Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Faka napisał(a):

Tak, tak. Zapraszam na resetcwele albo zm. A przepraszam, nie zdążysz przeczytać, bo pościk usunięty, a użytkownik zbanowany. 

Chodzi mi o jakość tych argumentów, a nie o to że są.

Opublikowano

"Nieważne jak gadają, ważne, że gadają".

22 strony tego tematu dobitnie pokazuje, że jednak tego typu "trailerowe kontrowersje" są robione z rozmysłem i zupełnie celowo, a darmowa (anty)reklama zdziała dla ND cuda :). Jeśli tylko inne aspekty gry będą na najwyższym poziomie (w co nie wątpię) to ten obecny szum wokół tego tytułu jest imo najlepszym co mogłoby spotkać zupełnie nowe, nierozpoznawalne jeszcze IP.

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano
11 minut temu, nightrunner napisał(a):

22 strony tego tematu dobitnie pokazuje, że jednak tego typu "trailerowe kontrowersje" są robione z rozmysłem i zupełnie celowo, a darmowa (anty)reklama zdziała dla ND cuda :). Jeśli tylko inne aspekty gry będą na najwyższym poziomie (w co nie wątpię) to ten obecny szum wokół tego tytułu jest imo najlepszym co mogłoby spotkać zupełnie nowe, nierozpoznawalne jeszcze IP.

O Concordzie też gadali. I jak tam, był sukces?

• This 1
Opublikowano
13 minut temu, nightrunner napisał(a):

22 strony tego tematu dobitnie pokazuje, że jednak tego typu "trailerowe kontrowersje" są robione z rozmysłem i zupełnie celowo

a ja serio jestem przekonany, że ND specjalnie "przyhamowało" z czymkolwiek woke w tym trailerze, ale to nic nie dało. Starczyło dać kobitę na statku bez włosów ala z Aliens i bęc.

Opublikowano
11 minut temu, nightrunner napisał(a):

Mhm... Concord i jego "marketing" dobitnie potwierdzają :pawel:

Zgodziłbym się gdyby to był początek tego DEI gówna w branży, ale nie w obecnym momencie, bo cała rozgrywka jaką będą pokazywać od tego momentu będzie przeglądana przede wszystkim pod kątem woke i aktorki debilki:reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, Observer napisał(a):

już pomijając jakość oryginalnego argumentu na który odpowiadasz, to na Concorda zaczęli gadać dopiero jak pojawił się ten clickbaitowy artykuł że gra w niego 3 osób.

Opublikowano
34 minuty temu, Observer napisał(a):

Przede wszystkim sam gameplay z Concord wyglądał jak kupa - wygląd i dobór postaci oraz ich zaimki był przysłowiowym gwoździem do trumny.

Póki co, sukces Intergalactic polega na tym, że gdyby nie ta kontrowersyjna postać pokazana w trailerze to by tu było max 5 stron a nie 20, a jak gra będzie wyglądała finalnie oraz czy ND się na tym przejedzie czy nie to inna sprawa.

• Plusik 1
Opublikowano

Niektórzy w szoku, że jedyne o czy jest rozmowa to DEI/Woke i inne spierdolenia.

W przypadku gdyby to była gra innego studia ludzie by obejrzeli i zapomnieli aż do pojawienia się nastepnego materiału, bo trailer oprocz dobrej muzyki jest nijaki. 

No robi tą grę Druckman, ktory popłynął ostro przy TLoU2 więc nie rozumiem czemu sie dziwicie, ze ludziom zapaliła się lampka ostrzegawcza.

Jeżeli będzie wciskanie wiadomego syfu to życzę by gra nie sprzedała sie tak dobrze jakby tego chcieli. No bo nie oszukujmy sie, sprzeda sie przynajmniej przyzwoicie ale to powinna być petarda dla Sony i system seller, tym bardziej, że to pierwsza gra Naughty Dog na PS5, zapewne kosztująca krocie, a przepalili już mnóstwo kasy na zlikwidowane Frakcje.

• This 3