Skocz do zawartości

Elden Ring Nightreign

messer88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Rotevil napisał(a):

Tak, jest straszny chaos, doszliśmy do bossa z DS1, walczyliśmy z tą wielką stonogą i padliśmy....

Czyli reuse bossów sięga czasów DS1, czy coś Demon's Souls też jest xD? 

Opublikowano (edytowane)

Ja prędzej bym obstawiał chujowy netcode (tzn. pewnie nawet przy tych kilkunastu osobach online jednocześnie tak samo by działało xd), jak to bywało w grach From Software. Aczkolwiek żadna z nich nie była w pełni zorientowana na sieciowe granko.
Dobra, też w końcu się muszę wziąć za ogrywanie Henryczka bożego.

Edytowane przez Antihero_
Opublikowano

Mi o dziwo udało się zagrać kilka sesji a nawet pokonać tego nowego bossa na końcu, nawet zaciekawiony jestem jak to zbalansują, jeśli będziemy grać solo i chyba kupię pełną wersję.

• Plusik 1
Opublikowano

Mi się udało pograć teraz w tym okienku. Sądzę, że z ekipą musi być mega fajnie. Sporo ciekawych pomysłów, ale solo nie wiem czy mi się będzie chciało.
I chyba to tę grę spisze na straty w tym nadźganym grami roku :obama:

Opublikowano
16 minut temu, wet_willy napisał(a):

No wpisujcie sobie jak From ma przy Bloodborne tyle do gadania co ja przy produkcji Cyberpunka

Z tego co chodzą ploty to wcale tak mało nie ma do gadania.

Opublikowano
11 godzin temu, XM. napisał(a):

Z tego co chodzą ploty to wcale tak mało nie ma do gadania.

Te ploty to się trochę wykluczają, bo Miyazaki mówił w wywiadzie, że to nie od niego zależy i on bardzo chętnie

A potem w wywiadzie z Yoshidą słyszymy, że Sony bardzo chętnie, ale to nie od nich zależy xD

Spoiler

image.png.fb27c2f0cc52148674668dbab0e747a9.png

I tak się przerzucają, kto chce a kto nie może, a tymczasem po cichu przemyca się remaster Days Gone z ulepszonym photo mode.

Opublikowano

Yoshida też opowiadał o Demon's Souls i Dark Souls. DeS to chyba stara historia, bo raczej nie jest tajemnicą poniszynela, że Sony (z Yoshidą włącznie) nie przepadało za grą (i w zasadzie nie chcieli się bawić w wydawanie gry poza JP, to już ogarniał chyba Bandai Namco i Atlus), ale widząc finalny efekt, chcieli współpracować przy DS - From już miał na to wysrane. I nie wiem, czy podobnie nie było z BB, chociaż nikt raczej go nie uznawał w tamtym momencie za crap, ale sprzedażowo im się rozjeżdżał z oczekiwaniami. No ale potem doszedł świetny track record FS, z Elden Ring na czele, i Sony pewnie już chciało robić podchody do skapitalizowania hype'u.

Generalnie, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. xd