suteq 219 Opublikowano sobota o 15:54 Opublikowano sobota o 15:54 1 godzinę temu, Patapon napisał(a): Patrząc na zdjęcie to może włosy będą jej odrastać jak w Red Dead'zie to i drama by była mniejsza. W jakiś tam przeciekach z głębokiego internetu pisali że goli łeb bo musiała zmienić wygląd z powodu poszukiwania listem gończym. Czy to prawda? Okaże się już w 2027 Cytuj
Patapon 45 Opublikowano sobota o 15:59 Opublikowano sobota o 15:59 (edytowane) Faktycznie teraz, a na zdjęciu to jak dwie inne osoby zupełnie do siebie nie podobne. Tymczasem Druckmann Edytowane sobota o 16:00 przez Patapon Edycja Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano sobota o 16:10 Opublikowano sobota o 16:10 Przecież ND to zrobiło specjalnie, żeby wywołać szum wśród płaczków, oni się niczego nie boją, wariaci . Team z foty to niezła grupka, po cichu liczę, że pogramy każdą postacią, ale nawet jak skończy się na tylko jednej pewnie cała reszta będzie bardzo ważną częścią opowieści. Zobaczymy co pokazą następne trailery, ale wydaje mi się, że szum wokół tej gry będzie bardzo duży i nie tylko że względu na polityczne poglądy o "łysej czarnej babie". Cytuj
Wredny 9 725 Opublikowano wtorek o 17:30 Opublikowano wtorek o 17:30 Aktorka, użyczająca podobizny "łysej babie", zamieściła to na swoich socialach, ale szybko usunęła: 1 Cytuj
czarek250885 330 Opublikowano wtorek o 17:51 Opublikowano wtorek o 17:51 10 minut temu, Wredny napisał(a): Aktorka, użyczająca podobizny "łysej babie", zamieściła to na swoich socialach, ale szybko usunęła: Nikt nie chcę sobie pozwolić na zły PR jeszcze na etapie produkcji, więc każdy działa bardzo szybko czerpiąc garściami z tego co działo się przez ostatni rok. Disney dalej się zastanawia co zrobić z klopsem zwanym Królewna Śnieżka, która ponoć już do 300 milionów dobiło, a film który miał debiutować w marcu przerzucono na przyszły rok, a wszystko przez aktorkę grającą omawianą postać, tyle co ona głupot napisała i powiedziała, że ciężko to teraz uratować. Nie dziwię się więc że szybko takie pożary gaszą. Cytuj
Ken Adams 285 Opublikowano wtorek o 17:53 Opublikowano wtorek o 17:53 to skandal tak pluc w twarz potencjalnym klientom a przede wszystkim fanom elektronicznej rozrywki gier wideo na szczescie internet nie zapomina 1 1 Cytuj
czarek250885 330 Opublikowano wtorek o 18:06 Opublikowano wtorek o 18:06 10 minut temu, Ken Adams napisał(a): to skandal tak pluc w twarz potencjalnym klientom a przede wszystkim fanom elektronicznej rozrywki gier wideo na szczescie internet nie zapomina Najgorsze, że ta grupa jest strasznie agresywna, wyzywa wszystkich a sami mówią o szacunku i tolerancji. Chwalą się kim oni nie są, a później piszą jak się nie podoba to nie kupujcie itd itp. A później płacz i wmawianie, że gracze są źli, lub odbiorcy seriali i filmów nie są wystarczająco inkluzywni 😀 1 Cytuj
AdiCarrion 120 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu O ja pier....która to już strona płaczu,że niektórzy będą mieli problem zwalić sobie pod postać z gry 4 1 2 Cytuj
Pupcio 18 663 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu W dniu 21.12.2024 o 17:10, KrYcHu_89 napisał(a): Przecież ND to zrobiło specjalnie, żeby wywołać szum wśród płaczków, oni się niczego nie boją, wariaci . Team z foty to niezła grupka, po cichu liczę, że pogramy każdą postacią, ale nawet jak skończy się na tylko jednej pewnie cała reszta będzie bardzo ważną częścią opowieści. Zobaczymy co pokazą następne trailery, ale wydaje mi się, że szum wokół tej gry będzie bardzo duży i nie tylko że względu na polityczne poglądy o "łysej czarnej babie". Druckman i tatusiek który zniszczył gowa. Czy istnieje gorszy duet tej branży?! 2 Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Jebanie tej gry i pedocwela cockmana w internetach to miód na me oczy. Tyle są warci. 1 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Dwa słowa, żeby zaprowadzić porządek i sprowadzić tych ludzi z zaburzeniami do parteru..." Głosujmy portfelami". Do tej pory się sprawdza. Po co się denerwować? Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Na to się nawet nie warto wysrać, a co już płacić za takie homopropagandowe gówno. Nie ze mną te numery po obsranym tlou2. Cytuj
suteq 219 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 17 godzin temu, Ken Adams napisał(a): to skandal tak pluc w twarz potencjalnym klientom a przede wszystkim fanom elektronicznej rozrywki gier wideo na szczescie internet nie zapomina Tym klientom którzy od samego początku nie zamierzali kupić tej gry? Bo ta grafika powstała na te wszystkie nienawistne komentarze na temat wyglądu tej postaci oraz Ciri od osób którym już totalnie odpierdoliło na punkcie DEI oraz woke i wymyślają teorie z dupy aby na tym zbijać kasę od przygłupów. Szkoda że usunęła. Może wrzuci jeszcze raz, miło będzie popatrzeć na kolejne zesrańsko płatków śniegu. 6 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 236 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Dla mnie największą zagadką w tym wszystkim jest to, że ludzie piszą w temacie gdzie kompletnie nie ma o czym pisać - to wciąż bicie piany o DEI, a potem 80% postów przed premierą, a resztę już znacie. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 48 minut temu, suteq napisał(a): Tym klientom którzy od samego początku nie zamierzali kupić tej gry? Bo ta grafika powstała na te wszystkie nienawistne komentarze na temat wyglądu tej postaci oraz Ciri od osób którym już totalnie odpierdoliło na punkcie DEI oraz woke i wymyślają teorie z dupy aby na tym zbijać kasę od przygłupów. Szkoda że usunęła. Może wrzuci jeszcze raz, miło będzie popatrzeć na kolejne zesrańsko płatków śniegu. Niesamowite jak wciąż po 4 latach od premiery magnus opus ND dalej rezonuje w głowach płatków śniegu . Cytuj
Homelander 2 255 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu 21 hours ago, Wredny said: Aktorka, użyczająca podobizny "łysej babie", zamieściła to na swoich socialach, ale szybko usunęła: Umiejętność zamknięcia ryja jest tak ważną umiejętnością, a tak zaskakująco mało bab opanowało ją w stopniu chociażby zadowalającym Cytuj
Figaro 8 303 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu KOBIETA mająca własną opinię i do tego bekę z wkurwu GRACZY? baba prosi się o ataki w internecie. Ale ma minusa, że usunęła. 1 Cytuj
LiŚciu 1 316 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Łysa baba. Straszne. Zazwyczaj słabe produkcje z tego wychodzą jak jest łysa baba. 3 Cytuj
Chewie 179 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 16 minut temu, Figaro napisał(a): KOBIETA mająca własną opinię i do tego bekę z wkurwu GRACZY? baba prosi się o ataki w internecie. Ale ma minusa, że usunęła. No tak po co usuwała. Lepiej napluć na GRACZY i potem narzekać na nich, że gra się nie sprzedała Jacyś GRACZE zawsze kupią ale taki figaro już nie Cytuj
Figaro 8 303 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 28 minut temu, Chewie napisał(a): No tak po co usuwała. Lepiej napluć na GRACZY i potem narzekać na nich, że gra się nie sprzedała Jacyś GRACZE zawsze kupią ale taki figaro już nie No przepraszam, ale ona nie pluje na graczy, tylko na przegrywów, którzy płaczą, że laska jest łysa. Rozumiem powinna skulić ogon i nie odzywać się i nie wyrażać swojej opinii? Szanuję bo na pewno wie czym to będzie się kończyło, pogróżkami śmierci itd, to samo co spotkało aktorkę Abby i innych. Cytuj
Masamune 182 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Wywalone na łysą babę, kojarzy mi się z Galenem Marekiem, więc całkiem dobrze Ból dupy imo nieuzasadniony ze strony graczy, to że jest łysa nie znaczy jeszcze że gra będzie opierać się na woke'u 1 Cytuj
SpacierShark123 1 516 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ja dalej nie rozumiem po co firmy idą na noże z graczami a tym bardziej osoby występujące w danej produkcji. Zegler zabiła Śnieżke obrażając większość Amerykanów głosujących na Trump-a, ta dziwna baba od SW:Akolity podobnie wdała się w pyskówkę jak dziecko i tylko zepsuła sobie reputacje bo zakładam że serial był takim chłamem że i tak by go zamknięto. Zastanawia mnie kiedy firmy zaczną w umowie zawierać jakieś punkty na temat zamykania mordy osób biorących udział przy produkcji. Już nawet nie wspomnę o Awoved gdzie kompletnie miałem gdzieś te zaimki i mimo wszystko chciałem sprawdzić grę tak po tym jak dyrektor zaczął obrażać wszystkich wokoło brzydzi mnie ta gra. Sama produkcja tutaj zresztą po prostu wygląda nieciekawie i nawet jakby tam był Nathan Drake to byłoby zero podniety, waleniem mieczem w roboty WOW! 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 236 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Mam wrażenie, że jak przeszukam każdą z 21 stron tematu to 95% postów jest o łysej babie. Szanuję, tak lać wody to nawet w szkole nie potrafiłem. Cytuj
czarek250885 330 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 5 godzin temu, suteq napisał(a): Tym klientom którzy od samego początku nie zamierzali kupić tej gry? Bo ta grafika powstała na te wszystkie nienawistne komentarze na temat wyglądu tej postaci oraz Ciri od osób którym już totalnie odpierdoliło na punkcie DEI oraz woke i wymyślają teorie z dupy aby na tym zbijać kasę od przygłupów. Szkoda że usunęła. Może wrzuci jeszcze raz, miło będzie popatrzeć na kolejne zesrańsko płatków śniegu. Myślisz że ci co zarabiają później na tym pozwolą na to? Popatrz na Śnieżkę Disney dalej nie wie co z tym zrobić, mieli gotowy Film, a teraz trzymają to na przyszły rok, ponoć 300 baniek już poszło. Tam za późno zareagowali na wybryki aktorki grającą główną rolę, teraz każdy wie, z czym to się je i od razu ukręcają temu głowę. Pamiętaj te lwackie grupy krzyczą najwięcej, ale jak już trzeba wesprzeć portfelem producenta to są oni ostatni. Edytowane 14 godzin temu przez czarek250885 1 Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Bo prawda jest taka, ze te wszystkie figarowe zjeby czują się jak pępek świata i ich racja jest najmojsza od wszystkich NORMALNYCH ludzi. Nieważne, że przedstawisz takiemu skręconemu figarowi argumenty przeciw ich zjebanym pomysłom, to on powie, że uderzasz w mojej uczucia i w ogóle, powinieneś mordę zamknąć. Tutaj się po prostu zrobiło spięcie mózgu spierdolonego lewaka, bo nie wie jak ma się obronić, to jedzie na uczuciach XD Jezu, pełno jest taki shitpostów na internetach jak się wyjaśnia konkretnie taką grupę lewaków. Jedynie na resetcweli i po części na reddit lecą bany za masakrowanie lewactwa. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi