Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):

poza tym od 14go roku życia nie miałem i nie mam żadnych problemów we wchodzenie w romantyczne relacje z kobietami. Trzydzieści lat dealowania z babami tu i tam, odchowanie syna ale i tak zostanę nazwany incelem

Uwaga! Mamy do czynienia z R U C H A C Z E M 
Badass.jpg.e0c266e6f96b49a30b04dac938137ba1.jpg

• Haha 5
Opublikowano
21 minut temu, Homelander napisał(a):

A które były wkurwiające i dlaczego?

No właśnie sam się zastanawiałem, ale spodziewając się odpowiedzi: "wszystkie", nie drążyłem.

Opublikowano
18 minut temu, Josh napisał(a):

Nie wiem, nie gram w gry Naughty Dog. To ja Was pytam. 

Babochlop z kijem, krzywy nos i Ellie z fochem na Joela, no skislem, reszty kobiet nie pamiętam. Ale moim ulubieńcem był stereotypowy facet co rucha wszystko co popadnie, może był wzorowany na użytkowniku SebaSan.

• Haha 1
Opublikowano

Ej no bez przesady w drugą stronę haha. Ani incel ani ruchacz wszystkiego. Trzeba mieć jakiś szacunek do samego siebie. Randomem jestem pod tym względem. E-koledzy zbyt mocno zapędzają się w swoich osądach i nadinterpretują posty. Cóż, sam dałem wam pożywkę do ponabijania się. Ale jak tam chcecie, nie żałujcie sobie :)

Opublikowano
7 minutes ago, GSPdibbler said:

Babochlop z kijem, krzywy nos i Ellie z fochem na Joela, no skislem, reszty kobiet nie pamiętam. Ale moim ulubieńcem był stereotypowy facet co rucha wszystko co popadnie, może był wzorowany na użytkowniku SebaSan.

Szkoda nawet emotkę na takie wysrywy marnować

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Wredny napisał(a):

Uwaga! Mamy do czynienia z R U C H A C Z E M 

To nie Seba masował stopy swojej, oglądając mecz Reprezentacji Polski na szesciocalowym telefonie bo Grażyna musiała patrzeć Na Wspólnej?  :)

Charakterny gość 

Edytowane przez drozdu7
Opublikowano
41 minut temu, balon napisał(a):

A potem w rocznym sumup 3 gierki skończone, ale do tego milion postów w sumie o hu wie czym :philosoraptor: 

Ale to zgadzasz sie z Wezyrem czy go disujesz?

• Haha 3
Opublikowano
19 godzin temu, Wredny napisał(a):

Takie plotki pojawiały się już wcześniej, gdy spekulowano, że następny tytuł od ND może być kosmicznym horrorkiem w stylu Dead Space - jestem jak najbardziej ZA.

To były pierwsze przecieki o tym projekcie, ale zapewne jest w tym ziarenko prawdy, ND umie w brutalność, więc tutaj ten groteskowy klimacik to pewnie tylko do czasu :). 

Opublikowano

Ja też nie wiem co jest złego w rozmowie. Dopóki nie ma jakiś gróźb karalnych i innych wynaturzeń to co to komu szkodzi. Jak ktoś zainteresowany nie jest to niech nie uczestniczy. Ani to obowiazkowe ani nikt tego nie sprawdza

43 minutes ago, oFi said:

Przecież to robi ND. Jak zapomnimy o potknięciu o nazwie Jak 2 i 3 to w sumie dobre gry robią :nosacz3:

fixed

• beka z typa 1
Opublikowano

Też nie róbmy k#rwy z logiki - TLoU Part II to zajebista gra, pomijając mocny skręt w stronę LPG i tanie chwyty fabularne, mające wywołać szok i niedowierzanie.
Biorąc jednak pod uwagę, jak rak "woke" rozwinął się w ostatnich latach i jak bardzo Druckmann jest w tym syfie zakochany, a także to że gierki ND mocno stawiają na fabułę to obawy o jej poziom są uzasadnione.
Jakby to było jakieś Dark Souls czy inne Elden Ring, gdzie warstwa fabularna praktycznie nie istnieje to miałbym wywalone na to, że będę grał łysą babą, której nie da się lubić, nawet gdyby każdy napotkany eNPeC był niebinarnym transem.

Opublikowano
11 godzin temu, Wredny napisał(a):

Też nie róbmy k#rwy z logiki - TLoU Part II to zajebista gra, pomijając mocny skręt w stronę LPG i tanie chwyty fabularne, mające wywołać szok i niedowierzanie.
Biorąc jednak pod uwagę, jak rak "woke" rozwinął się w ostatnich latach i jak bardzo Druckmann jest w tym syfie zakochany, a także to że gierki ND mocno stawiają na fabułę to obawy o jej poziom są uzasadnione.
Jakby to było jakieś Dark Souls czy inne Elden Ring, gdzie warstwa fabularna praktycznie nie istnieje to miałbym wywalone na to, że będę grał łysą babą, której nie da się lubić, nawet gdyby każdy napotkany eNPeC był niebinarnym transem.

Dla mnie TLOU 2 to duży downgrade w stosunku do pierwszej części i myślę, że wiele osób tak uważa, więc obawy są uzasadnione..

• Plusik 1
  • WTF 1
  • Minusik 1