Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzę. Gra jest w developingu od 2020 roku. Myślę, że najpóźniej Q4 2026, a wcale bym się nie zdziwił na marzec 2026. To co było pokazane to nie render, wszystko było na silniku. 

Just now, ASX said:

a tyle razy czytałem na forum, że Sony nie będzie zapowiadać gier na lata do przodu

A masz info od Sony o 2027? Czy tylko predykcje jednego dziennikarza?

Opublikowano

No to tylko słowa jednego z najlepiej poinformowanych dziennikarzy. Myślę że jest odrobinę bardziej godny zaufania niż Homelander piszący o premierze w marcu 2026 r.

Czas pokaże kto miał lepsze źródła informacji. 

• Lubię! 1
  • Haha 6
  • This 1
Opublikowano
6 minutes ago, ASX said:

No to tylko słowa jednego z najlepiej poinformowanych dziennikarzy. Myślę że jest odrobinę bardziej godny zaufania niż Homelander piszący o premierze w marcu 2026 r.

Czas pokaże kto miał lepsze źródła informacji. 

Spoko. Ja tylko skomentowałem jego przewidywania używając sformułowań "nie sądzę", "myślę" i " nie zdziwiłbym się". Czy czas pokaże kto ma lepsze źródła informacji? Absolutnie nie, bo ja nie mam żadnych. 

Co mnie nie zdziwiło, że potraktowałeś jego słowa jako pałkę do uderzenia w Sony. Zabawne, że w przypadku Microsoftu taki krytyczny nie jesteś

Opublikowano

Jestem, wielokrotnie pisałem że nie jestem fanem zapowiadania gier na wiele lat przed premierą niezależnie kto i jaki tytuł zapowiada. Więc sorry ale pudło :lapka:

Opublikowano
5 minutes ago, ASX said:

Jestem, wielokrotnie pisałem że nie jestem fanem zapowiadania gier na wiele lat przed premierą niezależnie kto i jaki tytuł zapowiada. Więc sorry ale pudło :lapka:

A ile to jest wiele lat?

Opublikowano
1 minute ago, ASX said:

Moim zdaniem czekanie na grę 3, 4 albo 5 lat to już wiele lat. 

Grę zapowiedzieli w końcówce 2024. Nawet 2027 mieści się zatem w Twojej skali. Bo raczej jeżeli wyjdzie w 2027 to nie będzie to listopad ani grudzień. Do czego więc odnosił się komentarz o Sony?

Opublikowano

A skąd wiesz że nie wyjdzie? Napisał że wyjdzie nie wcześniej niż w 2027 r. 

Produkcja gry to dosyć zlożony wieloletni proces, niemal na każdym etapie można zaliczyć jakiś niespodziewany poślizg. 

Jeśli wyjdzie na początku 2027 r. To spoko, to wciąż dużo czekania, ale nie aż tak strasznie duzo. Ale aktualnie nikt, nawet samo ND tego nie wie czy gra nie zaliczy opóźnienia i nie wyjdzie później. 

Naprawdę nie wiem czego tu bronisz. Sam pisaleś że liczysz na premierę na początku 2026 r. Ja skrytykowałem zapowiadanie gier na lata przed premierą, więc raczej powinieneś wziąć moją stronę, bo pewnie sam jesteś zawiedziony czytając takie informacje. Zamiast krytykować mnie za to że ośmieliłem się skrytykować Sony. 

• Plusik 1
Opublikowano
Just now, ASX said:

A skąd wiesz że nie wyjdzie? Napisał że wyjdzie nie wcześniej niż w 2027 r. 

Produkcja gry to dosyć zlożony wieloletni proces, niemal na każdym etapie można zaliczyć jakiś niespodziewany poślizg. 

Jeśli wyjdzie na początku 2027 r. To spoko, to wciąż dużo czekania, ale nie aż tak strasznie duzo. Ale aktualnie nikt, nawet samo ND tego nie wie czy gra nie zaliczy opóźnienia i nie wyjdzie później. 

Naprawdę nie wiem czego tu bronisz. Sam pisaleś że liczysz na premierę na początku 2026 r. Ja skrytykowałem zapowiadanie gier na lata przed premierą, więc raczej powinieneś wziąć moją stronę, bo pewnie sam jesteś zawiedziony czytając takie informacje.

Nie liczę na premierę na początku 2026. Powiedziałem, że bym się nie zdziwił na marzec 2026. Liczę na Q4 2026. Zawiedziony nie jestem, bo nie mam czym. Zawiedziony będę jak oficjalnie Sony powie 2027. Póki co wszyscy jesteśmy Sokratesem. Więc Twoja uwaga w kierunku Sony jest chybiona. No chyba, że masz jakieś oficjalne informacje

Opublikowano

Tak zapewne będzie. Ale czytałem plotki, że Wiedźmin 4 w 2027 jak jeszcze Intergalactic będzie to zapowiada się dobry rok. Nd jedną grę na generację jak dobrze pójdzie wyda liczą chyba na dobry zysk.

Opublikowano

Lipa bo może to oznaczać robienie rozwleczonej gry, już TLOU 2 momentami się dłużył i mam nadzieję że główna kampania będzie na max 20h a nie 40.

• Plusik 2
Opublikowano
17 minut temu, Czoperrr napisał(a):

To będzie ostatnia wielka gra na PS5.

Nie sadze, dzięki crossgenom PS5 będzie wspierane jeszcze przez lata po wyjściu PS6 i 

wiele  gier wyjdzie jeszcze na starą konsole w 2028, 2029 i nawet pewnie i później 

Opublikowano
3 minutes ago, ASX said:

Nie sadze, dzięki crossgenom PS5 będzie wspierane jeszcze przez lata po wyjściu PS6 i 

wiele  gier wyjdzie jeszcze na starą konsole w 2028, 2029 i nawet pewnie i później 

Ostatnia wielka gra tworzona z myślą o PS5. Na PS4 też wyszły kastraty gier typu RE4, GoW Ragnarok, ale raczej nikt normalny na tych konsolach w te gry nie gra.

Opublikowano

Wielkie gry są drogie w produkcji więc tym bardziej  bedą wychodzić na starą generacje, aby zwiększyć szanse na zwrot inwestycji. Podobnie  jak zrobili Ragnarokiem czy z Horizonem.

Chyba nikt już się nie złapie drugi raz na teksty o wierze w generacje. 

• Plusik 1
Opublikowano

Zgadzam się z @ASX, będą klepać crossgeny przynajmniej jeszcze ze 2 lata po premierze PS6. Gry za drogie w produkcji, a baza użytkowników jeszcze za mała, więc będzie to samo co ostatnio. 

Ja się nastawiam przy Intergalactic na wiosnę 2027, premiera ps6 jesienią 2027 i remaster na ps6 Intergalactic w 2028. Oczywiście bez możliwości darmowego apgrejdu. Płać piękny kawalerze, for the players :kaz:

Opublikowano
W dniu 26.03.2025 o 05:50, ASX napisał(a):

a tyle razy czytałem na forum, że Sony nie będzie zapowiadać gier na lata do przodu

Tez nie lubie zapowiadania gier na wiele lat przed premiera. Z drugiej jednak strony, gracze tez krytykuja studia, ktore siedza w milczeniu zbyt dlugo i oczekuja, ze wreszcie cos pokaza. Tak sie chyba Naughty Dog dostalo. A wiec trudno graczom dogodzic.