KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 2 godziny temu, Rotevil napisał(a): Tak, jest straszny chaos, doszliśmy do bossa z DS1, walczyliśmy z tą wielką stonogą i padliśmy.... Czyli reuse bossów sięga czasów DS1, czy coś Demon's Souls też jest xD? Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Nie wiem, możliwe, że nie będzie z demons soulsów. Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano sobota o 12:51 Opublikowano sobota o 12:51 Ktoś próbuje się teraz dostać do jakiejś sesyjki? W zasadzie od kilkudziesięciu minut dołącza się druga osoba, potem znika i tak w koło Macieju. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano sobota o 13:04 Autor Opublikowano sobota o 13:04 wczoraj lipa, dziś czytam znowu problemy to szkoda czasu, zaraz odpalam Henryczka. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano sobota o 13:28 Opublikowano sobota o 13:28 Dzisiaj też moja druga próba nieudana, Elden przegrywa z własną popularnością, mogli imo wysłać mniej kluczy :D. Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano sobota o 13:48 Opublikowano sobota o 13:48 (edytowane) Ja prędzej bym obstawiał chujowy netcode (tzn. pewnie nawet przy tych kilkunastu osobach online jednocześnie tak samo by działało xd), jak to bywało w grach From Software. Aczkolwiek żadna z nich nie była w pełni zorientowana na sieciowe granko. Dobra, też w końcu się muszę wziąć za ogrywanie Henryczka bożego. Edytowane sobota o 13:51 przez Antihero_ Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano sobota o 13:55 Opublikowano sobota o 13:55 Mi o dziwo udało się zagrać kilka sesji a nawet pokonać tego nowego bossa na końcu, nawet zaciekawiony jestem jak to zbalansują, jeśli będziemy grać solo i chyba kupię pełną wersję. 1 Cytuj
Szermac 3 060 Opublikowano sobota o 19:44 Opublikowano sobota o 19:44 Mi się udało pograć teraz w tym okienku. Sądzę, że z ekipą musi być mega fajnie. Sporo ciekawych pomysłów, ale solo nie wiem czy mi się będzie chciało. I chyba to tę grę spisze na straty w tym nadźganym grami roku Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano wtorek o 14:23 Opublikowano wtorek o 14:23 Pamiętajcie o ankiecie i wszędzie wpisujcie Nieważne jakie pytanie (o sequel też było) xD 1 Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano środa o 18:47 Opublikowano środa o 18:47 No wpisujcie sobie jak From ma przy Bloodborne tyle do gadania co ja przy produkcji Cyberpunka Cytuj
XM. 11 296 Opublikowano środa o 19:04 Opublikowano środa o 19:04 16 minut temu, wet_willy napisał(a): No wpisujcie sobie jak From ma przy Bloodborne tyle do gadania co ja przy produkcji Cyberpunka Z tego co chodzą ploty to wcale tak mało nie ma do gadania. Cytuj
Ukukuki 7 446 Opublikowano środa o 20:16 Opublikowano środa o 20:16 No Sony bez nich tego nie zrobi a Bandai ma wywalone żeby robić gierkę na jedną platformę jak mogą kosić kasę ze wszystkiego co jest na rynku wydając multiplatformę. Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano wczoraj o 06:26 Opublikowano wczoraj o 06:26 11 godzin temu, XM. napisał(a): Z tego co chodzą ploty to wcale tak mało nie ma do gadania. Te ploty to się trochę wykluczają, bo Miyazaki mówił w wywiadzie, że to nie od niego zależy i on bardzo chętnie Spoiler https://www.ign.com/articles/fromsoftwares-miyazaki-responds-to-calls-for-bloodborne-remake-on-ps5 A potem w wywiadzie z Yoshidą słyszymy, że Sony bardzo chętnie, ale to nie od nich zależy xD Spoiler I tak się przerzucają, kto chce a kto nie może, a tymczasem po cichu przemyca się remaster Days Gone z ulepszonym photo mode. Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano wczoraj o 09:31 Opublikowano wczoraj o 09:31 Yoshida też opowiadał o Demon's Souls i Dark Souls. DeS to chyba stara historia, bo raczej nie jest tajemnicą poniszynela, że Sony (z Yoshidą włącznie) nie przepadało za grą (i w zasadzie nie chcieli się bawić w wydawanie gry poza JP, to już ogarniał chyba Bandai Namco i Atlus), ale widząc finalny efekt, chcieli współpracować przy DS - From już miał na to wysrane. I nie wiem, czy podobnie nie było z BB, chociaż nikt raczej go nie uznawał w tamtym momencie za crap, ale sprzedażowo im się rozjeżdżał z oczekiwaniami. No ale potem doszedł świetny track record FS, z Elden Ring na czele, i Sony pewnie już chciało robić podchody do skapitalizowania hype'u. Generalnie, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi