Homelander 2 659 Opublikowano czwartek o 09:06 Autor Opublikowano czwartek o 09:06 53 minutes ago, Lukas_AT said: Tez nie lubie zapowiadania gier na wiele lat przed premiera. Z drugiej jednak strony, gracze tez krytykuja studia, ktore siedza w milczeniu zbyt dlugo i oczekuja, ze wreszcie cos pokaza. Tak sie chyba Naughty Dog dostalo. A wiec trudno graczom dogodzic. Z dwojga złego już wolę wiedzieć nad czym pracują moje ulubione studia niż milczenie Cytuj
Square 9 044 Opublikowano czwartek o 09:41 Opublikowano czwartek o 09:41 Godzinę temu, Lukas_AT napisał(a): Tak sie chyba Naughty Dog dostalo. A wiec trudno graczom dogodzic. No skoro od TLoU2 zaraz minie 5 lat to im się dostało za brak nowych zapowiedzi. Do tego skasowanie Frakcji nie pomogło. Jezeli Intergalactic wyjdzie w 2027 to będzie siedem lat, więc słabo. Cytuj
Szymek 1 060 Opublikowano czwartek o 09:48 Opublikowano czwartek o 09:48 Może jeszcze skasują Wgl to najlepiej jakby każda grę zapowiadali 3/4 lata przed premiera. Super by było. Cytuj
Pix 1 159 Opublikowano czwartek o 09:49 Opublikowano czwartek o 09:49 Dla mnie optymalny czas zapowiedzi to rok przed premierą. A już na pewno nie powinno być takich patologii jak zapowiedź Wolverine'a od Insomniac sprzed 4 lat. Podejrzewam, że zapowiedzieli to Intergalactic, bo w ostatnim czasie sporo plotek latało, że w Naughty Dog nie dzieje się najlepiej. Skasowany duży projekt i same rimejki i remastery, więc chcieli pokazać, że nad czymś nowym pracują. W normalnych okolicznościach pewnie zobaczylibyśmy łysą kosmonautkę dopiero na tegorocznym Game Awards. Cytuj
mario10 612 Opublikowano czwartek o 10:05 Opublikowano czwartek o 10:05 Dla mnie jak nad czymś pracują to niech to ogłoszą, jak dają datę 2027 to wiem, że coś smażą i czekam na info na spokojnie. Ale często jak w przypadku ND nic nie mówili to potem niech się nie dziwią, że gracze psy ( ) na nich wieszają. Ale zdaję sobie też sprawę, że jak tylko pisną coś to jest grupa co będzie się cały czas domagać nowych wiadomości o grze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi