ofsajd 1 122 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Dostalem maila ze maja problemy techniczne i wysla poprawny kod jak je ogarna, a jak nie to sprawdze tamten na plejce Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 11 lutego Autor Opublikowano 11 lutego Tylko te godziny trochę z dupy tych testów. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 17 godzin temu, messer88 napisał(a): Tylko te godziny trochę z dupy tych testów. Przecież dosłownie są godziny rano i wieczorem, to kiedy mieli dać :D? 30 maj 2025 gra wychodzi U mnie kodzik doszedł, już pobrane i będzie sprawdzane. Cytuj
XM. 11 298 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Serio wygląda to chujowo xD jedyne co to ratuje to cena. I dlc do tego "dlc spinoff standalone" też już zapowiedziane. Cytuj
Szermac 3 060 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Ten Nightreign wygląda jak wszystkie zabawy/randomizery/challnege/bingo runy robione na przestrzeni ostatnich 2 lat, przez runnerów Eldena scombione w jedno. Nie głupie w sumie. Z tego co widziałem to może być super zabawa z ziomkami. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 13 minut temu, Szermac napisał(a): Ten Nightreign wygląda jak wszystkie zabawy/randomizery/challnege/bingo runy robione na przestrzeni ostatnich 2 lat, przez runnerów Eldena scombione w jedno. Nie głupie w sumie. Z tego co widziałem to może być super zabawa z ziomkami. Mam nadzieje, że solo na macie do tańczenia da się przejść. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 12 lutego Autor Opublikowano 12 lutego Koorwa kolejna gra na maj. Krychu no nie wiem 12-15 albo 4-7 rano dla mnie chujowe godziny chociaż może coś tam spasuje. Cytuj
bobby 25 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Beta PS5: NR4H-X94T-BDT3 944T-KCEM-4BTM 4KN7-QRL2-BD2K HT3R-MDC9-TAXG 2 Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 33 minuty temu, bobby napisał(a): HT3R-MDC9-TAXG Wziąłem ten, dzięki! Cytuj
Szermac 3 060 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Godzinę temu, bobby napisał(a): 944T-KCEM-4BTM Ja ten. Dzięki. W weekend się obczai o co tyle krzyku Cytuj
Shen 10 197 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 1 godzinę temu, bobby napisał(a): Beta PS5: NR4H-X94T-BDT3 944T-KCEM-4BTM 4KN7-QRL2-BD2K HT3R-MDC9-TAXG Wszystkie już wykorzystane, dwóch ninja nie dało znać. 1 Cytuj
jimmy 1 614 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Kocham Eldenika, ale oni zajeżdżą tego konia na śmierć. Kolekcjonerka fajna. Cytuj
Shen 10 197 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Obejrzałem te gameplaye i nie mam pojęcia czym ta gra by mnie miała przyciągnąć na dłużej. Wybieramy jedną z kilku klas, lecimy na te 3 dniową wyprawe i potem co? Jakis progres zostaje? Czy kazdy cykl zaczyna się od zera? Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 10 minut temu, Shen napisał(a): Obejrzałem te gameplaye i nie mam pojęcia czym ta gra by mnie miała przyciągnąć na dłużej. Wybieramy jedną z kilku klas, lecimy na te 3 dniową wyprawe i potem co? Jakis progres zostaje? Czy kazdy cykl zaczyna się od zera? Od lvl 1, ale z reliktami. Nigdzie nie widziałem info natomiast, czy końcowy boss ma jakieś "story" czy "lore" w sensie, czy się różni pomiędzy runami i czy jest jakiś inny ending za ubiciu go przykładowo 10x. Cytuj
Shen 10 197 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Poczekam na jakieś recki albo opinie graczy co się dorwali do bety, bo na ten moment to mi wygląda na jakieś bieda monster hunter. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 12 lutego Autor Opublikowano 12 lutego Się okaże że się nie da grać solo i jeszcze będzie trzeba ps+ to pjerdole. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Coś nie pykło w tym network teście, chciałem rundkę odpalić, ale 2x mnie wyrzuciło do menu głównego przy matchmakingu. W sumie to pierwsza tura, więc można było się tego spodziewać. Szkoda czasu, może sprawdzę w następnych dniach rundę. Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego No nie wyszło im to, pograłem z 20 min może. Cytuj
wrog 644 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Nie mamy pana klucza i co pan nam zrobi? Dzięki Bandai Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 14 lutego Autor Opublikowano 14 lutego Specjalnie ogarnąłem myślę sprawdzę z godzinę i CHUJ maintenance Cytuj
Szermac 3 060 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Streamery też próbowali wbijać przez ostatnią godzinę i nie pyka. Ja spróbuję jutro o 20:00 może będzie bardziej ogarnięte, ale przynajmniej Japonia będzie spać xD Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Gra mi się lekko przycinała na PS5 PRO w trybie performance przy roundtable, to tyle co udało mi się zobaczyć, a no i są 4 postacie xD. 39 minut temu, Rotevil napisał(a): No nie wyszło im to, pograłem z 20 min może. to i tak nieźle, ja 14, ale udało Ci się wejść w mecz :D? Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Tak, jest straszny chaos, doszliśmy do bossa z DS1, walczyliśmy z tą wielką stonogą i padliśmy.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi