AdiCarrion 120 Opublikowano wczoraj o 17:09 Opublikowano wczoraj o 17:09 45 minut temu, Faka napisał(a): Nieważne, że przedstawisz takiemu skręconemu figarowi argumenty przeciw ich zjebanym pomysłom ARGUMENTY Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano wczoraj o 17:12 Opublikowano wczoraj o 17:12 Tak, tak. Zapraszam na resetcwele albo zm. A przepraszam, nie zdążysz przeczytać, bo pościk usunięty, a użytkownik zbanowany. Cytuj
AdiCarrion 120 Opublikowano wczoraj o 20:12 Opublikowano wczoraj o 20:12 2 godziny temu, Faka napisał(a): Tak, tak. Zapraszam na resetcwele albo zm. A przepraszam, nie zdążysz przeczytać, bo pościk usunięty, a użytkownik zbanowany. Chodzi mi o jakość tych argumentów, a nie o to że są. Cytuj
nightrunner 11 Opublikowano wczoraj o 20:21 Opublikowano wczoraj o 20:21 "Nieważne jak gadają, ważne, że gadają". 22 strony tego tematu dobitnie pokazuje, że jednak tego typu "trailerowe kontrowersje" są robione z rozmysłem i zupełnie celowo, a darmowa (anty)reklama zdziała dla ND cuda . Jeśli tylko inne aspekty gry będą na najwyższym poziomie (w co nie wątpię) to ten obecny szum wokół tego tytułu jest imo najlepszym co mogłoby spotkać zupełnie nowe, nierozpoznawalne jeszcze IP. 1 1 Cytuj
jimmy 1 362 Opublikowano wczoraj o 20:28 Opublikowano wczoraj o 20:28 Wiadomka, piwniczaki = pożyteczni idioci Cytuj
Observer 10 542 Opublikowano wczoraj o 20:34 Opublikowano wczoraj o 20:34 11 minut temu, nightrunner napisał(a): "Nieważne jak gadają, ważne, że gadają". 22 strony tego tematu dobitnie pokazuje, że jednak tego typu "trailerowe kontrowersje" są robione z rozmysłem i zupełnie celowo, a darmowa (anty)reklama zdziała dla ND cuda . Jeśli tylko inne aspekty gry będą na najwyższym poziomie (w co nie wątpię) to ten obecny szum wokół tego tytułu jest imo najlepszym co mogłoby spotkać zupełnie nowe, nierozpoznawalne jeszcze IP. O Concordzie też gadali. I jak tam, był sukces? 1 Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano wczoraj o 20:36 Opublikowano wczoraj o 20:36 13 minut temu, nightrunner napisał(a): 22 strony tego tematu dobitnie pokazuje, że jednak tego typu "trailerowe kontrowersje" są robione z rozmysłem i zupełnie celowo a ja serio jestem przekonany, że ND specjalnie "przyhamowało" z czymkolwiek woke w tym trailerze, ale to nic nie dało. Starczyło dać kobitę na statku bez włosów ala z Aliens i bęc. 1 Cytuj
McDrive 3 116 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 11 minut temu, nightrunner napisał(a): "Nieważne jak gadają, ważne, że gadają". 22 strony tego tematu dobitnie pokazuje, że jednak tego typu "trailerowe kontrowersje" są robione z rozmysłem i zupełnie celowo, a darmowa (anty)reklama zdziała dla ND cuda . Jeśli tylko inne aspekty gry będą na najwyższym poziomie (w co nie wątpię) to ten obecny szum wokół tego tytułu jest imo najlepszym co mogłoby spotkać zupełnie nowe, nierozpoznawalne jeszcze IP. Mhm... Concord i jego "marketing" dobitnie potwierdzają Zgodziłbym się gdyby to był początek tego DEI gówna w branży, ale nie w obecnym momencie, bo cała rozgrywka jaką będą pokazywać od tego momentu będzie przeglądana przede wszystkim pod kątem woke i aktorki debilki Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 1 minutę temu, Observer napisał(a): O Concordzie też gadali. I jak tam, był sukces? już pomijając jakość oryginalnego argumentu na który odpowiadasz, to na Concorda zaczęli gadać dopiero jak pojawił się ten clickbaitowy artykuł że gra w niego 3 osób. Cytuj
nightrunner 11 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 34 minuty temu, Observer napisał(a): O Concordzie też gadali. I jak tam, był sukces? Przede wszystkim sam gameplay z Concord wyglądał jak kupa - wygląd i dobór postaci oraz ich zaimki był przysłowiowym gwoździem do trumny. Póki co, sukces Intergalactic polega na tym, że gdyby nie ta kontrowersyjna postać pokazana w trailerze to by tu było max 5 stron a nie 20, a jak gra będzie wyglądała finalnie oraz czy ND się na tym przejedzie czy nie to inna sprawa. 1 Cytuj
Ins 5 836 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Niektórzy w szoku, że jedyne o czy jest rozmowa to DEI/Woke i inne spierdolenia. W przypadku gdyby to była gra innego studia ludzie by obejrzeli i zapomnieli aż do pojawienia się nastepnego materiału, bo trailer oprocz dobrej muzyki jest nijaki. No robi tą grę Druckman, ktory popłynął ostro przy TLoU2 więc nie rozumiem czemu sie dziwicie, ze ludziom zapaliła się lampka ostrzegawcza. Jeżeli będzie wciskanie wiadomego syfu to życzę by gra nie sprzedała sie tak dobrze jakby tego chcieli. No bo nie oszukujmy sie, sprzeda sie przynajmniej przyzwoicie ale to powinna być petarda dla Sony i system seller, tym bardziej, że to pierwsza gra Naughty Dog na PS5, zapewne kosztująca krocie, a przepalili już mnóstwo kasy na zlikwidowane Frakcje. 5 Cytuj
Paolo de Vesir 9 237 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 9 godzin temu, Ins napisał(a): Niektórzy w szoku, że jedyne o czy jest rozmowa to DEI/Woke i inne spierdolenia. W szoku, bo 22 strony tematu można byłoby skompresować w 2. Cytuj
MaZZeo 14 247 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 12 godzin temu, Figaro napisał(a): już pomijając jakość oryginalnego argumentu na który odpowiadasz, to na Concorda zaczęli gadać dopiero jak pojawił się ten clickbaitowy artykuł że gra w niego 3 osób. nie pierdol głupot, na Concorda zaczęli gadać od samego początku kiedy wyszedł ten trailer wystarczy poczytać komentarze, niektórzy nawet dokładnie przewidzieli co się stanie Cytuj
Pupcio 18 668 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Figaro więcej grania w gry mniej walki z wiatrakami to wtedy zrozumiesz jak działa branża Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Figaro więcej grania w gry dobre, rozbawiłeś mnie młody Cytuj
Masamune 183 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Ja ostatnio ogrywam U4 i bawię się przednio, dlatego sam fakt, że to gra ND w nieco bardziej pozytywnym kluczu niż ostatnia ich gra sprawia, że wyczekuję tego tytułu z niecierpliwością, ciekawością i nadzieją. Całe woke może ograniczy się do tego, że laska będzie miała dziewczynę, pojawi się jakaś postać poboczna LGBT i w tle przewinie się kilka egzemplarzy tego gatunku. Powinno być do przełknięcia, jeśli będzie tego więcej to zwyczajnie skończy jak Konkord. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 482 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Mi ta łysa baba nie przeszkadza zbytnio,bo lubię grać kobiecymi postaciami w gierkach i zawsze, jak mogę wybieram kobiety, ale po tym jak zobaczyłem jak ona wciąga napój przez tę słomkę i ogólnie jej mimika to już wiedziałem,że to będzie chyba jedna z najbardziej wkurwiających postaci Mało kobieca ta postać i ogólnie ma minę,jakby miała się zesrać bo nie powiedziała nikomu od dwóch minut, że jest dziś non binary 2 4 Cytuj
Basior 1 112 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Cóż zobaczymy dalej, ale sorry poprzednie pierwsze trailery od początku chwytały mnie, miały w sobie coś, a to wali nudą. I tak to, co pisz ekolega Karol, osoba ze słomką wydaje się wkurzająca. Ja zawsze wybieram postaci męskie jak gram. I czuje ich niedosyt w grach Sony i za czestą zmianę z gramy facetem, a tu buch sequel, kobieta. Cóż nigdy bym nie pomyślał, że bardziej czekam na Ghost of Yotei niż grę od ND. Ogólnie dla mnie najbardziej wyczekiwana gra to DS2, od Pana Kojimy. Prawdziwego Boga Gier, a nie tego wypierdka Cytuj
Czoperrr 5 243 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 hour ago, KarolJanuszGejmingu said: Mi ta łysa baba nie przeszkadza zbytnio,bo lubię grać kobiecymi postaciami w gierkach i zawsze, jak mogę wybieram kobiety, ale po tym jak zobaczyłem jak ona wciąga napój przez tę słomkę i ogólnie jej mimika to już wiedziałem,że to będzie chyba jedna z najbardziej wkurwiających postaci Mało kobieca ta postać i ogólnie ma minę,jakby miała się zesrać bo nie powiedziała nikomu od dwóch minut, że jest dziś non binary Po prostu patusiara Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi