Mejm 15 401 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Gracie w gry zeby ogladac calujacych sie ludzi? Ja wtedy wylaczam ekran. Cytuj
suteq 230 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 14 godzin temu, Homelander napisał(a): Czyli jednak trauma z TLoU2 trwa już 4 lata. No nieźle. A, przy okazji, w serialu będzie zapewne to samo, a w serialu Joel jest latynosem. I CO TERAZ?!?!? Przecież Mejm jest dopiero na etapie Batmana z 2015. Cytuj
AdiCarrion 125 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 4 godziny temu, Mejm napisał(a): Niektorzy nadal nie rozrozniaja faktu ze ktos jest gejem od faktu, ze wokol tej informacji budowana jest narracja i dialogi calej gry. Acha, czyli już grałeś...coś więcej o fabule, rozgrywce powiesz? Cytuj
Rtooj 1 699 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Ponoć jest puchar za odnalezienie każdej z 267 płci. 1 Cytuj
Homelander 2 294 Opublikowano 29 grudnia 2024 Autor Opublikowano 29 grudnia 2024 25 minutes ago, Rtooj said: Ponoć jest puchar za odnalezienie każdej z 267 płci. A w aktualizacjach będą kolejne Cytuj
Mejm 15 401 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 58 minut temu, AdiCarrion napisał(a): Acha, czyli już grałeś...coś więcej o fabule, rozgrywce powiesz? Fatalna fabula, utrata xp przy qte z zaimkami, druga postac do wyboru ale biala wiec wlacza sie z automatu permdeath i kasuje gre z dysku, mozna podmienic skorke miecza na kij golfowy. Bedzie pan zadowolony. 1 Cytuj
giger_andrus 3 183 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Mejm, nie pozostaje Ci nic innego jak teraz śmieszkować Cytuj
Mejm 15 401 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 No jak inaczej gadac z typem, ktory nie potrafi czytac ze zrozumieniem. Trzeba mu napisac to co chce przeczytac i elo. Cytuj
kotlet_schabowy 2 763 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 W dniu 25.12.2024 o 15:39, Figaro napisał(a): KOBIETA mająca własną opinię i do tego bekę z wkurwu GRACZY? baba prosi się o ataki w internecie. Ale ma minusa, że usunęła. Przecież samo używanie w takim kontekście magicznego hasła "incel" dyskwalifikuje ją jako stronę w jakiejkolwiek poważnej dyskusji. To nie jest opinia tylko walenie w chochoła i odwracanie kota ogonem. Ale spoko, przynajmniej aktoreczka na każdym kroku potwierdza, że wszelka niechęć i sceptycyzm to nie efekt urojeń złych facecików, którzy rzucili się minusować trailer gry komputerowej, bo zobaczyli ŁYSĄ KOBIETĘ, tylko po prostu reakcja na spierdolenie umysłowe. Niestety, brutalne życie weryfikuje takie odpały i jak pan w garniturze pogrozi palcem, bo coś się zwyczajnie nie opłaca, to płatek śniegu grzecznie musi usunąć. A to pech. 4 Cytuj
AdiCarrion 125 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Godzinę temu, Mejm napisał(a): No jak inaczej gadac z typem, ktory nie potrafi czytac ze zrozumieniem. Trzeba mu napisac to co chce przeczytac i elo. Ok, więc wyjaśnij mi jakie narzucanie woke było w tym trailerze. Cytuj
Homelander 2 294 Opublikowano 29 grudnia 2024 Autor Opublikowano 29 grudnia 2024 54 minutes ago, kotlet_schabowy said: Przecież samo używanie w takim kontekście magicznego hasła "incel" dyskwalifikuje ją jako stronę w jakiejkolwiek poważnej dyskusji. To nie jest opinia tylko walenie w chochoła i odwracanie kota ogonem. Ale spoko, przynajmniej aktoreczka na każdym kroku potwierdza, że wszelka niechęć i sceptycyzm to nie efekt urojeń złych facecików, którzy rzucili się minusować trailer gry komputerowej, bo zobaczyli ŁYSĄ KOBIETĘ, tylko po prostu reakcja na spierdolenie umysłowe. Niestety, brutalne życie weryfikuje takie odpały i jak pan w garniturze pogrozi palcem, bo coś się zwyczajnie nie opłaca, to płatek śniegu grzecznie musi usunąć. A to pech. Dokładnie. Nie wiem w czym jest problem żeby po prostu się zamknąć i robić swoją robotę. Albo chociażby napisać: słuchajcie, dajcie nam szansę robić swoją robotę i dostarczyć świetny tytuł. I już by to wyglądało o wiele inaczej, lepiej. Ale nie, wkleimy mema zrównując się z wyzywającymi. No świetna robota, genialna. Nadal wierzę w Naughtu Dog, ale wielki minus za tę akcję 1 Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Dobra sprzedaż TLOU 2 to zasługa jeleni takich jak ja. Kupiłem wiedząc w co się pakuje, chciałem sprawdzić, mając jedynke za arcydzieło gamingu. Ale nie popełnie tego błedu po raz drugi. Widząc trajler wiem że to bedzie jeszcze większy manifest spierdolenia niz Tlou2. Tam logika napierdlala fikałki i chołubce, scenariusza potęznej Abby nie zdzierżyłem, taki wylew idiotyzmów skutecznie zniechecił mnie do dalszej eksploracji swiata potężnych kobiet i zbednych męzczyzn. Cytuj
Homelander 2 294 Opublikowano 29 grudnia 2024 Autor Opublikowano 29 grudnia 2024 15 minutes ago, GSPdibbler said: Dobra sprzedaż TLOU 2 to zasługa jeleni takich jak ja. Kupiłem wiedząc w co się pakuje, chciałem sprawdzić, mając jedynke za arcydzieło gamingu. Ale nie popełnie tego błedu po raz drugi. Widząc trajler wiem że to bedzie jeszcze większy manifest spierdolenia niz Tlou2. Tam logika napierdlala fikałki i chołubce, scenariusza potęznej Abby nie zdzierżyłem, taki wylew idiotyzmów skutecznie zniechecił mnie do dalszej eksploracji swiata potężnych kobiet i zbednych męzczyzn. A ja kupiłem pudełko, cyfrę, upgrade i nie mogę doczekać się wersji na PC. Fantastyczny tytuł, tak samo jak jedynka 1 1 5 1 Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 10 minut temu, Homelander napisał(a): A ja kupiłem pudełko, cyfrę, upgrade i nie mogę doczekać się wersji na PC. Fantastyczny tytuł, tak samo jak jedynka Fajnie, pogłebiaj spierdolenie gamingu. 1 1 Cytuj
XM. 11 073 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Dobra sprzedaż jest wynikiem 10/10 tlou, 9+/10 u4 i świetnego dlc. A teraz przed THP mamy skasowany moduł online, "remake" i remaster 3 letniej gry i tyle z sukcesów. 1 Cytuj
Homelander 2 294 Opublikowano 29 grudnia 2024 Autor Opublikowano 29 grudnia 2024 3 minutes ago, GSPdibbler said: Fajnie, pogłebiaj spierdolenie gamingu. Kupiłem grę przy której świetnie się bawiłem, skończyłem 3 razy i nadal mam ochotę grać. W universium, które uwielbiam. No spierdolenie jak cholera. Oby więcej takiego spierdolenia 1 1 Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 4 minuty temu, Homelander napisał(a): Kupiłem grę przy której świetnie się bawiłem, skończyłem 3 razy i nadal mam ochotę grać. W universium, które uwielbiam. No spierdolenie jak cholera. Oby więcej takiego spierdolenia Ale to inne uniwersum kolego. Cytuj
Ukukuki 7 159 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Mi też TLOU2 się podobało jednak sama gra ma większe problemy niż lesbijka czy brzydka scena seksu. Od kill roomu do kill roomu, w jedynce to tak nie bolało bo pewnie krótsza tak tutaj to już za dużo tego było Ogólnie nie lubię tego stylu gry kopiowanego od czasu pierwszego Gears of War. Wchodzisz do jakiejś strefy i już widzisz ,że zaraz będzie jatka bo pełno miejsc do chowania xd no curva, 20 lat tego schematu. 1 Cytuj
Homelander 2 294 Opublikowano 29 grudnia 2024 Autor Opublikowano 29 grudnia 2024 13 minutes ago, GSPdibbler said: Ale to inne uniwersum kolego. Co jest innym universium? TLoU 1 i 2 to inne universia? Bo nie bardzo wiem o co chodzi 11 minutes ago, Ukukuki said: Mi też TLOU2 się podobało jednak sama gra ma większe problemy niż lesbijka czy brzydka scena seksu. Od kill roomu do kill roomu, w jedynce to tak nie bolało bo pewnie krótsza tak tutaj to już za dużo tego było Ogólnie nie lubię tego stylu gry kopiowanego od czasu pierwszego Gears of War. Wchodzisz do jakiejś strefy i już widzisz ,że zaraz będzie jatka bo pełno miejsc do chowania xd no curva, 20 lat tego schematu. Mi się ten schemat niezmiennie od czasów Gearsów podoba, ostatnio przejście Gearsów 5 mi to potwierdziło 1 Cytuj
Wredny 9 745 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 W dniu 28.12.2024 o 23:00, Homelander napisał(a): a w serialu Joel jest latynosem. I CO TERAZ?!?!? To tam ch#j - najgorsze jest, że w serialu jest pi#dą z jakimiś omdleniami i ciepłą kluchą w porównaniu do gierkowego chada A reszta to tak, jak inni pisali - nie chodzi o to, że baba łysa, tylko o to, co ta łysa baba we współczesnej popkulturze reprezentuje (zwłaszcza biorąc pod uwagę zamiłowanie Druckmanna do tworzenia tak ch#jowych postaci). I nie - nie tylko jej wygląd z tego krótkiego trailera sugeruje z czym prawdopodobnie będziemy mieli do czynienia - dostaliśmy również wgląd w jej nieposłuszny charakterek, a wiedząc, jakie cechy towarzyszą dzisiejszym boss-girls można z bardzo dużym prawdopodobieństwem stwierdzić, że będzie to właśnie tego typu postać. 3 Cytuj
Lukas_AT 1 220 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Czekam na kolejne Tomb Raider (gre i film). Ciekawe czy Lara bedzie brzydka. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 23 minuty temu, Homelander napisał(a): Co jest innym universium? TLoU 1 i 2 to inne universia? Bo nie bardzo wiem o co chodzi Mi się ten schemat niezmiennie od czasów Gearsów podoba, ostatnio przejście Gearsów 5 mi to potwierdziło Myslalem że chodzi ci o nową grę ND. Moje niedopatrzenie. Cytuj
Homelander 2 294 Opublikowano 29 grudnia 2024 Autor Opublikowano 29 grudnia 2024 Just now, GSPdibbler said: Myslalem że chodzi ci o nową grę ND. Moje niedopatrzenie. Jeżeli chodzi o nową grę to czekam na materiały. Muzyka mega, klimat wydaje się spoko, setting super. Bohaterka trochę meh, ale nie skreślam, niech się wykaże w grze (bo na socialach już się wykazała). Jak wielokrotnie pisałem, od czasów Uncharted, Naughty Dog ma moje zaufanie. Dostarczają giereczki, które kończę wielokrotnie 15 minutes ago, Wredny said: To tam ch#j - najgorsze jest, że w serialu jest pi#dą z jakimiś omdleniami i ciepłą kluchą w porównaniu do gierkowego chada Joel z TLoU to chad? Totalnie inaczej odebrałem tę postać Cytuj
Luqat 982 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 1 godzinę temu, Homelander napisał(a): Kupiłem grę przy której świetnie się bawiłem, skończyłem 3 razy i nadal mam ochotę grać. W universium, które uwielbiam. No spierdolenie jak cholera. Oby więcej takiego spierdolenia Przeproś, że gra Ci się podoba 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi