Wredny 9 742 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 38 minut temu, SebaSan1981 napisał(a): poza tym od 14go roku życia nie miałem i nie mam żadnych problemów we wchodzenie w romantyczne relacje z kobietami. Trzydzieści lat dealowania z babami tu i tam, odchowanie syna ale i tak zostanę nazwany incelem Uwaga! Mamy do czynienia z R U C H A C Z E M 5 Cytuj
Rtooj 1 698 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 21 minut temu, Homelander napisał(a): A które były wkurwiające i dlaczego? No właśnie sam się zastanawiałem, ale spodziewając się odpowiedzi: "wszystkie", nie drążyłem. Cytuj
Josh 4 923 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Nie wiem, nie gram w gry Naughty Dog. To ja Was pytam. Cytuj
Homelander 2 292 Opublikowano 30 grudnia 2024 Autor Opublikowano 30 grudnia 2024 8 minutes ago, Josh said: Nie wiem, nie gram w gry Naughty Dog. To ja Was pytam. A. Ok. To odpowiedź brzmi nie. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 18 minut temu, Josh napisał(a): Nie wiem, nie gram w gry Naughty Dog. To ja Was pytam. Babochlop z kijem, krzywy nos i Ellie z fochem na Joela, no skislem, reszty kobiet nie pamiętam. Ale moim ulubieńcem był stereotypowy facet co rucha wszystko co popadnie, może był wzorowany na użytkowniku SebaSan. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 654 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Ej no bez przesady w drugą stronę haha. Ani incel ani ruchacz wszystkiego. Trzeba mieć jakiś szacunek do samego siebie. Randomem jestem pod tym względem. E-koledzy zbyt mocno zapędzają się w swoich osądach i nadinterpretują posty. Cóż, sam dałem wam pożywkę do ponabijania się. Ale jak tam chcecie, nie żałujcie sobie Cytuj
Homelander 2 292 Opublikowano 30 grudnia 2024 Autor Opublikowano 30 grudnia 2024 7 minutes ago, GSPdibbler said: Babochlop z kijem, krzywy nos i Ellie z fochem na Joela, no skislem, reszty kobiet nie pamiętam. Ale moim ulubieńcem był stereotypowy facet co rucha wszystko co popadnie, może był wzorowany na użytkowniku SebaSan. Szkoda nawet emotkę na takie wysrywy marnować Cytuj
oFi 2 511 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 50 minut temu, Wredny napisał(a): Uwaga! Mamy do czynienia z R U C H A C Z E M Uważaj bo jeszcze @GAMERA wywolasz do tablicy. Z tego co pamiętam to u niego było najwięcej sexy lasek. Cytuj
Josh 4 923 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Sexy lasek czy sexy lalek? A on w ogóle to nie gwałcił Ściery? Cytuj
drozdu7 2 904 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 (edytowane) Godzinę temu, Wredny napisał(a): Uwaga! Mamy do czynienia z R U C H A C Z E M To nie Seba masował stopy swojej, oglądając mecz Reprezentacji Polski na szesciocalowym telefonie bo Grażyna musiała patrzeć Na Wspólnej? Charakterny gość Edytowane 30 grudnia 2024 przez drozdu7 Cytuj
Square 8 763 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Dobra, ale może wróćcie bardziej na temat gry. Cytuj
Paolo de Vesir 9 298 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Ale o czym tu gadać? To jest dosłownie jedna cutscenka z której niewiele wynika. Przecież jakby usunąć posty o woke to temat skurczyłby się do 3 stron. Ja serio nie kumam, że ludziom chce się tutaj bić pianę - jeden wielki spamfest. 2 1 Cytuj
balon 5 387 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 A potem w rocznym sumup 3 gierki skończone, ale do tego milion postów w sumie o hu wie czym Cytuj
Mejm 15 400 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 41 minut temu, balon napisał(a): A potem w rocznym sumup 3 gierki skończone, ale do tego milion postów w sumie o hu wie czym Ale to zgadzasz sie z Wezyrem czy go disujesz? 3 Cytuj
balon 5 387 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 W tym przypadku ta zależność nie działa, chyba… Cytuj
KrYcHu_89 2 403 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 19 godzin temu, Wredny napisał(a): Takie plotki pojawiały się już wcześniej, gdy spekulowano, że następny tytuł od ND może być kosmicznym horrorkiem w stylu Dead Space - jestem jak najbardziej ZA. To były pierwsze przecieki o tym projekcie, ale zapewne jest w tym ziarenko prawdy, ND umie w brutalność, więc tutaj ten groteskowy klimacik to pewnie tylko do czasu :). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 378 Opublikowano 30 grudnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 grudnia 2024 26 stron 12 Cytuj
Lukas_AT 1 220 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Do tego tematu juz nie ma sensu wchodzic. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 O kurde już tyle stron w temacie po jednym trailerze, chyba jakaś dobra giera się zapowiada Cytuj
oFi 2 511 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Przecież to robi ND. Jak zapomnimy o potknięciu o nazwie TLOU2 to w sumie dobre gry robią 1 Cytuj
Homelander 2 292 Opublikowano 31 grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 grudnia 2024 Ja też nie wiem co jest złego w rozmowie. Dopóki nie ma jakiś gróźb karalnych i innych wynaturzeń to co to komu szkodzi. Jak ktoś zainteresowany nie jest to niech nie uczestniczy. Ani to obowiazkowe ani nikt tego nie sprawdza 43 minutes ago, oFi said: Przecież to robi ND. Jak zapomnimy o potknięciu o nazwie Jak 2 i 3 to w sumie dobre gry robią fixed 1 Cytuj
Wredny 9 742 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Też nie róbmy k#rwy z logiki - TLoU Part II to zajebista gra, pomijając mocny skręt w stronę LPG i tanie chwyty fabularne, mające wywołać szok i niedowierzanie. Biorąc jednak pod uwagę, jak rak "woke" rozwinął się w ostatnich latach i jak bardzo Druckmann jest w tym syfie zakochany, a także to że gierki ND mocno stawiają na fabułę to obawy o jej poziom są uzasadnione. Jakby to było jakieś Dark Souls czy inne Elden Ring, gdzie warstwa fabularna praktycznie nie istnieje to miałbym wywalone na to, że będę grał łysą babą, której nie da się lubić, nawet gdyby każdy napotkany eNPeC był niebinarnym transem. Cytuj
izon 1 009 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 11 godzin temu, Wredny napisał(a): Też nie róbmy k#rwy z logiki - TLoU Part II to zajebista gra, pomijając mocny skręt w stronę LPG i tanie chwyty fabularne, mające wywołać szok i niedowierzanie. Biorąc jednak pod uwagę, jak rak "woke" rozwinął się w ostatnich latach i jak bardzo Druckmann jest w tym syfie zakochany, a także to że gierki ND mocno stawiają na fabułę to obawy o jej poziom są uzasadnione. Jakby to było jakieś Dark Souls czy inne Elden Ring, gdzie warstwa fabularna praktycznie nie istnieje to miałbym wywalone na to, że będę grał łysą babą, której nie da się lubić, nawet gdyby każdy napotkany eNPeC był niebinarnym transem. Dla mnie TLOU 2 to duży downgrade w stosunku do pierwszej części i myślę, że wiele osób tak uważa, więc obawy są uzasadnione.. 1 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi