Porównuję tylko sytuację obu reklam: jedna i druga wywołuje głównie negatywne emocje u potencjalnych odbiorców, więc pytam w jaki sposób ma to niby wpłynąć pozytywnie na sprzedaż tej gry?

Ma też jednak bardzo dużo likeów, tak jak ND ma też jeszcze duże grono fanów, a trailer nieznanego IP o dziwnej nazwie na 2ch najpopularniejszych kanałach uciułał już kilka mln. 

Opublikowano
8 minut temu, Josh napisał(a):

Chyba najgłupsza rzecz jaką dzisiaj czytałem (a przypominam, że czytałem posty Figaro).

ajjjć jak piecze incelka 

pytanie dlaczego ten trailer wywołuje takie negatywne emocje. Nic w nim nie ma woke. To tak jak z Ciri, gracze już totalnie odlecieli, kompletnie wyprani mózgowo. Mam wrażenie, że od czasu TGA coraz więcej ludzi to widzi.