Homelander 2 662 Opublikowano 27 marca Autor Opublikowano 27 marca 53 minutes ago, Lukas_AT said: Tez nie lubie zapowiadania gier na wiele lat przed premiera. Z drugiej jednak strony, gracze tez krytykuja studia, ktore siedza w milczeniu zbyt dlugo i oczekuja, ze wreszcie cos pokaza. Tak sie chyba Naughty Dog dostalo. A wiec trudno graczom dogodzic. Z dwojga złego już wolę wiedzieć nad czym pracują moje ulubione studia niż milczenie Cytuj
Square 9 049 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Godzinę temu, Lukas_AT napisał(a): Tak sie chyba Naughty Dog dostalo. A wiec trudno graczom dogodzic. No skoro od TLoU2 zaraz minie 5 lat to im się dostało za brak nowych zapowiedzi. Do tego skasowanie Frakcji nie pomogło. Jezeli Intergalactic wyjdzie w 2027 to będzie siedem lat, więc słabo. Cytuj
Szymek 1 060 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Może jeszcze skasują Wgl to najlepiej jakby każda grę zapowiadali 3/4 lata przed premiera. Super by było. Cytuj
Pix 1 162 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Dla mnie optymalny czas zapowiedzi to rok przed premierą. A już na pewno nie powinno być takich patologii jak zapowiedź Wolverine'a od Insomniac sprzed 4 lat. Podejrzewam, że zapowiedzieli to Intergalactic, bo w ostatnim czasie sporo plotek latało, że w Naughty Dog nie dzieje się najlepiej. Skasowany duży projekt i same rimejki i remastery, więc chcieli pokazać, że nad czymś nowym pracują. W normalnych okolicznościach pewnie zobaczylibyśmy łysą kosmonautkę dopiero na tegorocznym Game Awards. Cytuj
mario10 613 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Dla mnie jak nad czymś pracują to niech to ogłoszą, jak dają datę 2027 to wiem, że coś smażą i czekam na info na spokojnie. Ale często jak w przypadku ND nic nie mówili to potem niech się nie dziwią, że gracze psy ( ) na nich wieszają. Ale zdaję sobie też sprawę, że jak tylko pisną coś to jest grupa co będzie się cały czas domagać nowych wiadomości o grze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi