Lukas_AT 1 201 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) Tlou to ma swietny gameplay. Teraz dopiero zagralem w remake i znow po raz enty przechodze wszystkie batalie. Szpital to majstersztyk, gdzie ma sie wrazenie, ze kazde biurko bylo umieszczone w danym miejscu specjalnie, by skradanie bylo miodniejsze. Tlou 2 to jeszcze wyzszy poziom z oczywistych wzgledow. Unchartedy nigdy skomplikowanego gameplayu nie mialy, ale tez nie mialy miec. Dla mnie i tak Unchartedy > nowe Tomb Raidery, gdzie w tym drugim rozgrywka jest zasmiecona craftingiem i nudnym zbieractwem. Duzo osob tez zagralo w Unchartedy z PS3 dopiero lata po premierze. Jedynka w 2007 roku robila spore wrazenie pod wzgledem potyczek. Nawet Uncharted 4 to poziom o wiele wyzej od trylogii, gdzie to juz nie byly tylko nudne killroomy. Studio rozwijalo ten koncept, wiec zobaczymy co teraz wysmaza. Edytowane 19 godzin temu przez Lukas_AT 2 Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu TLOU na te ramy gameplayu przygodówek TPP ma gameplay zrobiony świetnie. Zarówno walka wręcz, strzelanie, elementy skradankowe to chyba top tego co da się wymyślić w tego typu grach. Dla mnie największy udział w tym ma kompilacja elementów, które składają się na walkę - animacje, ich "ciężkość", fizyczność, rekcje przeciwników, odpowiednio pokazana za pomocą animacji, dźwięku i grafiki siła ciosów i ich efekty. Za to Uncharted i te elementy platformowe to może bawiły w jedynce, jak to było coś nowego. Całkowicie złe to na pewno nie jest, jakoś wpisuje się to w całą otoczkę tej gry, ale ile można zapierdalać po gzymsach. Samo strzelanie za to to wiadomo, kapiszony, ale tutaj chyba ciężko by było to zrobić inaczej, bo w grze stylizowanej na filmy o zawadiakach nie bardzo jest miejsce na taką skalę oddania przemocy i fizyczności jak w TLOU. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 17 hours ago, Figaro said: Pewnie że tak. Głośna, krzycząca mniejszość, która bardzo uparcie nawala kciuki w dół. Ale Josh uważa, że to wprowadzi ND w panikę i za kilka tygodni wyleci drugi trailer bez tego woke gówna, którego tyle było w 1 trailerze xd odklejka na maksa. nie wiem, wiem że taką postać sobie chcieli zrobić i taką zrobili. Zwykła babka bez włosów właśnie dlatego gracze nie są brani poważnie, a medium gier wciąż ma trudności z bycia równi na równym z filmami i książkami Fajna cipunia. Gracze to wiedzą co dobre. Cytuj
Pianista911 17 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Jestem stosunkowo nowy w temacie giereczek Playstation i sprawdziłem niedawno te głośne system sellery. Uncharted? Dla mnie nudy, taki bardziej film, niż gra. TLOU2? Tutaj trochę lepiej, można się wciągnąć w historię, mechaniki jako takie fajnie zrobione, ale za mało wolności ta gra daje. Ot, taka sobie liniowa "przygodówka". Nawet nie wiedziałem, że to od tego samego studia W każdym razie - ani nie jestem fanem, ani uprzedzony do Naughty Dog, więc 3/4 dramy w tym temacie nie panimaju. Po obejrzeniu trailera Intergalactic: super setting, uwielbiam retrowave, neony, 80s, kosmos i sci-fi. Nie lubię za to kultu brzydoty w sztuce (za jaką gaming uważam) i o ile ta baba nie będzie miała jakiegoś dobrego story zbudowanego, dlaczego tak wygląda i tak się zachowuje, to pewnie mnie to będzie odpychać, jak w to kiedyś zagram. Jak zrobią kogoś pokroju Jack z Mass Effecta, to będzie do przeżycia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi