Skocz do zawartości

Elden Ring Nightreign

messer88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Rotevil napisał(a):

Tak, jest straszny chaos, doszliśmy do bossa z DS1, walczyliśmy z tą wielką stonogą i padliśmy....

Czyli reuse bossów sięga czasów DS1, czy coś Demon's Souls też jest xD? 

Opublikowano

Ktoś próbuje się teraz dostać do jakiejś sesyjki? W zasadzie od kilkudziesięciu minut dołącza się druga osoba, potem znika i tak w koło Macieju.

Opublikowano (edytowane)

Ja prędzej bym obstawiał chujowy netcode (tzn. pewnie nawet przy tych kilkunastu osobach online jednocześnie tak samo by działało xd), jak to bywało w grach From Software. Aczkolwiek żadna z nich nie była w pełni zorientowana na sieciowe granko.
Dobra, też w końcu się muszę wziąć za ogrywanie Henryczka bożego.

Edytowane przez Antihero_
Opublikowano

Mi o dziwo udało się zagrać kilka sesji a nawet pokonać tego nowego bossa na końcu, nawet zaciekawiony jestem jak to zbalansują, jeśli będziemy grać solo i chyba kupię pełną wersję.

• Plusik 1
Opublikowano

Mi się udało pograć teraz w tym okienku. Sądzę, że z ekipą musi być mega fajnie. Sporo ciekawych pomysłów, ale solo nie wiem czy mi się będzie chciało.
I chyba to tę grę spisze na straty w tym nadźganym grami roku :obama:

Opublikowano
16 minut temu, wet_willy napisał(a):

No wpisujcie sobie jak From ma przy Bloodborne tyle do gadania co ja przy produkcji Cyberpunka

Z tego co chodzą ploty to wcale tak mało nie ma do gadania.

Opublikowano
11 godzin temu, XM. napisał(a):

Z tego co chodzą ploty to wcale tak mało nie ma do gadania.

Te ploty to się trochę wykluczają, bo Miyazaki mówił w wywiadzie, że to nie od niego zależy i on bardzo chętnie

A potem w wywiadzie z Yoshidą słyszymy, że Sony bardzo chętnie, ale to nie od nich zależy xD

Spoiler

image.png.fb27c2f0cc52148674668dbab0e747a9.png

I tak się przerzucają, kto chce a kto nie może, a tymczasem po cichu przemyca się remaster Days Gone z ulepszonym photo mode.

Opublikowano

Yoshida też opowiadał o Demon's Souls i Dark Souls. DeS to chyba stara historia, bo raczej nie jest tajemnicą poniszynela, że Sony (z Yoshidą włącznie) nie przepadało za grą (i w zasadzie nie chcieli się bawić w wydawanie gry poza JP, to już ogarniał chyba Bandai Namco i Atlus), ale widząc finalny efekt, chcieli współpracować przy DS - From już miał na to wysrane. I nie wiem, czy podobnie nie było z BB, chociaż nikt raczej go nie uznawał w tamtym momencie za crap, ale sprzedażowo im się rozjeżdżał z oczekiwaniami. No ale potem doszedł świetny track record FS, z Elden Ring na czele, i Sony pewnie już chciało robić podchody do skapitalizowania hype'u.

Generalnie, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. xd