Lukas_AT 1 209 Opublikowano wtorek o 15:52 Opublikowano wtorek o 15:52 (edytowane) Tlou to ma swietny gameplay. Teraz dopiero zagralem w remake i znow po raz enty przechodze wszystkie batalie. Szpital to majstersztyk, gdzie ma sie wrazenie, ze kazde biurko bylo umieszczone w danym miejscu specjalnie, by skradanie bylo miodniejsze. Tlou 2 to jeszcze wyzszy poziom z oczywistych wzgledow. Unchartedy nigdy skomplikowanego gameplayu nie mialy, ale tez nie mialy miec. Dla mnie i tak Unchartedy > nowe Tomb Raidery, gdzie w tym drugim rozgrywka jest zasmiecona craftingiem i nudnym zbieractwem. Duzo osob tez zagralo w Unchartedy z PS3 dopiero lata po premierze. Jedynka w 2007 roku robila spore wrazenie pod wzgledem potyczek. Nawet Uncharted 4 to poziom o wiele wyzej od trylogii, gdzie to juz nie byly tylko nudne killroomy. Studio rozwijalo ten koncept, wiec zobaczymy co teraz wysmaza. Edytowane wtorek o 15:53 przez Lukas_AT 5 Cytuj
tjery 1 267 Opublikowano wtorek o 16:16 Opublikowano wtorek o 16:16 TLOU na te ramy gameplayu przygodówek TPP ma gameplay zrobiony świetnie. Zarówno walka wręcz, strzelanie, elementy skradankowe to chyba top tego co da się wymyślić w tego typu grach. Dla mnie największy udział w tym ma kompilacja elementów, które składają się na walkę - animacje, ich "ciężkość", fizyczność, rekcje przeciwników, odpowiednio pokazana za pomocą animacji, dźwięku i grafiki siła ciosów i ich efekty. Za to Uncharted i te elementy platformowe to może bawiły w jedynce, jak to było coś nowego. Całkowicie złe to na pewno nie jest, jakoś wpisuje się to w całą otoczkę tej gry, ale ile można zapierdalać po gzymsach. Samo strzelanie za to to wiadomo, kapiszony, ale tutaj chyba ciężko by było to zrobić inaczej, bo w grze stylizowanej na filmy o zawadiakach nie bardzo jest miejsce na taką skalę oddania przemocy i fizyczności jak w TLOU. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano wtorek o 16:33 Opublikowano wtorek o 16:33 17 hours ago, Figaro said: Pewnie że tak. Głośna, krzycząca mniejszość, która bardzo uparcie nawala kciuki w dół. Ale Josh uważa, że to wprowadzi ND w panikę i za kilka tygodni wyleci drugi trailer bez tego woke gówna, którego tyle było w 1 trailerze xd odklejka na maksa. nie wiem, wiem że taką postać sobie chcieli zrobić i taką zrobili. Zwykła babka bez włosów właśnie dlatego gracze nie są brani poważnie, a medium gier wciąż ma trudności z bycia równi na równym z filmami i książkami Fajna cipunia. Gracze to wiedzą co dobre. Cytuj
Pianista911 17 Opublikowano wtorek o 16:39 Opublikowano wtorek o 16:39 Jestem stosunkowo nowy w temacie giereczek Playstation i sprawdziłem niedawno te głośne system sellery. Uncharted? Dla mnie nudy, taki bardziej film, niż gra. TLOU2? Tutaj trochę lepiej, można się wciągnąć w historię, mechaniki jako takie fajnie zrobione, ale za mało wolności ta gra daje. Ot, taka sobie liniowa "przygodówka". Nawet nie wiedziałem, że to od tego samego studia W każdym razie - ani nie jestem fanem, ani uprzedzony do Naughty Dog, więc 3/4 dramy w tym temacie nie panimaju. Po obejrzeniu trailera Intergalactic: super setting, uwielbiam retrowave, neony, 80s, kosmos i sci-fi. Nie lubię za to kultu brzydoty w sztuce (za jaką gaming uważam) i o ile ta baba nie będzie miała jakiegoś dobrego story zbudowanego, dlaczego tak wygląda i tak się zachowuje, to pewnie mnie to będzie odpychać, jak w to kiedyś zagram. Jak zrobią kogoś pokroju Jack z Mass Effecta, to będzie do przeżycia Cytuj
Ddes 3 Opublikowano czwartek o 22:44 Opublikowano czwartek o 22:44 Po obejrzeniu traileru podoba mi się stylistyka s-f nawiązująca do lat 80-tych. Muzyka jest świetna, szczególnie ten utwór na początku. Chciałbym by gra była bardziej przygodówką z możliwością podróżowania i eksploracji różnych planet, niż akcyjniakiem w której będziemy wycinać robociki. Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano piątek o 07:04 Opublikowano piątek o 07:04 Ten trailer, z czasem coraz bardziej mi się podoba. Podoba mi się ta tajemnica tej planety, której nikt nie opuścił od kilkuset lat - no rozpala to moją ciekawość, i zaczynam wyobrażać sobie jaka historia za tym stoi. Ta scena jak ta dziewczyna wpatruje się w tę planetę też jest świetna. Az czuć z jej spojrzenia i grymasów twarzy, że mocno się waha zanim w końcu, wydaje się powiedzieć sama do siebie w myślach: "a j**ać to, raz kozie śmierć" po czym decyduje się włączyć silniki i muzykę. No super klimatycznie to pokazali w tej scence. Trochę liczę co prawda na to, że będzie w grze jeszcze kilka planet, a każda z nich ze swoją tajemnicą Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano piątek o 07:11 Opublikowano piątek o 07:11 Ja coraz mocniej zaczynam myśleć że ND zrobi tu swoją wariację nt soulsów 1 Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano piątek o 07:18 Opublikowano piątek o 07:18 Wystarczy zrobić jak w returnal. Tylko ten robocik raczej nie zwiastuje podobnej niepewności i tajemnicy w tej grze. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano piątek o 07:26 Opublikowano piątek o 07:26 A rzeczywiście, że też nie wyczułem tego smaczku że główna baba jest praktycznie przeniesiona 1:1 z re4 1 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano piątek o 07:28 Opublikowano piątek o 07:28 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): A rzeczywiście, że też nie wyczułem tego smaczku że główna baba jest praktycznie przeniesiona 1:1 z re4 To jest Big Daddy z Bioshocka przecież :D. Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano piątek o 09:20 Opublikowano piątek o 09:20 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Wystarczy zrobić jak w returnal. Tylko ten robocik raczej nie zwiastuje podobnej niepewności i tajemnicy w tej grze. No właśnie - ciekaw jestem jak oni pogodzą (jednak) realistyczność postaci z takimi robotami - z lekka inspirowanymi Jak n Daxter czy Beyond Good n Evil... Czy wpłynie to negatywnie na spójność świata itd. Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano piątek o 09:39 Opublikowano piątek o 09:39 Odnośnie robotów i tego, że nie są realistyczne... Chciałbym zauważyć, że (nazwijmy to) babka lata statkiem kosmicznym Porsche wyposażonym w kineskopowe TV z lat 80 1 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano piątek o 09:43 Opublikowano piątek o 09:43 Dopóki druckman w wywiadach znów nie wyskoczy że to mega realistyczna gra wideo gdzie nie mamy sie dobrze bawić i płakać gdy zabijamy pieska to imo wszystko w porządku. Gry wideo są skazane na głupotki, liczy się zabawa i i fajnie wykreowane światy 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano piątek o 10:28 Opublikowano piątek o 10:28 44 minuty temu, Pupcio napisał(a): Dopóki druckman w wywiadach znów nie wyskoczy że to mega realistyczna gra wideo gdzie nie mamy sie dobrze bawić i płakać gdy zabijamy pieska to imo wszystko w porządku. Gry wideo są skazane na głupotki, liczy się zabawa i i fajnie wykreowane światy Smutne gry video też są potrzebne. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano piątek o 10:44 Opublikowano piątek o 10:44 Pewnie ale wtedy twórca musi się mierzyć z tym że gracze będą mogli się doczepić do każdej głupoty w jego smutnej realistycznej grze Cytuj
Square 8 710 Opublikowano piątek o 11:28 Opublikowano piątek o 11:28 Godzinę temu, jimmy napisał(a): Ciekawe czy będzie customizacja i zamiast Porsche będzie Lambo. 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano piątek o 11:52 Opublikowano piątek o 11:52 Ja liczę na to, że ta kosa serio będzie jak equalizer pulsować do soundtracku Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano piątek o 11:58 Opublikowano piątek o 11:58 2 godziny temu, Emet napisał(a): Odnośnie robotów i tego, że nie są realistyczne... Chciałbym zauważyć, że (nazwijmy to) babka lata statkiem kosmicznym Porsche wyposażonym w kineskopowe TV z lat 80 Nie chodzi o realistyczność robotów samych w sobie, a o stylistykę. Zastanawiam się, czy do tego typu robotów jakie zaprezentowali na tym trailerze, bardziej nie wolałbym postaci rodem a animacji Arcane zamiast realistycznych. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Szkoda, że Daltonem nie będzie grane. 1 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Lalo Salamanca będzie w Intergalactic?! Nie biorą jenców 1 Cytuj
Patapon 45 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Patrząc na zdjęcie to może włosy będą jej odrastać jak w Red Dead'zie to i drama by była mniejsza. Poza tym w centrum widzę kogoś innego niż Tati więc też nadzieja, że będziemy sterować dwoma postaciami jak w TLoU2. Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Niech zrobią taki super twist - po pierwszych dwóch aktach wjedzie Lalo Salamanca i zapierdoli łysą lesbę kijem golfowym i będziemy do końca gry nim grali. Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu W dniu 20.12.2024 o 12:28, Square napisał(a): Ciekawe czy będzie customizacja i zamiast Porsche będzie Lambo. Niestety. Będzie Ci musiało wystarczyć to, że Porsche będzie się identyfikować jako Lambo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi