Skocz do zawartości

Elden Ring Nightreign

messer88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, messer88 napisał(a):

Tylko te godziny trochę z dupy tych testów. 

Przecież dosłownie są godziny rano i wieczorem, to kiedy mieli dać :D? 

30 maj 2025 gra wychodzi

U mnie kodzik doszedł, już pobrane i będzie sprawdzane. 

image.png.378556c6823ff1958b6df24981b2348d.png

Opublikowano

Serio wygląda to chujowo xD jedyne co to ratuje to cena. I dlc do tego "dlc spinoff standalone" też już zapowiedziane.

Opublikowano

Ten Nightreign wygląda jak wszystkie zabawy/randomizery/challnege/bingo runy robione na przestrzeni ostatnich 2 lat, przez runnerów Eldena scombione w jedno. Nie głupie w sumie. Z tego co widziałem to może być super zabawa z ziomkami.

• Plusik 1
Opublikowano
13 minut temu, Szermac napisał(a):

Ten Nightreign wygląda jak wszystkie zabawy/randomizery/challnege/bingo runy robione na przestrzeni ostatnich 2 lat, przez runnerów Eldena scombione w jedno. Nie głupie w sumie. Z tego co widziałem to może być super zabawa z ziomkami.

Mam nadzieje, że solo na macie do tańczenia da się przejść. 

Opublikowano
1 godzinę temu, bobby napisał(a):

Beta PS5:

NR4H-X94T-BDT3
944T-KCEM-4BTM
4KN7-QRL2-BD2K
HT3R-MDC9-TAXG

Wszystkie już wykorzystane, dwóch ninja nie dało znać.

• Haha 1
Opublikowano

Obejrzałem te gameplaye i nie mam pojęcia czym ta gra by mnie miała przyciągnąć na dłużej. Wybieramy jedną z kilku klas, lecimy na te 3 dniową wyprawe i potem co? Jakis progres zostaje? Czy kazdy cykl zaczyna się od zera?

Opublikowano
10 minut temu, Shen napisał(a):

Obejrzałem te gameplaye i nie mam pojęcia czym ta gra by mnie miała przyciągnąć na dłużej. Wybieramy jedną z kilku klas, lecimy na te 3 dniową wyprawe i potem co? Jakis progres zostaje? Czy kazdy cykl zaczyna się od zera?

Od lvl 1, ale z reliktami. 

Nigdzie nie widziałem info natomiast, czy końcowy boss ma jakieś "story" czy "lore" w sensie, czy się różni pomiędzy runami i czy jest jakiś inny ending za ubiciu go przykładowo 10x. 

Opublikowano

Poczekam na jakieś recki albo opinie graczy co się dorwali do bety, bo na ten moment to mi wygląda na jakieś bieda monster hunter.

Opublikowano

Coś nie pykło w tym network teście, chciałem rundkę odpalić, ale 2x mnie wyrzuciło do menu głównego przy matchmakingu. W sumie to pierwsza tura, więc można było się tego spodziewać. Szkoda czasu, może sprawdzę w następnych dniach rundę. 

Opublikowano

Streamery też próbowali wbijać przez ostatnią godzinę i nie pyka. Ja spróbuję jutro o 20:00 może będzie bardziej ogarnięte, ale przynajmniej Japonia będzie spać xD

Opublikowano

Gra mi się lekko przycinała na PS5 PRO w trybie performance przy roundtable, to tyle co udało mi się zobaczyć, a no i są 4 postacie xD. 

39 minut temu, Rotevil napisał(a):

No nie wyszło im to, pograłem z 20 min może. 

to i tak nieźle, ja 14, ale udało Ci się wejść w mecz :D?